Punahikka

..eli nimikilpailun satoa. Aivan hillittömiä ehdotuksia, olen otettu! Tai tohkeissani. Eikäkun molempia! Kyllä sitä väsymyspäissään on ihminen viisas, kun antaa välillä vastuuta muillekin. Käykää hei ihmeessä lukemassa heittoja läpi kommenttilitaniasta, aivan mahtavia väläyksiä. Varoitan jo etukäteen, että saatan joutua ottamaan muutaman tarjoamistanne nimistä käyttöön syssymmällä. Unohdin kai mainita siitä pienellä präntillä. Tiedän jo niin tismalleen, miltä näyttäisi meikki nimeltä ”Primadonnan viininmaistajaiset” tai ”Punapöherö”. ”Elokuun yössä” taas on niin ylevän runollinen, että en tiedä uskallanko lähteä tulkitsemaan sitä ollenkaan! ”Kirsikkageisha” houkuttelee myös, vaikka en tiedä, riittävätkö taitoni vielä ihan autenttiseen geishaamiseen. Ehkä teen itsestäni maikon?

Tämän varsinaisen nimeämiskilpailun voiton vei kuitenkin iloisia tyrskähdyksiä aiheuttanut Punahikka, joka vetosi sanaleikittelijän sydämeen ytimekkyydellä ja sulalla epäsovinnaisuudella – ja lukihäröisen luuytimeen noin niin kuin muuten vaan täydellisesti.

OutiS on täten hyvä ja kilauttaa sähköpostiini postiosoitteensa, niin kaivellaan kaapista pientä vaivanpalkkaa. Mitäs tuumaatte, te luovat hullut, otetaanko joskus uudemman kerran?

6 Comments Lisää omasi

 1. Sissi sanoo:

  Voi mulla meni tää ohi mutta onpa mahtavia ehdotuksia, lyömätön voittaja ja upea meikki!

  1. Joo tää on kato nopea bisnes, aina saa olla kytiksellä! :D Voittaja on yllärinsä ansainnut! :)

 2. Belegwen sanoo:

  Haha, mä mietin koko ajan että mitä punahilkassa nyt niin erilaista on, kunnes luin loppuun ja huomasin sitten vasta tuon miten se on kirjoitettu. Olisi mennyt hilkkana täysin läpi ilman tätä tekstiä. :D Lukihäiriö on kyllä hieno juttu. :D

  1. Haha, jep! Allekirjoittaneella kesti hetken, ennenkuin hiffasin että ”punapöherö” ei olekaan ”punahöperö”, mikä sekin olisi kyllä oiva nimi meikille. :) Onneksi näille jaksaa naureskella. :)

 3. OutiS sanoo:

  Ihana yllätys huomata oma ehdotus otsikkona, täällä ollaan rinta rottingilla! Hienoja otsikkoaiheita oli kylllä kaikilla. Tämmöisiä kilpailuja lisää, nämä ovat hauskoja. Mielenkiinnolla odotan myös meikkejä nimikilpailun hengessä.

  Ps. Laitoin meiliä sinulle, Petra.

  1. Kilpailu oli osallistujamäärältään suosittu ja tuotoksiltaan niin hykerryttävä, että eiköhän näitä vielä jatkossakin nähdä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.