Tuplasuoja hikoiluun


Ilman sen kummempia voivotteluja päivän vinkki ylimittaisen hikoilun hallintaan. Olen edelleen sitä mieltä, että hankkimani mineraalikivi on paras keino hien hajun hillitsemiseen. Mainitsin jo hikikivestä kirjoittaessani, että se ei ylivertaisuudestaan huolimatta pidä ihoa kuivana, mikä on allekirjoittaneelle ollut toissijainen seikka tämän ongelman mittasuhteessa. Nyt keksin ihan vahingossa, miten saan taklattua kainaloista sekä hajun että kosteuden: kerrostamalla kahta eri dödöä.

Unohdin eräänä työpäivänä käsitellä kainalot kivellä ja töissä iski akuutti kriisi. Nappasin markettihyllystä hätäpäissäni halvan suihkedödön, jota suhistin ensiavuksi ja sinnittelin  sen voimin loppupäivän. Nivean Powder Touch ei ole mielestäni mikään käyttömukavuuden huipentuma, sillä se sekä haisee pahalta että värjää mustat vaatteet valkoisiksi, mutta yhdessä hikikiven kanssa se on osoittautunut lyömättömäksi yhdistelmäksi – kunhan suihketta annostelee varoen, vaatteet jo päällä.

Mineraalikivi pitää poissa hien hajun ja suihkutettava antiperspirantti pitää kainalot kohtalaisen kuivana. Yhden kerran on pettänyt tämäkin yhdistelmä, mutta tätä yhtä poikkeusta lukuunottamatta olen ollut suht tyytyväinen kerrostustekniikkaan. Hieron mineraalikiven iholle kotona ja lisään suihkedödön sen päälle töissä. Tästä ongelmanhallinnasta on sievä naisellisuus kaukana, mutta pystypäin julistan liikahikoilun sanomaa ja vinkkejä sen selättämiseksi.

Ihmeellinen neutralointikivi ja epäkäytännöllinen puuterisuihke – pistäkääpä paremmaksi!

13 Comments Lisää omasi

 1. Satu sanoo:

  Multa löytyy nuo molemmat tuotteet ja Powder Touch on ihan älyttömän hyvä! Pitää kainalot koko päivän raikkaina. Tuoksuukin mun nenään tosi hyvältä :D Kivestä en pidä ollenkaan, voisin oikeastaan heittää roskiin, koska joka käyttökerran jälkeen menee ehkä tunti ja hien haju leijailee saman tien nenään. Toimii mulla huonommin kuin huono!

  1. Eikä? :D Jännän äärellä. No pääasia on, että tietää mikä itsellä toimii. Mä olen niin pitkään kamppaillut tämän asian kanssa, että tiedän olevani vähän erikoinen yksilö. Kehtasivat jossain tutkimuksessa paljastaa, että kaikkien hiki ei edes haise – niin v ä ä r i n, sanon minä! :D

 2. Sanna sanoo:

  Mulla toi mineraalikivi toimi ekat pari kuukautta ihan mielettömän hyvin. Mutta sitten, en tiedä mitä tapahtui, yhtäkkiä alkoi pettää joka kerralla. Pakko oli turvautua Clarinsiin. :(

  1. Tämä sama kivikö? Hmph. Mulla se Clarins taas ei tehnyt mitään. :/

   1. Sanna sanoo:

    Ihan sama kivi, sun postauksesta sen bongasin. :) Mut ihan mysteeri mikä sen tehoon tuli, yritin pestäkin sen mutta ei niin ei… Alkuun olin kans ihan et nyt on maailman paras dödö löytynyt. :)

    1. Höh, no voihan. :/

 3. Neeuli sanoo:

  Tuo kivi pitää tosiaan hajut poissa, muttei estä hikoilua yhtään. Ennen käytinkin sitä juuri noin antiperspirantin pohjalla, kunnes kivi alkoi ärsyttää kainaloita. Välillä tuli sellainen kirvely ja kutina, että oli pakko pestä kainalot saman tien, mutta silti saatoin esimerkiksi yöllä unissani raapia verille. Aikoinaan mineraalimeikkikin kirveli hikoillessa naamalla, varsinkin otsalla, mutta tähän iho onneksi tottui yhden kesän aikana ja kirvely loppui.

  1. Iiks..! No, pidetään peukkuja että oli vaan joku erikoistapaus, mä en ainakaan ole vielä huomannut mitään. Kutinastakin on nimittäin kokemusta, niiltä ajoilta kun kävin systemaattisesti läpi apteekin valikoimaa. Hrrrrh.. :/

 4. JohannaW sanoo:

  Tuohan on yksinkertaisen nerokasta kerrostaa kainalotököttejä! Kokeilen heti ensitilassa! Miksi en ajatellut sitä itse?! :D

  T. Toinenkin hikoileva

  1. En tiedä! Mut ei hätää, onneksi tuli täällä puheeksi! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.