OPI Beach Sandies

Testailen uutta kuvankäsittelyohjelmaa. Poistin vahingossa vanhan kuvakirjaston ja sain akuutin allergisen reaktion koko ohjelmaan. Älkää pliis esittäkö yhtään terävää huomiota. Katsellaan hetki nättejä kynsilakkoja.

Näyttääkö liian viilatulta? Jätettäisiinkö vähän himmeämmäksi? Pehmeämmäksi? Muutokset kokonaan pois? Saatte suuremmaksi klikkaamalla – ainakin siihen saakka, kunnes keksin miten kuvakokoa säädetään.

Hirmu nättejä lakkoja. Onni että ostin.

Tietotekniikka on ainoa vastustaja, jonka edessä taannun teini-ikäisen tasolle ja käperryn suosiolla kerälle nyyhkyttämään. Kaikki on mennyttä. Ikuisesti. Tai ainakin tänään. Ehkä saan haavani nuoltua ja ylpeyteni rippeet koottua loppuviikosta. Siihen saakka voitte lähettää empatiaa siipalle, joka saattaa sijaiskärsijänä olla sen tarpeessa.

Mutta on ne vaan nättejä. Ai että.

6 Comments Lisää omasi

 1. Mohn sanoo:

  Ihan kivoja kuviahan noi!! Tsemppiä peiton alle ja sieltä huuteluun ja erityistsempit siipalle!!

  Mulla on samaiset Beach Sandiesit tänään kynsillä ja voi kyllä, ne on niiiiiiiin nätit!!! Enää aurinko puuttuu!

  1. Sitä on niin tapohinsa uurtunut, että pienikin muutos tuntuu ihan tervassa uimiselta. Kyllä multa vaihtelunhaluakin löytyy, mutta ei näissä kuvankäsittelyasioissa. :)

 2. Tipi sanoo:

  Hyviä kuviahan nämä on! Murhe pois. On muuten pirteä yhdistelmä, lakatkin sopivat yhteen kuin nakutettu.
  Kun tietotekniikasta puhutaan… Olisitpa nähnyt eilen, kun yritin siirtää Tabilla tallentamaani äänitystä (lintu ulkona) koneelle ja siitä eteenpäin asiantuntijalle kuultavaksi. Ei mikään helppo homma, verenpaine nousi taivaisiin.
  Eli et ole yksin. :)

  1. Lohdullista. :) Mä tein sen virheen, että kuvittelin osaavani enemmän kuin sitten lopulta osasinkaan ja nyt ollaan kyllä niin prinkkalassa niin prinkkalassa. Aiemmin käytin kuvien valintaan muokkaamiseen yhtä ohjelmaa, nyt tarvitsen uudella repertuaarilla kolmea.. :/ No, ehkä taivaasta putoaa tähänkin ongelmaan jokin ratkaisu, ei menetetä toivoa vielä. :)

 3. JonnaH. sanoo:

  Upeita, kaikki!

  1. Niin ovat! Nää oikein huutaa jotain jännää koristelua varpaisiin.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.