Rentodesign

Yhteistyössä Bellapuoti / Rentodesign

Selailin iltana eräänä ajankulukseni Bellapuodin kosmetiikkatarjontaa ja jotain kautta ajauduin sinne asustepuolelle. Rentodesignin tuotteet kolahtivat kerrasta ja houkuttelin Hämeenlinnalaisputiikin mukaan yhteistyöhön. Tämänhetkiset meikkisäilytyspussukkani ovat jo reissussa ryytyneitä ja totuuden nimissä myös tilavuudeltaan vähän tarpeistani jäljessä. Työpisteen välittömään läheisyyteen kun on saatava pienessä pussissa yhtä ja toista. Välttämättömyystarpeiksi lasken ainakin puhelimen (joka vaihdon myötä suureni puolella), pilleripurkin, huulipunapaletin, pari huulikiiltoa, nenäliinan, puuteripaperit ja tiettyyn aikaan kuusta myös hiukan muuta fyllinkiä. Näissä mittelöissä ei piisaa enää ihan pikkuinen pussukka ja ilahduin suunnattomasti, kun pehmustetussa kuoressa luokseni luovi kaksi tilaihmettä.

Vanhoista Modesty Blaise -sarjakuvista tehty kirjekuorilaukku on taatusti allekirjoittaneen kuumin terassiasuste. Läpimusta vaatekaappini on kuin tehty tämän leikkisän veskan kaveriksi. Mustavalkoinen printtilaukku ei kaipaa värimausteeksi kuin pikkuisen punaista kynsiin ja huulille sekä mahdollisimman suuret aurinkolasit. Agenttimaisen tyylikästä! Tyylirikkuri voisi toteuttaa saman myös oranssilla, mikä sekään ei olisi paha valinta. Voisi itse asiassa olla vielä veikeämpi! Vai lyödäänkö sittenkin ihan pinkiksi?

Laukussa on napakka magneettikiinnitys ja passelisti säilytystilaa. Kaikki yllä luetellut tarvikkeet sujahtavat sarjakuvakaunokaiseen nätisti ja sekaan mahtuisivat vielä rilluttelureissua varten kotiavaimetkin. Laukun hinta on Bellapuodissa tällä hetkellä 22e, joten kalliiksi ei kuulkaa käy uniikki käsityöasuste. Haluatteko nähdä toisen?

Myönnän säästeleväni sarjakuvalaukkua iltamenoihin, mutta tämä vanhoista nuoteista tehty meikkipussi on tehty jokapäiväiseen käyttöön. Sekin imee huomaansa kaiken tarpeellisen, mutta sulkeutuu läpän sijaan tiiviisti vetoketjulla, mikä on olennainen edellytys kaltaiselleni rähmäkäpälälle. Tungen aamulla nuottipussiin kaiken, mitä työpäivän aikana tarvitsen ja huiskaisen sen käsilaukkuun. Käsilaukku jää pukuhuoneeseen ja nappaan päiväksi kainaloon ainoastaan nuottipussin. Kätevää ja näyttävää.

Muovipinnoitettu pussi on helppo pitää siistinä ja kevyesti kellastuneessa nuottipaperissa on todella hurmaava henki. Tämä näpeissä kelpaa kipitellä! Samalla suomalaisella käsityöllä on tämän nuottipussin kohdalla hintaa 15e, eli edelleen puhutaan varsin edullisesta hyödykkeestä.

Samaan yhteistyösumppuun kuuluu vielä yksi punainen kaunokainen, mutta sille säästin ihan kokonaan oman artikkelin. Palataan siihen tuonnempana.

No mitäs, vähänkö oli näytillä nättejä tyyppejä? Ei tarvitse kadehtia, näitä saa Bellapuodista!

*Molemmat tuotteet saatu Rentodesignilta.*

19 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Tuo Modesty Blaise-laukku! TÄYDELLINEN!!!

  1. Se on näyttävä, todella! :D

 2. Salla sanoo:

  Tuo sarjakuvalaukku <3 <3 <3

  1. Eiks oo <3 – ja kun se on nättiyden lisäksi myös hyvin suunniteltu! Aattele, etsit jostain Miss Piggy -printin ja teetät siitä oman. ;)

 3. Duvessa sanoo:

  Tuo Modesty-laukku on kyllä aikas kiva!

  1. Samaa mieltä! Mä en ole kyseisen sarjakuvan superfani, mutta tässä asusteessa sen kuvamaailma puhuttelee ihan eri lailla. :)

 4. Martina sanoo:

  I-ha-ni-a. Ja yllättävän edullisia, ajattelin näiden maksavan vaikka tuplastikin enemmän..!

  1. No niinpä! En ole ihan tarkkaan selvillä miten mutkikas prosessi tuo printin muovittaminen ja muotoon ompelu on, mutta sanotaan, että että aika sopuhintainen diili asiakkaalle! :)

 5. Elisa sanoo:

  Oi kuinka kauniita! Ihanaa, kun meikkipussukan nuottiviivasto jatkuu myös pussin sisäpuolella :)

  Olisi ihana saada pussukka vaikka vanhoista tietosanakirjan sivuista lehteiltynä, tai jostain harlekiiniromaanista… Siinä kiva kehitysehdotus :)

  1. Hei Rentodesign kuule tekee tilaustöitä omistakin printeistä! Että ei muuta kuin lehteilemään sopivaa materiaalia. :)

   1. Elisa sanoo:

    Wauu! Mahtavaa! :)

 6. Päivi sanoo:

  Kovin nättejä ovat kyllä!

  1. No on! Näihin olisi mahdollista kehittää hyvin epäterve intohimo. :D

 7. Sissi sanoo:

  Ihan mieletön, etenkin sarjislaukku <3 Ei ole hullun kalliitakaan että kyllä täytyy laittaa vakavaan harkintaan:)

  1. No täytyy! Itsekin mietin, josko tilaisin varakappaleeksi vielä yhden, omalla printillä. :)

 8. JohannaW sanoo:

  Vanhan muusikon sydän sykkii nuottipussukalle. <3

  Psst. Mikä/mistä on tuo täydellinen punainen kynsilakka?

  1. Lakka on IsaDoran uusi Gel Nail Laquer sävyssä #224 Scarlet Red. Hirmu kiva tyyppi! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.