#lullabymakeup

Sitä mukavuusrajojen venyttelyä, tässä olkaa hyvä. Bongasin aamukahvia hörppiessäni ruotsalaisen meikki-idolini Linda Hallbergin blogista kuvatutoriaalin ja kehotuksen kopioida look instagramiin. Omat aamuni ovat rapeasti kireitä aikataulultaan, mutta juuri siksi tempaisin värit esiin ja kävin hommiin. Nyt rapsaan teille tätä luomustani kelloa vastaan, sillä bussi viilettää pysäkkini ohi ihan näillä hetkillä. Hiiop!

Kulmat/Brows:
MAC Eyebrows Lingering + Stud

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
Kryolan Eye Shadow Compact Matt R6 + SH Red + Passion
MAC Eyeshadow Brulé
MAC Pressed Pigment Summer Honey
MAC Chromagraphic Pencil Primary Yellow
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Face:
MAC Powder Blush Dame
MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle

Huulet:
MAC Matte Lipstick Heroine
Illamasqua Sheer Lipgloss Mina

* * * * *

Re-created a look by Linda Hallberg, one of my personal makeup idols and now I’m running late for work. It was a lot of fuss compared to my usual everyday looks, but worth it. It’s good to challenge you limits every once in a while, regarding both time and skills.

6 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Yksi kaikkien aikojen upeimpia meikkejäsi! Tykkään, tykkään, tykkään!

  1. Oh, niinkö? Iik, kiitos! Kävin aamulla hetken henkistä taistoa itseni kanssa, mutta sitten päätin että hiisi vie, kokeillaan. Pitäisi ottaa aina yksi kopiolook per viikko, niin tulisi harjoitettua välillä muutakin kuin laiskuussilmää.. :D

 2. Ansku sanoo:

  Wou, tää on magee!

  1. Kiitti! :)

 3. Mima sanoo:

  Wautsi tää on tosi makee! :)

  1. Kiitti! Pitäisi jaksaa väkertää näitä erikoisempia meikkejä vähän useammin! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.