Arkeenpaluukynnet


Oletteko huomanneet, että täällä harrastetaan viljalti teemakynsiä? Palautin sen pahamaineisen kouluprojektin maanantaina ja sen jälkeen olen elänyt kolme päivää paita pään yli vedettynä. Jokainen lusikka on pudonnut käsistä niille sijoille ja olen hädin tuskin muistanut mennä töihin oikeaan aikaan. Nyt olen saanut ajatukset nollattua, stressitasot laskettua ja kynnenmitalla kiinni arjesta. Olen siis varmasti jo aloittanut sen kahden viikon porsastelun siivoamisen?

No en oikeastaan. Kaiken muun laiminlyönnin ohella kynnet olivat päässeet niin ruokottomaan hanttiin, etten muista moneen ikuisuuteen katselleeni niitä niin inhoten. En pystynyt ottamaan edes kuvaa.

Kaivoin kaapista kynsipussin, sähköviilan ja kaikki omistamani glitterlakat. Hinkutin pois jämät vanhasta hopealiuskeesta, siistin villiintyneet kynsinauhat, lyhensin ja muotoilin kynnet hiekkapaperiviilalla, buffasin keltaisen värjäymäkerroksen pois vasemmasta kädestä (se jäi kerran kiireessä ilman aluslakkaa ja on siitä saakka ollut keltainen kuin teemaviikko konsanaan) ja lopuksi hioin sähköviilalla oikeasta kädestä pois kuivuudesta johtuvat liuskat. Inhosin omien kynsien poraamista silloinkin kun niissä oli akryylipinta päällä, eikä se yhtään sen mukavammaksi ole muuttunut, mutta nyt oli tehtävä dramaattisia ratkaisuja. Kaiken hinkkaamisen ja höyläämisen jälkeen levitin kynsille seitsemän kerrosta lakkaa.

No juu juu!

Kaksi kerrosta aluslakkaa, neljä kerrosta glitteriä ja kerros pikakuivattajaa. Nyt on käpälissä viimeistelty, tukeva ja kimaltava ilme viikonlopun juhlia varten. Lauantaina juhlitaan tärkeitä kaksivuotissynttäreitä ja mikäpä sellaisiin juhliin sopisi paremmin kuin kunnon säihke.

Nyt, rimakauhupostauksen ja nättien kynsien ansiosta julistan arjen palanneeksi Viilankantolupaan. Suukkoja viikonloppuun!

8 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Hienot ne on, kieltämättä, mutta onneksi et näe mun kynsiä nyt :D

  Ja hei, tsemppiä koulutyön palautuksen vuoksi! Iso urakka, tehty.

  1. Paljon glitteriä vaan, se korjaa kaiken. ;)

   Ja kiitos – iso kivi, hartiat, putoaminen. <3

 2. Heidi sanoo:

  Oi, kauniit kynnet sulla on! Siis toi pituus ja muoto! Justiin harmittelin, että kun itsellä aina ollut tapana kallistua pieneen joulukuusimaisuuteen, niin nykyisen työn takia kaikesta on pitänyt luopua:( Kynnet oltava lyhyet ja lakattomat, koruja ei saa olla minkäänlaisia, edes pieniä nappeja korvissa, hiukset aina kiinni ja hattu päässä, ja meikkikin pitäisi olla minimalistinen ja luonnollinen. Kyllä se taito meikata ja laittaa yllättävästi katoaa, kun eipä sitä vapaallakaan sitten oikein jaksa. Jospa sitä saisi narun päästä taas kiinni jos kouluun pääsisi syksyllä?

  Näin taas asioista ja niiden vierustoista…:D Ihanat siis on kynnet!:))

  1. Kiitos, kiva kuulla. :)

   Mun palo kauneudenhoitoon itse asiassa lähti työpaikasta, jossa oli suunnilleen samat säännöt. Vastareaktiona sille kynsien pituuden mittailulle lähdin sitte kynsimuotoilijaksi. :)

   Toivotan onnea projektiin!

 3. Ilona sanoo:

  En ehkä kestä tuota glitterihanuutta- olen ehkä hiukan kade. Onnea palautetun työn johdosta! :D

  1. Kiitosta! Tää päällimmäinen OPIn moniväriglitter on kyllä kiistatta hienoimpia ostamiani lakkoja ikinä. Ehdottomasti ainakin viiden, ellei jopa kolmen parhaan joukossa! :)

 4. Elisa sanoo:

  Mulla vasta alkaa kamala semmatyöhomma huomenna. Maanantaista torstaihin kirjoittamista yliopistolla, 15 sivua valmiina perjantaina. Viime tippa?

  Onnea siitä, että työ on valmis ja palautettu! Tunne on kertakaikkisen helpottava ja odotan sitä omassa tapauksessani kuin nousevaa taivaankappaletta :D

  1. Tsemppiä! Yks päivä takana jo, kolme enää edessä! Hienosti menee! :)

   (Ps. Missä tää kaikki tsemppi on silloin, kun sitä voisi itse jakaa itselleen?)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.