Kuparikurkistus

Hei huo-men-ta, miten nerokas idea olikaan antaa teille nimeämisvaltuus eiliselle meikkikuvalle. Aamu alkoi aivan poikkeuksellisesti hymyssäsuin kun lueskelin ehdotuksianne. Annetaan halukkaille vielä hetki aikaa ja palataan voittajaehdotuksen valintaan illemmalla.

Tämänpäiväinen meikki on kokeellinen viritelmä MACin Moody Blooms -kokoelman uudella geelirajausvärillä, jonka nimi on Copperthorn. Yritin tässä aamukahvin lomassa suomentaa nimeä nokkelasti, mutta käteen jäi tyhjä arpa. Kuparioas? Kuparipiikki? Kuparinen orjantappura? Kuten otsikosta huomaatte, oikaisin.

Copperthornin koostumus on tavallista Fluidlinea pehmeämpi ja se sopii siksi mainiosti vähän isommallekin alueelle häivytettäväksi. Kokeilin nyt ensialkuun liikkuvaa luomea ja lisäsin kylkeen hiukan varjostusta. Kupari on kyllä erinomaisen tehokas väri silmämeikissä, tykkään julmetusti.

Se tämänkertaisista jorinoista, sikiäisikö kommentteja?

Pohja:
MAC Moisture Infusion Serum
MAC Natural Radiance
MAC Studio Sculpt Foundation NC15
MAC Pro Longwear Concealer NC15
MAC Prep+Prime Transparent Loose Powder

Kulmat:
MAC Fling + Lingering + Stud

Silmät:
MAC Paint Pot Soft Ochre
MAC Fluidline Copperthorn
MAC Shade And Line Eggplantblend
MAC Eyeshadow Texture
MAC Eye Pencil Coffee
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Huulet:
MAC Cremesheen Glass Calypso Beat

8 Comments Lisää omasi

 1. satu sanoo:

  Mä tykkään kanssa kuparista! Tosin luomivärejä ei ole tullut käytettyä muutamaan viikkoon. Kun on muutenkin pikavauhtia rasvoittuvat luomet ja niihin yhdistää kesän niin… Onneksi on värilliset kestävät rajauskynät, tänä kesänä olen ollut erityisen ihastunut Lumenen Khaki Crystaliin. Vielä kun tekisivät samanlaisen välkkyvän version vihreille silmille sopivasta violetista!

  Toi Copperthorn näyttää ihan siltä että se parittuisi (öh?) mielellään mun kynsissä olevan Essien A Cut Aboven kanssa :)

  1. Totta, violetti olisi oiva jatke värisuoraan! :)

 2. marssi sanoo:

  Oot kyllä tosi kaunis, jäin ihan tuijottamaan tota alotuskuvaa! :)

  1. Voi ei, kiitos. Höpsön ihanasti sanottu. :)

 3. Elli sanoo:

  Voi onpa tosi kaunis meikki. Luojan kiitos Tampereella ei myydä MACia, olisin ihan vararikossa. Niitä pystyy kyllä Stokkalle tilaamaan, voihan se olla että joku yksinäinen kuparipiikki sieltä postitetaan (ilman minkäänlaista todistettavaa myötävaikutusta) ja pakkohan se on sitten pois hakea. :)

  1. Haha, jep! Vararikko on täälläkin lähempänä kuin kehtaan edes sanoa, mutta mieluummin hurahdan meikkaamiseen ja väreihin sellaisten tuotteiden kanssa, joista tykkään vielä vuosienkin päästä. :)

   Onneksi se tilaaminen on aika helppoa. :)

 4. Aikku sanoo:

  Oi voi, olen ihan tyystin missannut tämän kauniin Fluidlinen! Osaatkohan sanoa, saakohan tuota enää mistään? :)

  1. Se voipi olla, ettei saa enää. Kysäiseminenhän ei mitään maksa, joten jututa tokkiinsa lähimmän myyntipisteen henkilökuntaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.