MAC Impassioned

Vaihdetaanko keltainen teemaviikko lennosta korallinpunaiseen? No ehkei, mutta tässä kuitenkin näytille yksi lempparihuulipunistani MACilta, Amplified-laadun helmi Impassioned. Se on viime viikkojen ajan viihtynyt huulillani yksinkertaisen silmämeikin parina, mutta onnistunut välttelemään paparazzausta niin että taltioin sen nyt kuviin ihan erikseen.

Impassioned on väriltään kirkas, omaan silmääni neutraalisti sekä kylmän että lämpimän sävyjä lainaava pinkki, joka kirkastaa meikin hetkessä. Amplified-laatu on peittävä, liukas ja pitkäkestoinen, mikä tekee siitä yhden henkilökohtaisista lellikkilaaduistani. Etenkin Impassionedin ja sen viileämmän sisaren Girl About Townin pigmentit tarttuvat huuliin tosi ärhäkästi ja viipyvät jälkihenkäyksineen joskus useammankin päivän – ainakin näin vaaleilla huulilla.

Suosikkipunanani Impassioned on yksi niistä kahdeksasta sävystä, jotka valitsin syyskuussa omin kätösin valamaani huulipunapalettiin. Sen perään juuri sopivasti kyseltiin, joten linkitän sen tässä samalla. Impassioned on valmiissa paletissa alarivin toinen vasemmalta ja ohimennen mainittu Girl About Town on ylärivissä oikeanpuolimmaisena.

Mitäs sanotte, puhutteleeko vahva pinkki? Ja jos pinkki ei tunnu kotoisalta, niin mikä?

13 Comments Lisää omasi

 1. innaB sanoo:

  Ihana sävy, kelpuuttaisin itsellenikin :)
  Ite viihdyn monessa eri sävyssä, mutta punaoranssi on oma suosikki. :)

  1. Mä tykkään punaisista ja oransseista erikseen, mutta niiden risteytykset odottavat vielä ihastujaansa. Ehkä vielä, ehkä vielä? :)

 2. Eiko sanoo:

  Voi sitä kompleksien määrää mikä tulee pinkkiin huulipunaan. Seilailen niiden kilttien kiiltopunien linjalla ja revittelen silmämeikillä.

  1. Mä olen nykyään ihan liiaksi laiskistunut silmämeikkien kanssa, pitäisi ehdottomasti aktivoitua niiden tekemisessä. Huulipuna on vaan niin helppo! :) Mutta pääasia, että se oma luottotapa on löytynyt.

 3. pömppä sanoo:

  Aivan täydellinen! Vaikuttaisi juuri sellaiselta pinkin sävyltä, jota ilman ei voi elää… ;)

  1. No suunnilleen sellaiselta, joo. :) Tää väri on oikeasti ihan tosi yleispätevä, käy kaikille ihoille lakanasta kahvipavun kautta jopa siihen tummimpaan mahdolliseen. Nakuta huviksesi tämä nimi The Hakukoneeseen, niin näet. Suosittelen tämän ostamista erittäin suurella henkilökohtaisella rakkaudella. :)

 4. Julia sanoo:

  Ihana huulipuna! Mulla on kirkasta huulipunaa varsinkin niinä päivinä, kun silmät ei oikein jaksa tuikkia…:P

  Tuosta huulipunapaletista piti kysymäni, miten se on käytännössä toiminut? Kuljetatko sitten koko palettia käsilaukussa vai? Olen miettinyt edullisten punieni (esim VLD) sulatusta, koska en vain jaksaisi katsella niiden rumia hylsyjä. :D Olen pohtinut Z-paletin tilaamista, kun siihen saisi irtometallipannuja myös tilattua. Toisaalta niissä ei taida olla peilillistä vaihtoehtoa, mikä vois olla kätevin punalle. Hmmm.

  1. Hih, juuri niille päiville minäkin punaan huulet kirkkaasti, ihan paras lääke muuten tokkuraiselle nassulle. :)

   Joo toi paletti on aika uskollisesti kulkenut mukana pikkupussukassa, sehän ei ole kooltaan kuin puolikkaan kämmenen verran. Vaikka aamulla kiiressä kipaisisikin matkaan paljain huulin, niin kun tää on aina laukussa, voi huulet punata lennosta lähimmässä naistenhuoneessa. :) Mutta huomionarvoista on, että palettiin ei sen pienen koon vuoksi myöskään mahdu kovin paljon huulipunaa, eli johonkin joudut ne rumat hylsyt silti tallettamaan. Pienimpäänkin Z-paletiin verrattuna tämä on kyllä paljon slimmimpi ja kevyempi. :)

 5. elina sanoo:

  Iik en kestä! Vegas Volt on ollut ostoslistalla jo pitkään ja tätäkin olen pohtinut.. Olisi niin täydellisiä kesäsävyjä molemmat :) vahvojen silmälasien kanssa kun menee silmämeikit pikkusen hukkaan, niin on tullut panostettua tähän huulipunapuoleen enemmän. Lempparit viime ajoilta ovat Lady Danger ja Girl About Town, eli mitään hissutteluvärejä en harrasta :)

  1. Juu, siinä olis kyllä tehokas kaksikko. :) Ja kunnon shokkivärejähän sulla jo kuuluu olevankin, että eipä muuta kuin täydennysreissulle! :) Puhutteleeko Morange? Sekin on aika veikeä, mutta jakaa varmaan enemmän mielipiteitä puhtaalla oranssisuudellaan kuin esim. Lady D., joka on kuitenkin ”vain” punaoranssi.

 6. Satu sanoo:

  Miten nätti! Tuli tosta huulipunapaletista mieleen, että tilasin samanlaisen tyhjän paletin kaksi vuotta sitten, mutta en ole toimertunut vielä sulattamaan siihen punia. Ehkä olisi jo korkea aika :p

  1. No johan, paappa hösseliksi! Se meni oikeasti aika sutjakkaasti, kun vaan sai aseteltua kaikki tavarat paikoilleen ja pari ensimmäistä nappia hoslattua täyteen. :) Vaikeinta oli ehkä sen huulipunan määrän arvioiminen, että sai kerralla sulatettua tarpeeksi, muttei kuitenkaan liikaa.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.