Nörttijuttu

Tässä postauksessa ei ole informatiivista sisältöä. Kävin alennusmyynneissä, ostin lilliputti-ihanuuksia ja tässä on niistä kuvia. Ne ovat söpöjä.

Pikkulakat ovat julkean kauniisti näytillä täällä. Linkin takaa löytyy syyllinen. Voitte osoittaa häntä sormella. Pitkään ja ilkeästi. Sinistä hiekkalakkaa kohtaan tuntemani himo on puhtaasti Emman syytä ja tänään maksoin siitä kirpeät kaksikymppiä, sillä en usko tarvitsevani mukana tulleita kolmea muuta väriä mihinkään. Sormet ojoon.

Batisten kuivasampoot ovat aina hyvä ostos ja jos niitä saa matkakokoisena kolmessa eri tuoksussa kahdeksalla eurolla, ostan heti.

Syy runsaasti kuvitettuun tietosisällöllisesti köyhään julkaisuun on nörttiystesti, jota parhaillaan alahuuli vereslihalla suoritan. Mainitsin epäurheilijamaiseen henkeen jo edellisessä tekstissä, että kamppailen koodattuja tuulimyllyjä vastaan ja sama asemasota jatkuu edelleen. Tällä kertaa en langennut polvilleni katukivetykselle vollottamaan, vaan siirsin näytöksen taktisessa hengessä paikallisen tietoteknillisesti edistyneen jälleenmyyntiliikkeen aulaan. Kohtaus auttoi ja osa ongelmista saatiin ratkottua hyvin ripeällä aikataululla vain pikkuisen luottokorttia vilauttamalla, mutta valitettavasti se jääkeleen kuvankäsittelyohjelma temppuilee edelleen, vaikka alkuperäinen laitteistoon liittyvä ongelma selätettiinkin. Onneksi on Apple Support Communities, onneksi on sanakirja ja onneksi on suklaata ja toimeton yö. Toivokaa puolestani, että on olemassa myös ihmeitä.

14 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Tsemppiä probleemaan! Eivät ole kivoja nuo tietokonejutut.

  Himoitsin noita täsmälleen samoja tuotteita Stockalla pari päivää sitten, mutta sain jätettyä kauppaan, jee! Mutta ovat ne kyllä ihania.

  1. Mun itsehillinnässä saattaisi olla vielä parantamisen varaa. :)

 2. Sissi sanoo:

  Peukutan ihmeelle ja mieluusti osoittelen syyttävällä sormellani samaista henkilöä vaikka kuinka monesta lakka- ym. himotuksesta….tosin se saattaa olla molemminpuolista eli pata kattilaa jne :)

 3. Elisa sanoo:

  Wauuu mitä minilakkoja. Tykkään! Enkä osoittele sormella, vaan kannustan hankintoihin ja blogeista inspiroitumiseen ^__^

  Poikaystävä yrittää mulle tyrkyttää jatkuvasti omenaläppäriä. Että ois hyvä ja fiksu ja kiva ja kaikkea. Tällä hetkellä mulla on miniläppäri kaverilta lainassa, eikä siinä oikeen toi kuvankäsittely toimi mieluisalla tavalla joten pöytäkoneella mennään. Nyt vaan alkaa tuo Applekin epäilyttää, josko on sitten ihan yhtä roskaa kuin muutkin :/

  1. Mun omenaläppärin vika oli haljennut akku. On täysi kysymysmerkki miten se on päässyt halkeamaan, mutta se sitten luonnollisestikin lakkasi toimimasta ja kone sammuili, kun yritin irroittaa sitä napanuorasta. Koska se sammuili itsekseen, taustalla pyörivät ohjelmat kärsivät ja pukkasivat bugia. Nyt akku on vaihdettu ja jäljellä on enää näitä iPhoton pikkuvikoja, jotka ovat johdannaisia käyttöjärjestelmän päivityksestä. Tiedän jo, miten ongelma kierretään, mutta vien kuitenkin koneen näytille, josko tyypit osaisivat koodata johonkin väliin sellaisen pätkän, että sitä kiertovaihetta ei tarvittaisi.

   Long story short: Tykkään omenasta, en vaihtaisi.

 4. Tipi sanoo:

  Kas, kuivashampoita, joissa on tuoksukin mukana.
  Yleensä niiden tuoksu on vähintäänkin tympeä, hienoa että on tuoksuversioitakin!

  1. Joo ja näissä Batisteissa on tuoksuina vaikka mitä! Oma lemppari on kirsikka, mutta vaihtoehtoja on kyllä enempi kuin kourallinen. Ja oma koostumus löytyy myös tummalle ja vaalealle tukalle! Kokeile ihmeessä! :)

 5. Emma/WL sanoo:

  Haha, pahoitteluni! :D Lohdutuksen sanoiksi valitsen seuraavat: ne muutkin pikkulakat on kivoja, ja takuulla tykkäät ainakin korallista!

  1. Nähtäväksi jää! :)

 6. Satu sanoo:

  Nuo minilakat löytyy multa kans! Ja Batistet ostaisin jos niitä täältä saisin :D

  1. Batiste on kyllä laatukamaa, ehdottomasti hamsteroinnin arvoista. <3 Ja minilakatkin on superkivoja, aion vielä keksiä niistä jonkun päräyttävän kesälookin! :)

 7. Ilta sanoo:

  Mistä ostit nuo Batistet?

  1. Tämä pikkusetti on Stockan alepöydästä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.