Kupariin kastettu

Tämä kuparinen pigmentti on ollut näytillä ennenkin, mutta ei mielestäni kertaakaan näin onnistuneena kokonaisuutena. Aamukiireen paine pakotti luoviin ja nopeisiin ratkaisuihin ja innoittajana toimi jälleen tämä uusi tukkaväri.

Kostealla siveltimellä luomille paineltu kuparipigmentti on MACin Copper Sparkle ja sen häivykkeeksi levitetty vaalea sinapinkellertävä luomiväri MAC Always Sunny. Kuparinlämpöisten luomien kaveriksi pössäytin poskille pinkihtävää poskipunaa MAC Fleur Power, joka ehkä riitelee kokonaisuuden kanssa, ehkä ei. Mitä sanotte?

14 Comments Lisää omasi

 1. Crituk sanoo:

  Copper Sparkle on kyllä ihana, käyttäisin sitä varmaan joka päivä jos kehtaisin :D

  1. No höpö höpö, mikset kehtaisi. Väriä vaan, aina kun vähänkin siltä tuntuu! :)

 2. Tipi sanoo:

  Pigmentti, hmm. En ole ennen noihin tutustunutkaan. Eli siis ei ole varsinainen luomiväri, vaan pelkkää pigmenttiä? Hieno!
  Miten tuo pysyy luomilla, variseeko kovin?
  Pelkään pahoin, että kenkäni suunnistavat kohta jälleen kohti MACin ständiä! :)

  1. Joo se on siis irtonaista jauhetta, joka on pelkkää väriä. Voi käyttää luomien lisäksi vaikka huulilla tai kynsillä. Irtopigmentti tarvitsee alleen pohjustajan ja mä tykkään sen lisäksi vielä viedä nää luomelle joko sormenpäällä hieroen tai kostealla siveltimellä painellen, silloin välttää enimmät varisemiset. Jahka pigmentti on kunnolla pohjustetulla luomella kiinni, se ei yleensä enää päivän mittaan karise, ellei ehdoin tahdoin mene rystysellä hieromaan. :)

 3. innaB sanoo:

  Eikä, ite meikkasin just kuparisen meikin ja yllättäen täälläkin on! :D hyvältä kuitenkin näyttää!

  1. Nonni, semmosta sattuu. :) Kupari on aina hyvä. :)

 4. Piia sanoo:

  Kaunis!

 5. Eiko sanoo:

  Oijoi <3 <3. Miksi pigmentti? Me tumpelot tahdotaan se pressattuna…

  1. Höpö höpö, kostutettu sivellin riittää. Liipaset märällä siveltimellä siitä pigmenttipurkin kannesta väriä, niin se on ihan kuin levittäisi tavallista luomiväriä. Haastan sut kokeilemaan! :) Jos ahistaa ylivoimaisesti, niin kurkkaa seuraavalla MAC-visiitillä luomiväri Amber Lights, se taitaa olla tätä lähinnä.

 6. Satu sanoo:

  Upea meikki :) Tällä hetkellä kaikki vähänkään värikkäät meikit miellyttää silmää.

  1. Joo, huomaan saman. :) Täällä pohjolassa on ihanaa kun ihmiset ihan kirjaimellisesti puhkeaa kukkaan tässä kesän korvilla, värivalinnat muuttuu sormien napsauksesta kirkkaisiin ja eloisiin. :)

 7. ELL@ sanoo:

  VAPPENDAALIA, täällä vakilukijasi esittää aiheen vierestä kysymyksiä viitaten jo reilusti vanhempaan postaukseesi. Aiheena kehumasi mineraalidödöpuikko, jonka
  kerroit sujahtaneen vakkariksi kh-kaappiisi ja ylivoimaisena hientappajana jopa korvanneen kaikki muut tärpätit! Tämä tyttö nyt sitten tilasi tuon samaisen kristalli-ihmepuikon ja pyörittelee päätään, notta miten tätä mokomaa käytetään.. .ÖÖÖÖHH? Vippaatko PETRUSKA NYT PLIIDE PARIT VI NKKENIT… Eli miten monta vetoa/millä strategialla olet päässyt tykkänään ei-mieluis. tuoksuista? Pitääkö puikkoa kymmeniä kertoja hutia ympäri armpittiä, elläär riittääkä sipaisu pari? :)

  1. Kastelen sen ja hieron yhtä kainaloa niin kauan, että kosteus haihtuu ja puikko alkaa kinnata kiinni. Sen jälkeen kastelen sen uudestaan ja vaihdan toiseen kainaloon. Koko hässäkkä vie maksimissaan puoli minuuttia. Tykkään tästä edelleen kuin hullu aamupalastaan.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.