Viiden kohdan esittely

Rakentelin tässä eräänä päivänä uuden blogihaasteen, jonka ajattelin nyt juhannusviikon kunniaksi laskea vesille.

Jokaiseen blogiin tupsahtaa silloin tällöin uusia lukijoita. Olisiko hei kätevää, jos itsensä ja bloginsa voisi esitellä muutamalla erikseen poimitulla merkinnällä? Ja vielä kätevämpää, jos ne viisi merkintää kokoaisi yhden otsikon alle? Tiedän, että joissain blogeissa on tätä varten erikseen esittelyvälilehti, mutta koska omien arkistojen penkominen on villin kivaa, usutan teitä bloggaajia ottamaan kopin tästä haasteesta. Tälviisii!

– – – – –

Moi! Jos olet blogissani ensimmäistä kertaa, vinkkaan aloittamaan näistä:

1) Keltaiset hampaat ja huulipuna
Kirjoitan paljon meikkaamisesta ja siitä mitkä värit toimivat yhteen tai luovat jänniä kontrasteja, mutta ehdottomasti tärkein meikkaamiseen liittyvä sanomani on: Vältä sääntöjä. Uhmaa kaikkea sovinnaista ja laita (tai jätä laittamatta) meikkisi juuri niin kuin itse haluat.

2) Kynnet – Jee!
Olen entinen kynsimuotoilija ja kaikki kynsiin liittyvä on lähellä sydäntäni. Harrastan linkkien upottamista merkintöihini ja ylläolevasta artikkelista pääset sukeltamaan kynsien hoidon syövereihin. Kynsijutut ovat blogini informatiivisimpia.

3) Kiilusilmäistä keräilyä / Halu vs. Tarve
Keräilen kosmetiikkaa. Käyttöön tulevien tuotteiden lisäksi ostan juttuja ihan vaan säilytettäväksi ja ihailtavaksi. Tämä on tärkeää sisäistää, jos haluat ymmärtää jorinoitani.

4) Taikametsämeikki
Harrastan yksinkertaisia, mutta värikkäitä meikkejä. Olen opetellut kunnolla meikkaamaan vasta muutama vuosi sitten ja edelleen saan uusia oivalluksia joka päivä. Pidän näyttävistä meikeistä, mutta jaksan harvoin piipertää mitään kovin vaativaa. Huoleton – se on se sana. En koe olevani mikään meikkaaja-auktoriteetti, vaan ennemminkin sellainen ideoita sylkevä tennispallotykki. Välillä rasittavuuteen saakka uupumaton.

5) #purkkimafia
Viidentenä haluan esitellä purkkimafian, jonka voimin suomalainen kauneusbloggaus pyörii. Pidämme tiiviisti yhtä, järjestämme talkoovoimin tapahtumia ja linkkailemme ahkerasti toistemme juttuihin. Sukella ennakkoluulottomasti kosmetiikkainformaation värikkääseen maailmaan ja löydät taatusti lukulistallesi uusia helmiä!

+1 Yhden miehen taustatiimi
Tämä bonusmerkintä on yksi blogihistoriani tykätyimpiä, joten ymppään sen nyt jonon jatkoksi. Kunnia sille, jolle se kuuluu. Pitäkää taustatiimeistänne huolta.

– – – – –

Salla, sinut on haastettu.

6 Comments Lisää omasi

 1. Nina sanoo:

  Hyvä idea. Tää on varmaan oiva juttu uusille lukijoille. Mä luin kyllä kaikki sun postaukset parin illan aikana, kun löysin sun blogin :) Ymmärrän toki, ettei kaikilla ole semmoiseen aikaa tai halua, joten noista saa kyllä käsityksen sun blogista.

  hauskaa juhannusta sinnekin !

  1. Oho, kaikkiko? No siinä on ollut puujalkaa kerrakseen. :D Kiva kuulla, että valinnat osuivat kohdalleen. Leppoisaa juhannusta!

   1. Nina sanoo:

    Jep, kaikki ! Olen toki nopea lukija ja en mä kaikista blogeista lue kaikkia postauksia alusta saakka. Mutta tykkäsin sun tavasta kirjoittaa. Jäin vähän koukkuun :)

    1. Tämä tässä on kyllä puhdasverinen kohteliaisuus. Kiitos. :)

 2. Ilona sanoo:

  Ihan mahtava idea! ^^

  1. Kiitos! Saa omia! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.