Pehmoturkoosi

Hellurei! Maanantai, auringonpaiste ja valloittajafiilis. Pehmeää turkoosia (MAC Steamy) koko luomelle, keltaisella häivytyksellä vastaan (MAC Three Ring Yellow) ja ripsien kehystys tummanvihreällä kajalilla (MAC Tealo). Huulilla kerros vaaleanrusehtavaa rajauskynää (MAC Etcetera) ja päällä muutama hippunen kimaltavaa huulipunaa (MAC Smash Hit). Ripsissä ensikokeilussa uusi ripsiväri, jossa on jännät lintupiikkien muotoiset väkäset. Pituutta tulee reilusti, tuuheutta vähän vähemmän. Kerron lisää kun tiedän tarkemmin pysyvyydestä ja muusta.

Aika perinteinen otos allekirjoittaneen stressittömästä arkimeikistä, jota katsoessa tulee hyvä mieli, mutta vähän kiire bussiin. Kesäjee!

12 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Upealta näyttää! Steamy on kaunis sävy. Pitäisikin kaivaa se taas esiin..

  1. Kiitos! Joo, Steamy on yksi mun vanhoista lemppareista, mutta jotenkin sen vastikään tehdyn vihreä-violetin meikin jälkeen tää näyttä ehkä aavistuksen pliisulta. Nätti se on, siitä ei kiistellä, mutta jos vaikka tekisi siitä vielä vähän voimakkaamman? :)

 2. Tipi sanoo:

  Tässähän alkaa ihminen ihan vihertämään (tai tässä tapauksessa turkoosihtamaan?) kateudesta! Kaikki väriyhdistelmät pukee sinua hienosti. :)

  1. Voi kiitos Tipi, vallan imartelevasti sanottu. :)

 3. Piia Pai sanoo:

  Mitä hintaluokkaa noi MACin meikkinapit ovat? aloin himoita niitä, kun näin jossain blogissa Satin Taupe -nimisen napin, se oli ihana.

  Kaunis kesämeikki tuo! Tukkakin näyttää latvoista ihan uudelleen värjätyltä ja niin raikkaalta!

  1. Ehkä Sannilla? :)

   Yksittäiset luomivärit on 18,50e ja palettiin laitettavat refill-napit on 14,50e.

   Kiitos! Tukkaväriä on pidetty hengissä Biozellin Mandarin-värihoitsikalla. Laiskanpuoleisesti, mutta näyttää toimivan! :)

   1. Piia Pai sanoo:

    Juu, siellä se oli Karkkilakossa (nimitän aina mielessäni tommoseksi) tuo nappi :). Eihän ne nyt sitten ihan törkeettömän hintaista ole, eihän? Stockaltako niitä sitten Turussa haetaan, vai?

    Peukku Mandarinille! Color mask on ihan saman niminen.

    1. Mun mielestä hinta ei ole yhtään törkeä, mutta voi tietysti olla, että kysyt väärältä henkilöltä. :)

     Juu Turun ja Helsingin keskustan Stockat myyvät MACia, sieltä saa. :)

     Olen tykästynyt värinaamioihin nyt kun tukasta tarvii käsitellä vain yläpuoli. Koko tukan kanssa se oli liian hankalaa, mutta nämä päällyskerrokset sujuvat meikäläiseltäkin. :)

 4. Riikka sanoo:

  Kaunis meikki ja hyvin käy hiuksiin! Itsekin tykkään kovasti turkoosista silmämeikistä, mutta useimmiten meikkini näyttää sitten lopulta joltain 80-luvun sotkulta. Eli en tiedä, mitä poskipunaa + huulipunaa turkoosiin silmiin pitäisi yhdistää? Aurinkopuuteria varmaankin poskiin, tai korallia tms, mutta entäs huulet? t. toivoton tapaus!!!

  1. Jos kokonaisuus tuntuu liian ärjyltä värikkään silmämeikin kanssa, voit kokeilla vaan minimaalisella poskipunalla ja/tai aurinkopuuterilla. Ja jos iho on yhtään tumma/ruskettunut, voit kokeilla vaikka jättää ne kokonaan poiskin, levittää vaan vähän jotain kuultoa poskipäille. Mä tykkään käyttää turkoosin kanssa huulilla joko vahvaa oranssia tai vaihtoehtoisesti jotain tosi nudea – tänäänkin arvoin juuri noiden välillä – mutta valinnat riippuvat ihan täysin omasta maustasi. Kokeilet muutamaa eri vaihtoehtoa ja valkkaat niistä sen, joka tuntuu kotoisimmalta! :) Nappaat vaikka kännykällä kuvat jokaisesta versiosta ja arvioit sitten jälkikäteen missä oli jännin fiilis. :)

 5. jonna sanoo:

  Ihan samaa ajattelin heti: tosi kaunis meikki ja hyvin käy hiuksiin! En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta luen sun blogia ja olet mun blogin linkkilistalla :)

  1. Kiitos! Ja kiva kun ilmoittauduit! On aina hauska löytää uutta luettavaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.