Kostea keikka

Synttärit, jee! Tuttuja bloggaajia, jee! Lahjuksia, jee! Kuohuviiniä ja suklaata, jee! Kuvausmeikkien tekemistä, jee!

Tänään vietettiin Viikin Gardeniassa Bella-blogien kaksivuotissynttäreitä. Tämä yhden naisen visio on nyt kasvanut ehtiväiseen uhmaikään, jossa ketteriä käsipareja ja äänekkäitä suita tarvitaan homman hallinnoimiseen jo useampia. Onnea Bellalle!

Ohjelmassa oli ylensyömistä ja alenjuomista sekä bonusnumerona muotikuvaukset Ivana Helsingin lainavaatteissa. Kuvauksia varten lupasin kantaa juhlapaikalle meikkipakin, sivellinvyön ja värikylläisen näkemykseni halukkaiden käyttöön.

”Joo mä levitän nämä mun romppeet tähän pitkälle pöydälle ja — anteeks, en kuullut kun täällä suhisee. Mitä sanoit? Ja hei, mikä toi suhina muuten edes on? No toi pitkä psssssssssshhhhhhhht? Sehän…sehän on vettä. Jota suihkutetaan katosta. Jeeaaha. Okei.”

Vaikka roolini olikin vain parannella ja viimeistellä kollegoiden meikkejä, trooppinen ilmasto oli kyllä tottumattomalle melkoinen haaste. Välillä tuntui, että luomiväri kastui kiinni siveltimeen, ennen kuin se ehti edes luomelle saakka. Kostea ja kuuma ilma söivät meikin kuin meikin tasaiseksi seokseksi ja siihen oli sitten tyydyttävä. Onneksi kuulas meikkipohja on nyt sopivasti muodissa, heh.

Liukuhihnameikkaaminen oli olosuhteista huolimatta hirmu hauskaa ja sutimisen tuoksinassa sai kätevästi jututettua läpi kaikki kaunokaiset. Päiväni keikkameikkajana, jee!

Viimeisten joukossa uskaltauduin itsekin kameran eteen ja hui, miten jänskää olikaan olla jonkun muun kuvattavana. Odotan mielenkiinnolla minkälaisia ruutuja huippulahjakas Kaisu sai tästä venkoilijasta irti. Palataan niihin, jahka kuvat ovat valmiit. Nyt purkamaan tuota aamulla paniikissa treenikassiin kyhäämääni ”meikkipakkia”, jolle varmaan moni kovan linjan ammattilainen vähän hymähtelisi.

Hommansa treenikassi ja minigripitkin hoitivat, joten mitäpä tässä turhaa nuupottamaan. Kivaa oli!

4 Comments Lisää omasi

  1. Liina sanoo:

    Ja tässä mä oon miettinyt pääni puhki, miten pääsisin sun meikattavaksi. Vaikka se on näin yksinkertaista: hankkiudun vain Bellablogien synttäreille ja… ööö. Ehkä pitää kehittää plan b.

    1. Kuoki kuoki, kuolevainen! No ei, älä sano mitään ennen kuin näet valmiit kuvat. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.