Kaksipäinen kynsilakkakynä

Viikon kynsiannos, olkaa hyvä! Tänään näytillä Leighton Dennyn Colour & Go Manicure Pen, joka yhdistää samaan hylsyyn väri- ja päällyslakan. Kynää markkinoidaan helppona matkaratkaisuna, mutta itse näen tässä potentiaalia erityisesti niille, jotka hukkaavat omaisuuttaan. Otetaan esimerkiksi sellainen täysin absurdi, keksitty ihmistyyppi, joka jättää tavaroita ihan mihin sattuu, eikä seuraavan tarpeen tullen enää muistakaan, mistä ne löytää. Korostan: Täysin keksitty.

Hylsyyn on pakattu 4ml kumpaakin lakkaa ja erilaisia sävyvaihtoehtoja löytyy kuusi. Testiin saamani I Love Juicy on herkullinen, ehkä aavistuksen koralliin taittava punainen. Toisaalta, jos mitään viimeviikkoisesta violetti vai lila -keskustelusta opin, tämä saattaa olla myös mitä tahansa muuta kuin korallinpunainen. Mutta nätti sävy joka tapauksessa.

Sivellin on ohut ja tarkka, mutta vaatii pari dippausta yhden kynnen maalaamiseen. Lakkaa voi huoletta ottaa kyytiin reilulla kädellä, sillä sen ehtii hyvin tasoittaa kynnelle ennen kuivumista. Väri vaati kaksi kerrosta peittääkseen ja jos kynnet ovat yhtään omiani pidemmät, saattaisin laittaa jopa kolme. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että vastikään testaamieni kahden ”geelilakan” jälkeen tämä tuntui enemmän ns. vanhan koulukunnan kynsilakalta. Ei huono, missään nimessä, mutta paljon ohuempi kuin markkinoiden uusimmat tulokkaat.

Värilakka asettui itselläänkin kynteen ihan järkevässä ajassa, mutta One For All -päällyslakan kanssa se oli naputtelukuiva noin vartissa. Pisteet fiksusta kuivumisajasta. Kirkasta lakkaa voisi kai periaatteessa käyttää aluskerroksenakin estämässä kynsien värjäytymistä, mutta en osaa sanoa vaikuttaisiko se siinä tapauksessa lakan pysyvyyteen. Uskoni on aina ollut vähän koetuksella näiden sekä alus- että päällyslakaksi väitettyjen tyyppien kanssa. Ihan varmaa on kuitenkin se, että jos aluslakkaa ei satu liepeilemään käden ulottuvilla, päällyslakkakin on parempi kuin ei mitään. Huoleton lakkaaja voisi hyvinkin suoriutua pelkästään tällä kaksipäisellä kynällä. Ja varvaspuuhiin toimisi varmasti! Pinta jää kauniin kiiltäväksi.

Kynän ergonomia on ihan kohdallaan, ei tunnu liian painavalta kädessä vaikka toisessa päässä keikkuukin puolet koko painosta. Yksi hyvä puoli jonka vielä keksin, on päällyslakan parittaminen tietylle värille. Jokainen, joka on joskus muuttanut kirkkaan päällyslakan vahingossa haalean punaiseksi, tietää ongelman. Kun sama päällyslakka kulkee aina saman värin kanssa, vältytään viimeistelyvahingoilta.

Keksittekö lisää käyttövinkkejä?

*Tuote on blogia varten saatu*

4 Comments Lisää omasi

  1. JonnaH. sanoo:

    Katselin näitä lehdistöpäivillä, musta aivan loistava keksintö. Lisäksi itse olen ollut tosi tyytyväinen LD:n laatuun, pysyy omilla kynsillä kuin tauti, mikä ei välttämättä ole itsestäänselvyys. :D

    1. Kiva kuulla! Mä olen jäävi sanomaan pysyvyydestä mitään, kun lakkaan kynnet yleensä joka toinen päivä. :)

  2. oi hitsi miten jännä. kaunis väri!! :)

    http://bettinaw.blogspot.fi/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.