Välttelymeikki

tuhlailumeikki

Okei, nyt on jo paniikki. Pakenin kirjoitushommia meikkipöydän ääreen ja tällainen suherrus syntyi tähän hätään. Kylmä mieli, kylmät sävyt. Ahistaa, hikoiluttaa ja viluttaa. Nyt töihin, sit enää yksi yö aikaa kirjoittaa ja toivoa ettei printteri kosahda. Kiitti ja moi!

25 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Tsemppiä, tässä tapauksessa sinun lisäksi myös printterille! :)

  1. Kiitos! Printterin kanssa kävi juuri niin kuin manasinkin, mutta tarinalla oli onnellinen loppu. Vielä yksi rästiessee ja sitten se on siinä! Ihanaa! :)

 2. PlusMimmi sanoo:

  Oi kuinka kaunis meikki! Sieltä se syntyy, tsemppiä loppumetreille. Kannattaa muuten alkaa tulostelemaan sitä hyvissä ajoin, mikäli printteri on yhtään vanhempaa mallia. Itse nimittäin melkein myöhästyin aikoinaan bussista, jolla matkasin palauttamaan työtä, kun opparia tulostellessa menikin yli puoli tuntia kuvittelemani muutaman minuutin sijaan… :D

  1. Haha, joo hyvä huomio! Pumaska tuli kyllä nopsaa ulos ja vain yhden tietoteknisen hermoromahduksen jälkeen. Ei huonosti! :)

 3. Ilona sanoo:

  Upea meikki! Senkin kaunotar! Tsemppiä loppumetreille, eikös ne parhaat työt tehdä paineen alla?

  1. Haha – hiili, timantti, paine..joo-o! :D

 4. Piia sanoo:

  Höpö! Sä ehdit ja osaat!

  1. Niin ehdin! Ja jopa nukuin edeltävänä yönä, jeah! Yhden rästihomman jälkeen se on pulkassa ja mulla käsissä kesä ja loputtomasti vapaa-aikaa, ohho! :)

   1. Piia sanoo:

    Jee jee! Hyvä sä, mä arvasin!

 5. Marianne sanoo:

  Oi miten ihana! näköjään kannattaa vältellä asioita kun saa näin hienoa jälkeä aikaiseksi. ;)

  1. Voi kiitos! :)

 6. Morgaise sanoo:

  Pidän peukkuja ja seison varpaillani :)

  1. Kiitos! Voit laskeutua. :D

 7. JonnaH. sanoo:

  Aivan mieletön meikki, ei todellakaan mikään suherrus!

  1. Mukavuusalueen ulkopuolella, siksi kai nimesin suhertamiseksi. Plus, että mieliala oli vähän tappion puolella tuossa alkuviikosta sen koulustressin takia. ;)

 8. merikarhu sanoo:

  Kiitos hauskasta ja tasokkaasta blogista! Ajauduin tänne alunperin huulipunapostausten perässä, mutta on virkistävää ja hauskaa nähdä myös kreisejä kokeiluja – on mahtavaa ettei itseään tarvitse aina ottaa niin vakavasti, se pukee ihmistä paremmin kuin mikään meikki :) Ihanaa kevättä!

  Terveisin toinen Kiehl’s ja M.A.C-addikti :)

  1. Kiitos, erinomaisen hienoa kuulla! :) Kaunista ja kepeää kevättä myös sinulle! :)

 9. Nannu sanoo:

  Uuh, siun kulmakarvas! Mukavasti näyttävät karvat lisääntyneen vai pitäisikö sanoa puskautuneen? :D Jokatapauksessa, täydellistä hipovat!

  1. No joo, niitä on tullut lisää, mutta aevan väärään paikkaan! :D Entinen viiva on paikoillaan, sen alla saman mallinen kolo ja sitten alkaa se uusi kasvusto. Aikamoista täyttelyä se on edelleen, mutta suunta on jo selväti parempi. :)

 10. vakkarilukija sanoo:

  Aivan loistava meikki!

  Postaustoive: Antaisitko vinkkejä siveltimistä. Siveltimien uusiminen on ajankohtaista ja kaipaisin hyviä vinkkejä etenkin luomivärisiveltumistä. Ajattelin kävellä suoraan Macin pisteeseen, mutta mitä kannattaa investoida, jos haluaa kunnon työkalut?

  1. Moikka, joo katsotaan! Näppituntumalta sanoisin, että jos sulla on yksi pieni yksityiskohtasivellin (esim. #219), yksi levityssivellin (#239) ja yksi häivytyssivellin (#217), pääset jo pitkälle. Tarpeistasi riippuen voisit hyötyä myös kulmasiveltimestä (#266 tai #208) ja linerisiveltimestä (esim.#209). Marssit lähimpään MACiin kertomaan minkälaisia meikkejä yleensä teet, niin saat varmasti koottua oikeanlaisen setin myyjän avustuksella! :)

 11. Päivi sanoo:

  Aivan käsittämättömän upea meikki! <3

  1. No kiitos. :) Kylmät sävyt ovat jääneet vähän paitsioon, yritän skarpata niiden kanssa. :)

 12. Anna sanoo:

  Oi, ihan mielettömän kaunis meikki! (:

  1. Kiitos! Se on jännä miten joku omaan silmään vähän keskinkertainen tai puolitiehen jäänyt onkin muiden mielestä ihan super. Oppitunti kriittisyydestä, that is. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.