Hiekkameikki

Tämänpäiväiselle meikille tai sen värimaailmalle ei ole mitään kummempaa selitystä. Ehkä mieli kaipasi eilisen turkoosin häröilyn jälkeen jotain mahdollisimman maanläheistä. Ja mikäpä olisi maanläheisempää kuin hiekka?

Meikin päävärinä on laajalle häivytetty keskitumma, punertava ruskea (MAC Texture). Luomen sisä- ja ulkonurkat on tummennettu tummanruskealla mattasävyllä (MAC Brun) ja luomen keskiosaan on lisätty vähän valoa ruskeaan taittavalla kuparilla (MAC Woodwinked). Kulmat (MAC Fling + Lingering), ripset ja pohjameikki poskipunineen (MAC Springsheen) on kutakuinkin tavalliseen tapaan järjestetty. Huulilla kevyttä kiiltoa (MAC Boy Bait).

Tähän aavikkoaiheiseen meikkiin mun suihkunkostea takaheitto kerrankin sopii. Jonain päivänä mä vielä opettelen laittamaan tukan nätimmin näihin aamumeikkikuviin. Ja näyttämään vähemmän ajovaloihin jääneeltä peuralta.

8 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Oh, ihana meikki! Ja peuralook on fine. Se tulee väkisinkin kun yrittää ottaa kuvia. :D

  1. Tämä selvä. :D

 2. Aamu sanoo:

  Ihana moderni safari -look! :D

  1. Kiitos, siihen pyrittiin! :)

 3. Satu sanoo:

  Mä en välillä millään malta odottaa kuvien ottamista siihen asti, että saan hiukset laitettua, joten siksi mulla on kuvissa välillä hiukset miten sattuu tai ei kokokasvokuvaa lainkaan :D kivempi kyllä nähdä meikki koko kasvoilla.

  1. Joo, sama vika. :) Hiukset jää aamukiireessä aina viimeiseksi, sillä niiden laittoon voi kulua joko minuutti tai vartti, joten priorisoin ottamalla ensin kuvat talteen ja käytän sitten tukkaan sen ajan mitä on jäljellä. :)

 4. Piia sanoo:

  Koska olet aina kannustanut kommentoimaan suoraan, nimeän tämän toipilasmeikiksi. Viimeisen kuvan surullinen tuijotus vahvistaa nimen ;).

  1. Haha, ettet nyt sekottaisi eteeristä katsetta tuijotukseen? :D No ei vaan, taitaa mennä tuijotuksen puolelle. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.