Loma-askareet

Täällä alkoi kuulkaa kesäloma! Kaksi viikkoa vapaana päivätyön velvoitteista (juhlitaan tässä lähinnä sitä, ettei pariin viikkoon tarvihe nousta ylös herätyskellon saattelemana) ja heti kärkeen monta päivää kosmetiikantäyteistä ajanvietettä. Tänään vierailin pr-toimistolla ihmettelemässä sy–tuota, sesongin uutuuksia ja heti huomenna karautan kampaajan kautta kokolattiamattoja pitkin länsinaapuriin. Sephoraa, MACia, mahdollisesti hieman NYXiä ja kaikki, mitä matkustusvälineen tax free -myymälällä on purkkihullulle tarjota. Voisin kuvata tämänhetkistä sielunmaisemaa intomieliseksi.

Koska on loma, kevennän heräämisasioiden lisäksi myös laittautumisvelvoitteita. Tämän päivän edustusilme syntyi kahdella metallisella geelirajauksella (MAC Deliciously Rich ja MAC Gilt Gourmet), yhdellä järjettömän näyttävällä kynsilakalla (Laquistry Amazeballs You So Fine), yhdellä täydellisellä mutta valitettavasti jo lopetetulla nudepunalla (MAC Huggable Lipcolour Touché) ja yksillä tunnelmaa keventävillä pöllökorviksilla (Glitter, aleseinä). Kyllä näillä lavasteilla loma käynnistetään.

Kivaa viikkoa, palataan kohtapuoliin!

* * * * *

These were my accessories for the first day of my summer holiday. Quite relaxed, as am I. Have a cheerful week!

4 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  HA! Ihmettelinkin salaa mikä sun huulilla näytti hyvältä, mutta Tuseehan se oli. Kaivelenpa oman kappaleen jostain meikkivuoren alta esille…

  1. Salaa..purkkimafiassa kun ei ole tapana tällaisia asioita puida! :D Kaiva kiireesti, se on rakastettava tyyppi!

   1. Ilona sanoo:

    Hahah, joo! Pitää hiljaa itsekseen kyräillä ja pohtia, kysyä ei voi! Ei millään! Aloin etsiä tyyppiä, ja unohduin kaivelemaan pöydän kätköistä putkahtelevia asioita. Vielä ei sitä löytynyt, mutta vaikka ja mitä kaikkea muuta…

    1. Olen kuullut ’Shopping the Stash’ -tunnisteesta, tää on vissiin nyt sitä? Ota ilo irti! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.