MAC Patentpolish

 

Onko iskenyt päälle pinkki kausi, tä? Vai onko sattumaa, että meikkausreleet osuivat yksiin huulikynän kanssa? No eisevväliä, pinkillä mennään. Valokeilassa tänään: MAC Patentpolish Lip Pencil sävyssä Fearless.

MAC lanseerasi viime kuussa uuden huulipunakiiltokynän, johon olen saattanut vähän retkahtaa. Se on niin helppo. Ja kiva. Ja mitä muuta kesähuuliin muka tarvitaan? Kaikkein näppärin kuviteltavissa oleva huulimeikki, joka näyttää herkullisen kiiltävältä, tuntuu huulissa kevyeltä ja kulkee mukana käsilaukunkestävässä puikossa. Pysyvyydessä tämä häviää huulipunalle kolme nolla, mutta tarraa kuitenkin huuleen jämäkämmin kuin pelkkä huulikiilto, eikä ole silti yhtään tahmea. Ettei vaan olisi parhaat puolet kummastakin, yhdessä puikottimessa?

Keksintönähän huulipunakynä ei ole tämän vuoden uutuus, mutta useampaa eri kynää kokeiltuani väitän, että tässä on huulipunamaisin koostumus. Väri kerrostuu tarvittaessa likipitäen peittäväksi, mutta ei silti ole yhtä vakavastiotettava esitys kuin perinteinen huulipuna. Kuulostaako huuhaalta? Voi olla, mutta usutan silti kokeilemaan. Tämä on ensimmäinen huulituote pitkään aikaan, jota jään kausikokoelman poistuttua oikein vakavissani kaipaamaan.

Eli jos näet näitä vielä, kipaise kopeloimaan. Näitä tullaan vielä kaipaamaan.

4 Comments Lisää omasi

  1. Satu sanoo:

    Kaunis lopputulos, joten kynä on varmasti hyvä :) mä en vaan syty kynille, vaikka tykkäänkin huulilla niistä paljon, koska ne on kömpelöitä :p

    1. Mä olen huomannut, että kynät palvelevat parhaiten vaaleissa ja puolikirkkaissa sävyissä – niiden kanssa ei tarvitse olla niin huolellinen. :)

  2. JohannaW sanoo:

    Just mietin, että pitäisi ostaa kesän 2014 huulituote (huulikiiltoihin, -puniin ja -kyniin hourahtaneella ei ole niitä koskaan liikaa :D) Esittelit aika herkun ehdokkaan!

    1. No mutta, kukapa tietää vaikka tykkäisit! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.