Sitruunamehua ja glyseriiniä – esittelyssä Lemon Juice & Glycerine -vartalovoiteet

*Tuotteet saatu PR-näytteenä

Sain testattavaksi kolme vartalouutuutta legendaariselta Lemon Juice & Glycerine -tuotesarjalta. Sarja lanseerasi vastikään kolme tuoksuvaa suihkugeeliä ja vaikka en siihen aaltoon ehtinytkään mukaan, olen hymysuin hölvännyt nahkaani näillä tehokosteuttajilla. Kaikilla kolmella on oma erityisalueensa, joista seuraavassa muutama huomio.

Avokado&Sitruuna -vartalovoide oli koplan ehdoton timantti, pirtsakka ja eloisa pikkusisko. Se on koostumukseltaan emulsiomainen, imeytyy rivakasti ja tuoksuu hedelmäisen raikkaalta. Enemmän sitruunaiselta kuin avokadolta, huomauttaa sitrusfani. Tämän jälkeen voi kiskaista vaatteet saman tien niskaan eikä tunnu tukalalta. Kaikkein kuivaihoisimpien kannattaa kokeilla seuraavaa ehdokasta, mutta helppouden, vikkelyyden ja tuoksuelämysten ystävät saavat tästä mainion kumppanin synkille syyskausille.

Puuvilla on sisarustaan tuhdimpi ja käytökseltään pidättyväisempi. Tyyppi tuoksuu hillitysti jollekin, joka meinaa mielessäni väkisin taipua apteekkiseksi. Leiskautan iloisesti kädet pystyyn: Ei mitään tietoa, miltä aito puuvilla tuoksuu. Apteekiltako? Suonette anteeksi tökerön jaotteluni, olen tuoksuelämysprimadonna. Massavampi koostumus vaatii sulaakseen enemmän lämmittelevää työstöä ja jättää iholle pitkäksi aikaa muiston. Rasvatun jälkitunteen vuoksi jemmaan tämän niille pahimmille paukkupakkasille ja käärin sitten iholleni yötä vasten muhimaan. Kelpo kaveri, pääsee varmasti hommiin kun talvi-iho alkaa kehitellä suomua. Kamala mielikuva, mutta valitettavan todenperäinen. Tositilanteen sattuessa sysätään syrjään notkean hedelmäiset tytönhupakot ja pestataan remmiin ne totiset työjuhdat. Tekee mieli kutsua häntä Huldaksi.

Lime&Jogurtti In-Shower -vartalovoidenimihirviö jäi tässä seurueessa ei häviäjäksi, mutta ilmiselvästi altavastaajaksi. Ehkä en ole riittävän avoin sen käyttöideologialle? Siis vartalovoide, joka levitetään jo alkujaan kostealle iholle, pestään pois ja toivotaan että pyyhesyleilyn  (vaikka miten hellän ja taputtelevan) päätyttyä jotain on vielä jäljellä? Olen pahoillani, mutta ei. Kokeilin useampaan kertaan, mutta sitten tuskastuin liikaan yrittämiseen. Tuoksu on hyvä, ainesosalista edeltäjien tasolla ja tyhjennän aamupalalta tuoksuvan tuubin taatusti, mutta tavallisena suihkuvoiteena. Tämä on sisarusparvessa se nörtti isoveli, joka yrittää vähän liikaa, mutta on lopulta hirmu sypaattinen kaveri sen rehvakkaan kuoren alla.

Kolmikko on rotevaa sukua (250ml/nokka) ja tulee vaatimattomista mutta rehellisistä suomalaisista oloista. Työpanos irtoaa varsin kohtuullista 4-5 euron korvausta vastaan ja uskollisuutta, sitä olen varma että näillä riittää. Voitte ohjata tarkemmat tiedustelut oikeastaan mihin tahansa palasaippuaa ja hammasharjoja myyvään liikkeeseen. Trio on kaikin tavoin mutkaton ja helposti lähestyttävä. Suosittelen heittäytymään juttusille.

4 Comments Lisää omasi

  1. LiisaK sanoo:

    Lime&Jogurtti kuulostaa hyvältä, mutta käyttötapa… Bleeeehhh~mitä?

    1. Joo nää jakaa mielipiteitä. Toiset tuntuu tykkäävän ja sit ollaan me..muut. :) Mut kiva tuoksu siinä on ja kyllä se suihkuvoiteena menee tosi näppärästi. Mä en vaan odota, että siitä jäisi iholle mitään. :)

  2. JohannaW sanoo:

    Mun mielestä nuo suihkussa käytettävät vartalovoiteet on ihan älynäppäriä! Varsinkin kesähelteillä, kun ei todellakaan tehnyt mieli läiskiä iholle yhtään mitään ylimääräistä. Noh, toisaalta luulen, että kyseinen tuotekategoria sopii parhaiten normaali-/kuivaihoiselle. Tosi kuivalle iholle ei varmaan hyöty ole sama… Nuo in-shower-voiteet ovat muuten loistavia sheivaamiseen! :)

    1. Hei nasta vinkki, kiitos! Mikä tahansa helpottaa sheivaamista, otetaan ilolla vastaan! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.