Pinkit tyttökynnet

Tämä ei ole jatko-osa Pinkit tyttöposket -artikkelille, mutta koska kynnet suorastaan huusivat tätä otsikkoa, otin riskin. Pohjalla on kaksi kerrosta IsaDoran uutta Gel Nail Laquer lakkaa sävyssä #222 Pink Bomb* ja alemman kuvan aksenttikynsissä lisäksi yksi kerros OPI:n More Than A Glimmer -lakkaa.

Sain edelliseen IsaDora-lakkaukseen kysymyksen päällyslakan välttämättömyydestä. Näille lakoille tarkoitettu mustaan pulloon pakattu päällyslakka ei ole pakollinen. Se pidentää lakkauksen kestoa, tuo lisäkiiltoa ja saa lopputuloksen näyttämään vielä paksummalta ts. ”geelimäiseltä”, joten sen käytölle on kyllä hyvät perusteet – mutta välttämätön se ei ole. Gel Nail Laquer -värilakka kuivuu siis myös itsekseen, mutta kulumisen kannalta fiksua on käyttää jotakin paksua pikakuivattavaa päällyslakkaa – esimerkiksi HK Girl’n Top Coat tai Seche Vite ajavat saman asian. Jos kumpikaan näistä ei kuulu lakka-arsenaaliisi, suosittelen kokeilemaan edullisena vaihtoehtona IsaDoran päällyslakkaa.

(Ylimääräinen itkuvinkulauselma:
Suren kuvanlaatua, joka ei ole peräisin omista käsistäni. Päivitin läppärini käyttöjärjestelmän myyjän suosituksesta uudempaan ja samaan syssyyn oli päivitettävä myös rakas, hyvin palvellut iPhoto. Se ei valitettavasti ole päivityksen jälkeen enää ollut oma itsensä, enkä ole vielä saanut selville miksi. Kuvat murenevat silmieni edessä pikselisohjoksi, ennen kuin ehdin koskea mihinkään. Yritän keksiä vaihtoehtoisen kuvankäsittelyohjelman ja/tai lahjoa jonkun osaavamman roplaamaan koneeni asetuksia mahdollisimman pian, jotta pääsemme takaisin siedettävän kuvanlaadun äärelle.)

Reipasta perjantaita!

*IsaDoran lakka blogia varten saatu*

9 Comments Lisää omasi

 1. Alakynnessä sanoo:

  Aah ihana sävy tuo 222 ! Kauniit kynnet :)

  1. Kiitos! Ei yhtään sellainen sävy, jonka itse kaupasta ostaisin, mutta itse asiassa aika nätti. Ehkä tässä on totuttelun paikka? :)

 2. Kissis sanoo:

  Sulla ei ole käytössä sitä IsaDoran päällyslakkaa, joka on tarkoitettu näille lakoille? Kyseltiin Sallan kanssa Kicksin myyjältä, että tarviiko se päällyslakka ostaa myös, ja myyjä sanoi että juu, kuuluu IsaDoran geelilakkaan. Eipä meidän tehnyt mieli maksaa siitä 8 euroa + lakat päälle, joten jäivät kauppaan meidän osalta. Mutta ilmeisesti tämä toimii pikakuivattajankin kanssa, vai…?

 3. Kissis sanoo:

  HITTO ETTÄ MÄ OSAAN LUKEA TAAS. :D Jostain syystä skippasin ton kappaleen täysin! Eli joo, EI MITÄÄN. :D

  1. Salla sanoo:

   Haha, niin siis mähän sitä kyselin Petralta ja näköjään meitä on Kissis huijattu ;) Nyt sitten harmittaa hemmetisti, ettei ostettu niitä värilakkoja. Varmaan on just ne kivoimmat sävyt jo loppu :/

   1. Lisämyynnin kannaltahan olisi välttämätöntä myydä se päällyslakka mukaan, mutta jos teille on sanottu että se lakka ei ollenkaan kuivu yksinään, niin se on kyllä väärää tietoa.

    1. Kissis sanoo:

     Joo mä kävinkin lukemassa tuolta sit sun kyssärin. :D

 4. Sanna sanoo:

  Ihanat barbikynnet! pakko saada toi sävy itelle :D

  1. Heh, tää on kyllä varsinainen barbiväri. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.