2 x MAC Rebel

 

Helleaallon jälkeisen ensimmäisen viileän päivän kunniaksi tempaisin jalkaan pitsisukkikset ja nahkahameen ja väritin sekä kynnet että huulet MACin Rebelillä. En nyt sano sitä S:llä alkavaa sanaa, mutta olin tänään haistavinani ilmassa sellaista tiettyä aikakauden vaihtoa. Vietän sen tunteen kanssa lyhyttä mutta intensiivistä kuherruskuukautta, johon dramaattiset sävyt sopivat kuin torkkupeitto harteille. Joko te olette vaihtaneet kesäpunat sy–stemaattisesti toisen kauden vaihtoehtoihin?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Shade and Line Eggplantblend
MAC Eyeshadow Hidden Motive + Blanc Type
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Flirt&Tease
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Huulet/Lips:
MAC Prep+Prime Lip Base
MAC Lipstick Rebel

Kynnet/Nails:
MAC Rebel

* * * * *

I adore MAC’s Rebel – both on lips and on nails. Perfect colour for this time of year. What’s your favourite lip/nail product right now?

19 Comments Lisää omasi

 1. Kati sanoo:

  Nauroin täälä ääneen sun hyvänmielen ulosannille:D
  Mahtavaa kikkailua sekä meikeillä että kirjoituksilla:)

  1. No kas, kiitän. :) Tiettyjen sanavalintojen kanssa tarvii olla vähän varovainen.. ;)

 2. ZaZa sanoo:

  Ässällä alkavaa? Ihan hyvin voi sanoa, että suvi jatkuu tässä vielä ainakin seuraavan kuun loppuun asti ;) Olen niin kesän lapsi kuin vaan voi olla, mutta kieltämättä tuntui tänään tooodella hyvältä laittaa pitkäpunttiset farkut jalkaan. Tuli heti jotenkin ryhdikkäämpi olo :-)

  1. Joo, ’ryhdikäs’ on hyvä sana! Aamussa ja töihinlähdössä oli tänään sellanen jämpti tekemisen meininki, eikä sellasta sulan-matkalla-en-jaksa-edes-yrittää-kaikki-muutkin-haisee-hielle-ja-punottaa -fiilistä. :)

 3. Ilona sanoo:

  Oi, joo! Kyllä! Säästän kesää ihannoivien korvia ja jätän s-kirosanan käyttämättä, mutta voi että mä olen tätä vuodenaikaa odottanut ja toivonut! Rebel esiin ja menoksi.

 4. TanjaP sanoo:

  Pakko se on varmaan uskoa syksyn saapuvan–>sinnittelen yöpakkasiin shortseilla,väkisin.,Nämä helteet oli ihan mun juttu tänä kesänä. :)
  Mutta sinun meikkikuvat Rebelillä on kyllä positiivinen piristys ja mielikuva pitsisukkikset+nahkaminari kiitämässä töihin tuo helpotusta kesästä luopumiseen.
  :)

  1. Pakko viilata vielä sen verran, että pituutta on kyllä polveen saakka, nahkaminari on häveliäisyyssyistä jäänyt jo eläkkeelle. :) Mutta onhan niissä tiettyä rouheutta. Eikä puhettakaan, että niitä olisi helteellä viitsinyt kiskoa ylle! :)

 5. HeidiB sanoo:

  Voi Rebel <3 Se on niin nätti. Kohta, mutta en ihan vielä, voisi sen kaivaa taas esiin.

  1. Joo! Sä oot kyllä oiva keulakuva Rebelille! :)

 6. OutiS sanoo:

  Kun nämä kuvat tulivat eteen niin korvien välissä kajahti Jimmy Sommervillen ääni ”Tell me why?!” ja se kaikuu vieläkin. Miksi, oi miksi, minun naamaani ei tuo Rebel-puna sovi?! Kovasti olen katkera.
  Kuitenkin teksti sai hymyä naamaan, olet sinä taitava sanojen(kin) kanssa.

  1. Jaa miksei muka sovi? Nyt tarvitaan asialliset perustelut! Rebel on nimittäin yksi niistä harvoista väreistä, joka passaa kyllä likimain kenelle tahansa keksin sitä mielessäni sovittaa. Oletko koskaan kokeillut? :)

 7. OutiS sanoo:

  Enhän minä ole Rebeliä kokeillut, koska sitä ei täältä korvesta saa ja koska kesän shoppailureissu pääkaupunkiin päättyi kuten päättyi eli MAC-neitsyenä jatkan vieläkin, nyyh. Mutta fakta on se, että olen kokeillut monia luumun ja liilan ja violetin sävyjä huulilleni ja lopputulos on aina sama; jostain syystä näytän aivan hepatiittipotilaalta. Jos olet tosissasi siitä, että väri sopii lähes kaikille niin ehkä mimullakin on vielä vähä toivoa! <3

  1. No kyllä vahvasti kannustan kokeilemaan tätä kun seuraavan kerran satut apajille. :)

 8. bubbs sanoo:

  Olin kerran ruokakaupassa Rebelit huulilla, kun joku muksu pysähtyi, osotti mua ja huusi hämmästyneenä äidilleen, että KATSO TUON TÄDIN NAAMAA. En tiedä, oliko se positiivinen vai negatiivinen palaute, mutta äiti vaikutti kiusaantuneelta. Tädittely kyllä ärsyttää, varsinkin silloin, kun yrittää olla vähän rebel.

  Kerkesin nauttia inhimilliseksi muuttuneesta huoneilmasta ehkä 2 iltaa, kun tuli jo pakottava tarve lakata kynnet Essien Wickedillä. Otan tämän alkavan s-tilan vastaan avosylin, onnellisena ja vilpittömällä rakkaudella. Voi taas meikata ja pukeutua! Suihkun jälkeen on mahdollista saavuttaa kuivunut vartalo, ei suora muuntautuminen märästä hikiseksi! Hiukset näyttävät taas hyvältä tahmeiden lomarastojen sijaan! Ihan parasta.

  1. Pahoittelen ennakkoasennettani, mutta tää kuulostaa siltä, että tilanteen sattuessa ei oltu Helsingissä ruokakaupassa. :D Terveisin eräs, joka vietti tänään päivän leikkipuistossa keltaisin huulin eikä kukaan juuri edes huomannut.

   S-tilanne oli kiva niin kauan, kunnes viime yönä klo 03.02 havahduin maailmanlopun vesisateeseen. Se kuulostaa sellaiselta, että seuraavan viikon leimallisin huonetuoksu tulee olemaan EdP Märkä Koira. No, sillä ajetaan, mikä alle sattuu.

   1. bubbs sanoo:

    Ei oltu ei, oltiin syvällä Itä-Porissa. Porilaisilla on muutenkin joku hassu suhde huulipunaan. Skidit reagoivat isommin, aikuiset vain tuijottavat, niin kuin kyseessä olisi joku vakava elefantiaasi tai jotain. Sitten taas vaikkapa itsensä kauttaaltaan valkoiseksi maalanneet, alastomat aasialaiset performanssitaiteilijat ovat niin peruskauraa, ettei juuri herätä reaktioita.

    1. Alastomat aasialaiset pe–okei? No siinä on sulla sitten missio, totuttaa paikalliset huulipunaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.