Papukaijasilmät

Pulisonki-Petestä Papukaija-Maijaksi reilussa tunnissa – jauu! Tällä kertaa krediitit voi osoittaa Turkuun MAC-pisteen Emmalle, jonka mustaan penkkiin pyllähdin heti aamupäivästä. Siveltimiä heilutti siis se sama supertaitava meikkaaja, joka vastasi myös Aussie Blog Awards -meikistäni. Tämän päivän agenda oli paljon gaalateemaa tylsempi eli ihan vaan tavallinen työpäivä – kunhan nyt sain suhteilla vinguttua itselleni jonkun muun tekemän meikin. Vaikka siveltimet omissakin näpeissä pysyvät, on se vaan niin eri juttu istahtaa jonkun muun penkkiin puleerattavaksi. Yhtä jännää joka kerta! Ylemmästä kuvasta lähdettiin ja määrätietoisen värittämisen jälkeen päädyttiin tähän:

Annoin meikkajalleni vapaat kädet ja sain silmiin uuden Moody Blooms -kokoelman sävyjä. Liikkuvalla luomella on syvää tummanvihreää (Green Room), sen jatkeena hohtelevaa neliapilanvihreää (Lucky Green) ja silmän sisänurkassa käytettiin syötävän nättiä hohtopersikkaa (Artistic License). Sisäluomi rajattiin turkoosilla kajalilla (Mountain Air) ja ripsityveen piirustettiin tummennusta jollain ruskealla, jota en huomannut pitää tarkemmin silmällä. Kasvot varjostettiin tummalla BB-voiteella (Refined Golden) ja posket punattiin Moody Bloomsin pinkillä puuteripunalla (Bred for Beauty). Huulipunan huitaisin pusuttimille tässä hätäpäissäni ennen kuvaamista, joten se ei kuulu alkuperäiseen kokonaisuuteen.

Huomaan meikissä muutamia eroja verrattuna omaan tekotapaani, mutta huomaatteko te? Pieni tottumusten ravistelu tekee välillä ihan hyvää, tykkään mä. Lämpenettekö papukaijaväreille?

21 Comments Lisää omasi

 1. Hannele sanoo:

  Hieno sademetsämeikki! :) mitä huulipunaa käytit? Ihanan sävyinen!

  1. Öummm, no se mitä tähän viimeiseksi sipaisin, oli MACin Blankety, mutta se ei kyllä ole tämän värinen yksinään. Sen alla saattoi olla vähän vanhaa lilaa, joka taittoi punan tummemmaksi, joten lähimmäksi pääsisit ehkä MACin Brave-sävyllä? :)

 2. Ilona sanoo:

  Kyllä, kyllä, KYLLÄ. Papukaijavärit ovat aina äärimmäisen suotavia ja tervetulleita! Ja oh, nuo vihreät.

  1. Siitä seksiteemasta on yllättävän hankalaa päästää irti, niinkö?

   Värit kutkuttelevat pitkästä aikaa jopa paatuneen huulipunaleidin värihermoja, etenkin tuo Artistic License olisi ihan välttämätöntä saada omaksi. <3

 3. RipRap sanoo:

  Kivat kulmat hei. Vähän lämpimämmän sävyiset?

  1. Jep, lämpimät ja tummat! Ja rahtusen eri muotoiset, mutta makeat. Kulmat muuttavat ilmettä mielestäni eniten. :)

 4. Eiko sanoo:

  Tykkään isosti niin meikistä kuin Jonkun Muun meikattavana olemisesta. Oma urautuminen saa mukavasti ravistelua kun joku toinen tarttuu siveltimiin ja värikarttaan.

  1. Je! Toinen näkee oman kantoskaalan niin erilaisena, että toisinaan kannattaa heittäytyä uusille visioille avoimeksi. :)

 5. Päivi sanoo:

  Kyllä huomaa heti, ettei ole omaa käsialaasi – silmämeikki on tosi erilainen, ja meikki on myös vahvempi kuin itse yleensä teet. :) Kaunis meikki tämäkin! Vihreät näyttävät upeilta! Olisi kivaa päästä itsekin useammin toisen meikattavaksi. En edes muista milloin joku muu kuin siskon 12v. tyttö on minua meikannut :D

  Sain käsiini tuon hohtopersikan. Aah, se on ihana!

  1. Jep, syyllinen! Tarttis vaan ruveta lyömään lekkeriksi sen vahvuuden kanssa ja pistää hetkeksi jäähylle kaikki pehmeys ja hempeilyt. :)

   Ois muuten huippua nähdä minkälaisen meikin Emma tekis sulle! Joo. Joo joo! Tiedät mitä tehdä! :)

 6. Tipi sanoo:

  Voi tuota ensimmäistä kuvaa! :D

  1. Haha! Joo, se on taas sellainen lätkäisy, joka vaan oli pakko kuvata ja julkaista. Tukan alimmat kerrokset taittuvat niin autenttiseksi pulariparraksi. :)

 7. AS sanoo:

  Vau, tykkään paljon tästä meikistä!
  Kaipaisin itsellenikin jotain vihreää silmiin :)

  Erona huomaan ainakin sen, että tässä värillinen rajaus on alhaalla, kun itse olet keksinyt laittaa kaikenlaisia värejä yläluomelle ripsirajaan.

  1. Jep, sekin! Vihreässä on paljon voimaa ja siinä on se jännä ominaisuus, että se tekee jänniä sekä hailakkana että vahvana versiona. :)

 8. OutiS sanoo:

  Upeat sävyt ja räväkkä meikki! Hatunnosto irtiotolle. :) Tuosta saa kyllä ideoita, vaikka ei oma rohkeus tuohon toteukseen asti riitä.

  PS. Tuossa Pulisonki-Pete kuvassa ja Kotiteollisuuden Hynysessä on jotain samaa. :D

  1. Kiitän! Rohkeasti vaan sitä väriä, vaikka vaan pikkuisen kerrallaan! :)
   En kiistä lausuntoasi Hynysestä. :)

 9. Piia Pai sanoo:

  Upeita sävyjä! Sanopa simmonen MAC-juttu, että mikä MAC- puna kannattaisi ostaa, jos yleensä tykkää eniten keveistä ja rasvaisista punista ja huulikiilloista? En siis tarkoita välttämättä väriä (jota sitäkin saa suositella, korallit suosikkejani), vaan sitä mikä Satin tmv. punan tyyppi sopisi näillä spekseillä. Kuivat punat katoilevat juonteisiin, ei hyvä!

  Kyselee Piia, joka jo päätti, ettei yhtään kosmetiikkaa nyt ainakaan kahteen kuukauteen. Kysymys on siis täysin hypoteettinen….

  1. No jos näin hypoteettisella tasolla pohditaan, niin kuvauksesi sopisi ainakin Lustre-laatuun. Se on liukas ja läpikuultava, mutta muuttuu toki rajauskynän kanssa vahvemmaksi. Koralli tosin tuottaa sen verran suppean otannan, että voisit halutessasi vilkaista myös Sheen Supreme -laadun, joka sekin on liukas – jopa geelimäinen. Istuvaa väriä en lähde näkemättä suosittelemaan, mutta piipahda joskus myyjän juttusilla, niin saat varmasti suosituksia. :)

   1. Piia Pai sanoo:

    Kiitos! Hyvät vinkit, noin hypoteettisesti ;).

 10. Myy sanoo:

  Hieno! Värit <3

  Kulmat nyt ekana pistää silmään erilaisina. Ja luomivärin vieminen todella pitkälle sivulle. Ja tumma väri sisänurkassa + vaaleampi ulkona. :)

  1. Totta, totta kaikki. Ja nää värit, ah! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.