Kupariset kiivisilmät

Kiivi, tuo karvainen pieni haukkapala. Se on mielleyhtymä, jonka sain tämän meikin värityksestä päähäni, eikä se kaiverru enää sieltä pois. Että kiiviä, entistä kiinankarviaista.  Vihreää liikkuvalle luomelle, ruskeaa varjoksi ja häivykkeeksi. Jälkimutinoina mainittakoon, että huuliväri olisi voinut olla vähän maltillisempi, ettäjotta silmät olisivat nousseet vähän vahvemmin esiin. Appelsiinikiivi? Ettei siinä olisi vähän C-vitamiiniöverien makua?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Lucky Green + Deep Fixation + Amber Lights
MAC Fluidline Dipdown

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Blush Petal Power

Huulet:
MAC Patentpolish Lip Pencil Teen Dream

* * * * *

A soft take on kiwi eyes, topped with juicy orange lips. Too much fruit for one face?

12 Comments Lisää omasi

 1. Laura sanoo:

  Oi ompas kiva meikki! :)

  1. No kiitos! :)

 2. Saana sanoo:

  Höpöhöpö! Lisää hetelmää vain pitkin naamaa ;) Missä on karambolat, melonit ja litsit!

  1. No en tiiä! Pannaan jonotuslistalle! :)

 3. LiisaK sanoo:

  Alkoi tehdä mieli kiiwiä. Nam.

  1. Mulla kutiaa kiivistä kieli ja kitalaki, mut syön silti. Koska se on hyvää. Ja koska olen aikuinen ja tiedän missä kyypakkausta säilytetään. :D

 4. Meeri sanoo:

  Hei, tuotevinkkejä taas kaipailisin. Muistelen sinun joskus täällä maininneen värittömän vedenkestävän rajausnesteen. Mulka on hakusessa nimenlmaan sellainen, jolla sais lulmiväristä vedenkestävän rajauksen. Oisko sulka vinkkiä? By the way, ihanaa kun sulla on vielä värit käytössä, kun joka paikassa tuntuu aletun jo synkistellä syksyä kohti :D

  1. Mä kerkesin jo synkistellä parin meikin verran, mut yks pieni väripilkku siellä seassa ei tee pahaa. :)

   Tykkään kovasti siitä juuri ostamastani MACin Mixing Mediumista, mutta sitä ei saa Suomesta. Inglotilla on joku Duraline, joka käsittääkseni toimii samalla tavalla, mutta en ole koskaan kokeillut sitä itse. Saattaisit löytää vastaavan myös maskeerauspuodeista, jossa myydään esimerkiksi Kryolania ja Grimasia – luulisi niillä olevan?

 5. Ilona sanoo:

  Oi! Nyt on ihana!

  Ps.Luin tuotelistaa silmät kiiluen koska tuo huulijuttu iski ja kovaa-ja sitten tajusin että se on niitä pirun Patentpolisheja joita ei.saa.enää.mistään. Onnekas mokoma!

  1. Kiitos! :) Näissä asioissa tarvis vaan luottaa siihen intuitioon ja ostaa kaikki kiva samantien useammassa sävyssä. :)

 6. Myy sanoo:

  Huulimeikki! AAA miten missasin ton sävyn!

  1. No AAAA, voi ei! :/ Mä olisin heti osannut sanoa, että tykkäät tästä sävystä. Pitääkö mun ryhtyä sulle henkilökohtaiseksi suosittelijaksi? Luenko mä liikaa blogeja, kun tiedän muutaman muunkin purkkimafiosan heikot kohdat? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.