Kuparijuttu

Mihin mun aamut oikein katoaa, hä? Kolme tuntia ja olen hädin tuskin kerennyt juoda aamukahvin ja kaikki muu on vielä tekemättä. Sanokaa pliis, etten ole ainoa? Näin jossain kuvan muotinäytösmeikistä, jossa mallin iho oli todella nahkaisen viimeistelemättömän näköinen ja muuten paljas, mutta silmän sisänurkassa oli tiraus kuparia. Ei tämä ehkä ihan samalta näytä kuin sillä mallikaunottarella, mutta hei, jokaisella on käsiala. Ja naama. Eka on harjoituskysymys, jälkimmäisen kanssa pitää oppia elämään. Kuparinen sisänurkka – sopivasti vai liikaa avantgardea?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Shade & Line Eggplantblend
MAC Studio Sculpt Lash
MAC Mixing Medium Eyeliner
MAC Pigment Copper Sparkle

* * * * *

I saw a pretty runway look somewhere. Naked skin, a hint of mascara and a tad of copper on the inner corner. It didn’t turn out exactly like the one I saw, but hey, it’s an interpretation. Is it weird in a good way or in a bad way?

18 Comments Lisää omasi

 1. Crituk sanoo:

  Et ole ainoa! Paitsi, ettei minulla kyllä ole edes kiire mihinkään. Ehkä vain hieman hoppu peilin ääreen kopioimaan tätä lookkia.

  1. Helpotus! Tuliko hyvä?

   1. Crituk sanoo:

    Päivä meni krapulan ja silmätulehduksen välimaastossa.

    1. Haha, okei. Ei ehkä parasta maastoa tälle kokeilulle. :)

 2. bubbs sanoo:

  Mä vietän aamua jo kolmatta päivää, ja olen vieläkin menossa vasta siinä kahvissa.

  Liikaa avantgardea on aina sopivasti.

  1. Kuulostaa riittävän sekavalta ollakseen jees. Kippis!

 3. Fanni sanoo:

  Aamut on mustia aukkoja. Olen vakaasti sitä mieltä.

  Ja vavoom, mikä meikki. Niin yksinkertaisen cool! Aloin jo miettiä, että voisi koklata eri väreissäkin. (Sitten muistin, että äh, mahtaakohan toimia prillien keralla. Pitää varmaan silti kokeilla.)

  Niin ja ps. kiitos paketista, tuli perille ja ilahdutti aivan sopimattoman paljon. :)

  1. Voisi toimia jollain toisellakin värillä! Riippuu ihan lasien muodosta ja väristä ja sen sellaisesta, miten se sieltä näkyy, mutta toisaalta kun tavoitteena on tehdä mahdollisimman vähäeleinen meikki, niin siihenhän tämä on just eikä melkein – laseillakin. :)

   Kiva että ilahdutti. :)

 4. Liina sanoo:

  Toisaalta kupari sisänurkassa on eittämättä parasta, mitä on tapahtunut sitten vesivessojen. Toisaalta mietin, olisko hopea turvallisempi jos haluaa välttää huolestuneet tiedustelut silmätulehduksen tilasta.

  En tiiä. Elämä on kyllä kummallisia valintatilanteita täynnä. Ehkä kallistun parhauden puoleen.

  1. Hopeakin kävisi, mutta ei tää yhtään sen sairaammalta näyttänyt kuin minä ilman meikkiä muutenkaan. Että valintoja, valintoja. Koko päivän oli kyllä jokseenkin alaston olo, mutta myönnän auliisti että siinäkin oli oma veikeytensä.

   1. Liina sanoo:

    Ai sulla ei ollut muuten meikkiä? :D Musta sä näytit kuvassa kyllä oikein kauniilta ja raikkaalta ja sopivasti veikeältä.

    1. No siis meikkivoidetta, peitevoidetta ja kulmakynää – se on mulle alasti. :)

 5. Liisa sanoo:

  Mä muistan ikuisesti sen vertauksen yläasteella aamuista ja coopperin testistä. ”Miettikää kuinka nopeesti se 12 min menee aamuisin kun yrittää ehtiä bussiin, kyllä te sen ajan jaksatte juosta.”

  Nimimerkillä kolmas tunti hereillä ja kolmas aamukahvi.

  1. Haha, ihana. Nää on niin lohdullisia – onneksi en ole ainoa aamuhidastelija. :)

 6. nunju sanoo:

  Aamut katoaa. Varsinkin vapaapäivinä. Ei tietoakaan mihin ne menee :)

  Mun tämän vapaapäivän aamu kului kylläkin googlettaen sopivaa meikkivoidetta…

  1. Aijai, kuulostaa työläältä. Toivotan tsemppiä ja kohotan sulle iltakahviani toveruuden merkiksi. Jäikö jotain haaviin? :)

 7. OutiS sanoo:

  Ei hajuakaan mikä vuorokauden aika. Neljäs vuorokausi kuumeessa ja flunssassa, peilistä tuijotti kaikkien naishirviöiden äiti! Kunhan tokenen niin tämä look menee toteutukseen, tästä on hyvä aloittaa.

  1. Oijoi, toivottelen pikaisia paranemisia. Neljä päivää on jo paha maratoni ylilämmöllä. :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.