Keskikesäinen

Juhannusta! Tai jälkitiloja, mikäli vietitte juhannuksen asianmukaisesti jossain laiturinnokassa, ettekä koneen ääressä. Tässä tuvassa on käynnissä perinteinen vapaa-aamun rähinä, jota lähdemme ihan justiinsa lievittämään ulkoilmaan. Tai sen verran ulkoilmaan, että pääsemme sisälle tavarataloon, joka luojan kiitos on auki myös tänään. Uhmaikäinen rauhoittuu jostain syystä vain kaupassa, mistä lie saanut sellaisen mallin.

Tämä meikki valmistui sopivasti yhden kahvikupillisen (ja neljän raivarin) aikana, eikä koostunut mistään eriskummallisesta. Kevyt valoaheijastava pohja, ohut oranssi rajaus ja kiiltoa huuliin on yhtä kuin melkein luomu juhannusneito.

Tapahtumarikasta juhannusta!

Pohja:
MAC Mineralize Moisture Foundation NC15
MAC Pro Longwear Concealer NC15
MAC Prep+Prime Transparent Loose Powder
MAC Prep+Prime Beauty Balm Amber (varjostus)
Benefit Blush Coralista 

Kulmat:
MAC Eyeshadow Omega
MAC Veluxe Brow Liner Brunette

Silmät:
MAC Paint Pot Painterly
Benefit Cream Shadow Bikini-tini
Benefit Eyeshadow Thanks A Latte
MAC Chromagraphic Pencil Genuine Orange
MAC Studio Fix Lash Boldblack

Huulet:
MAC Pro Longwear Lip Pencil Etcetera
Chanel Lipgloss #151 Aragonite

7 Comments Lisää omasi

 1. Nina sanoo:

  Täällä ollaan, keskellä Helsinkiä juhannuksen vietossa, sillä pitää sunnuntaina töihin. Mutta mikäs täällä on ollessa, kiva ilmakin ja kävimme jo koirien kanssa Töölönlahdella väistelemässä hanhia.
  Ois kiinnostavaa lukea joskus enemmän siitä, että miten ihmeessä sä ehdit hoitaa kaikki hommat. Perheen (johon tietty eläimet lasketaan mukaan), duunin, opiskelun, bloggaamisen… Nostan täällä kuvitteellista hattua.
  Nauratti vähän tuo, että uhmaikäinen rauhoittuu tavaratalossa :) Hyvä niin. Mun systeri oli aikoinaan vauvana huono nukkumaan. Nukkui autossa.

  1. Tuon aikataulupaletin koossapitävä voima on kyllä ihan yhden miehen uhrautuminen. Meillä on ”jaettu” hoitovuorot pikkuväelle sekä eläinten ulkoilutukseen ja niiden ruokintaan – eikä niissä jaoissa noudateta mitään tasajakoa, sen verran voin sanoa. :D Nyt kun kouluhommat on paketoitu, vuorokaudessa on onneksi taas reilusti luppoaikaa. Puolivakavissani funtsin, että yritänkö vielä rykiä kandin tutkinnon kasaan, mutta en tiedä kestääkö meidän avioliitto enää toista samanlaista vuotta. Työ, kotisirkus ja bloggaus menee, mutta opiskelupalikka pinon päällimmäisenä tekee jo tiukkaa. Never say never, sittenhän se olisi ohi. :)

   Tavaratalokeikka toimi tälläkin kertaa kuin häkä, sääli vaan että se käy näin alennusmyyntien aikaan kukkaron päälle. ;)

   1. Nina sanoo:

    Mulla kesti pikkuisen pitkään sen kandin paperin hankkiminen (yleinen kirjallisuustiede pääaineena), sillä en vaan saanu aikaiseksi. Aikaa ois kyllä ollut. Lopulta kävin sen sitten tekemässä ja muutamat pienemmän kaupalliset tutkinnot työn ohessa. Opiskelu on aina hyvä juttu ja jos riittää aikaa & rahkeita kaikilta teiltä, niin siitä vaan ne kandin paperit ulos. Nyt harkitsen tässä amk-tutkintoa, jos töissä käy köpelösti (organisaatiouudistus menossa).

    1. Mä olen jo monta vuotta sitten päättänyt, etten jaksa rämpiä läpi aloittamaani pääainetta, se oli hutivalinta alunperin. Mutta nyt kun tuosta tupsahti taas useampi kymmenen pojoa plakkariin, niin se kandi saattaisi sittenkin olla saavutettavissa – ehkä. Paitsi etten tiedä pääaineeni nykytilanteesta enää m i t ä ä n, siis yhtikä mitään. Mikä taas meinaa sitä, että siihen paneutuminen (vaikkakin vain hetkellisesti), olisi kyllä melkoinen suo. Tuumitaan nyt kuitenkin vaihtoehtoja kesän ajan. :)

 2. Satu sanoo:

  Kaunis keskikesän meikki ja mukavaa juhannusta teille :)

  1. Kiitos! Samaa sinne! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.