Piikkisuora polkkatukka

Eli ns. Hyvä tukkapäivä. Pesin, menin nukkumaan, heräsin ja ilahduin. Suoristamatta ja kuorruttamatta hyvä, silee kuin filee! Vautsi. Ottaisin mielelläni ansiot tästä luonnontukkalookista omiin nimiin, mutta nyt taitaa olla kiittäminen taitavaa leikkausta ja mutsin lasihiusgeeniä.

Ilolla olen seurannut polkkatrendin leviämistä katukuvassa. Kampaajani yritti vihjata tulevasta jo reilu vuosi sitten, mutta itse olen sinnikkäästi pörhennellyt kuontaloani puudelimalliin aina tähän päivään saakka. Joidenkin asioiden kanssa on saatava hetken pullikoida, mutta tänään myönnän lampun viimein syttyneen. Seuraava askel (jota olen itse asiassa jo muutaman viikon suunnitellut) on paluu luonnolliseen väriin.

Pisin päätä vai pörhöllään?

8 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Oi miten kaunis! <3 Ihana tukka ja kaunis, eteerinen meikki. Vau!

  1. Kiitos, kaunokainen. Hyvin olen siis piilottanut ammukiireeni kulisseihin. :D

 2. Ilona sanoo:

  Kylläpäs onkin nätit noin suorana ja sileänä! Tykkään! Yllätyin itekkin siitä miten kiva tasainen ja suora polkka on-testailin suoristustököttejä for science, ja rakastuinkin lopputulokseen aika palavasti. Kuulun samaan pörrötän puudeliksi-kerhoon, joten oli kiva tajuta että aina ei tarvitse…

  1. Tieteen nimissä, tokitoki. Onneksi on tiede. <3

 3. Juille sanoo:

  Ihanat hiukset! :) Mä just mietin samanlaisen mallin leikkaamista. Tein saman jutun ennen esikoisen syntymää, koska polkka on niin paljon helpompi sitten univelkaisena. Sulla näyttää asettuvan jo itsekseen, mä tarvitsen pari vetoa suoristusraudalla niin kehtaa jo lähteä ihmisten ilmoille. :) Toisaalta mä olen just saanut vähän kasvatettua.. Mutta tiedän että hermostun tämän reuhkan kanssa väsyneenä ja valvoneena, kun en jaksa sitä laittaa. :D

  1. Kuulostaa suunnitelmalta. Tukanlaitto ei ehkä oo se ykkösjuttu sit siinä muutaman ekan [tovin] aikana. :) Polkka taatusti sopii sulle. :)

 4. Ihana! Millä kameralla ja linssillä kuvaat?

  1. Kiitos! Kamera on Nikonin D3100 ja linssi on mmm…joku muu kuin kittilinssi? Haha! Ei vaan, pakko käydä tarkistamassa – mä en tiedä valokuvaamisesta mitään. Tässä lukee 35mm 1:1.8 – kertooko se jotain? Pitäisi ehkä nolostella sitä, että mun tiedot valokuvaamisesta ovat tällä tasolla, mutta toistaiseksi olen pärjännyt hyvällä tuurilla (ja automaattiasetuksilla). :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.