Jatkoa kultakaudelle + lakkauutuus

Olen pahoillani yksipuolisesta sisällöstä, mutta en vieläkään ole päässyt yli kullan kutsusta. Mikä lie, hellekö, pehmittänyt pään ja silmä vain itsepintaisesti halajaa kultaa kullan perään. Tänään sentään terästin ruskeankultaista silmämeikkiä rehvakkaalla huulipunalla – tai rajauskynällä, jos tarkkoja ollaan.

Huulien sävy on pomittu eilisessä pussukkajutussa vilahtaneesta klassisesta punaisesta. Lakka on IsaDoran uusi Gel Nail Laquer sävyssä #224 Scarlet Red. Tämäkin on ihan vaan tavallinen, tai oikeastaan tavallista parempi tavallinen kynsilakka, eikä sillä ole mitään tekemistä oikean geelilakkauksen kanssa. Paksu, kiiltävä ja nopsasti kuivuva se kyllä on – varsinainen ilo lakkaajalle. Helppokäyttöisyyden kruunaa lyhyt ja roteva sivellin, joka tekee laakista tarkkaa jälkeä. Lakka kuivui peilikiiltäväksi yksinäänkin, mutta liipaisin sen päälle vielä kerroksen kirkasta päällyslakkaa, joka kuuluu samaan lanseeraukseen.

En voi olla vertaamatta IsaDoran uutuuksia niihin Lumenen vastikään halkihehkuttamiini kynsiherkkuihin ja samoilla meriiteillä mennään. Jos jotain pientä eroa on kaivettava, nämä IsaDorat ehkä jäykistyvät kynnellä sekunnin pari nopeammin. Yhtään raitaa en silti saanut valmiiseen lakkaukseen jäämään, eli helppoa on touhu näilläkin – varsin helppoa.

Kultaa, ruskeaa ja klassista punaista – jos vanhat merkit pitävät paikkansa, huomenna saattaa olla taas riikinkukkopäivä.

*IsaDoran tuotteet blogia varten saatu*

12 Comments Lisää omasi

 1. Sanna sanoo:

  On hyvä punainen, oikea väripilkku. :) Ja taas kiva kultameikki. :)

  1. Kiitos! Nyt on kyllä pukannut kivoja kynsilakkoja toinen toisensa perään. :)

 2. Uuuu. Superkaunis meikkii, kaikki sointuu niin nätisti yhteen. Slurps!

  1. Kiitos! Toki kostin tämän harmonian maailmankaikkeudelle heti seuraavassa meikissä. :D

 3. JohannaW sanoo:

  Taidan röyhkeästi ottaa mallia tästä tulevan lauantain pippaloihin. Upea! :)

  1. Oi, loistavaa! Siittä sitten, suti sauhuamaan! :)

 4. Annukka sanoo:

  On aivan ihana meikki! Ja vitsi tota tukkaa!! Sopii sulle niin upeesti

  1. Kiitos! :)

 5. Salla sanoo:

  Osaatko sanoa, onko tuon päällyslakan käyttäminen välttämätöntä? Olisin halunnut kotiuttaa pinkin ja turkoosin lakan mutta Kicksin myyjä oli sitä mieltä, että nämä lakat ei kuivu ilman sarjan omaa päällyslakkaa (jota en halua ostaa) :P Voitko testata? :)

  1. Höh pöh, ihan samaan malliin se mun kynsillä näytti kuivuvan itsekseenkin. Toki se päällyslakka vaikuttaa kestävyyteen ja antaa vielä lisäkiiltoa lakkaukselle, mutta tuota kokonaan kuivumattomuutta mä en kyllä niele. :)

   1. Kissis sanoo:

    Niin, mä niin arvasin tän! >:(

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.