Clarins Ladylike

clarins_ladylike.jpg

Uuu! Sain eilen näppeihini Clarinsin syyskokoelman ja uuuu, katsokaa mitä mattaisia silmäherkkuja! Olen verraten innoissani myös huulipunista sekä oikean yläkulman kulmakarvapaletista, jossa on kaikki. Kaikki! Palaan varsinaisten meikkikuvien kanssa mahdollisimman pian, mutta ajattelin kysäistä onko kuvissa jotain, mitä haluatte ehdottomasti nähdä ensimmäiseksi? Mennäänkö suoraan kulmakarvajuttuihin?

*saatu/gifted*

* * * *

Which of these Fall ’14 beauties you want to see in action first?

15 Comments Lisää omasi

 1. Heidi sanoo:

  Kulmia!!! Toi paletti on niiiin kovasti kummitellut! Ja kyllä toi luomaripalettikin kiinnostaa, tosin mä luulen, että ruskeita multa löytyy jo ihan tarpeeksi. Että käytössä kenties kuvia siitäkin, ihan nyt vaan varmistaisin, etten mä enää semmoista tarvii…

  Mutta mitä noi solopurkit on? Eikai Clarins uudista vastauudistettuja luomivärejä? Vai onko koostumuksessa jokin kikka kenties? Ja onko toi tummempi huulupuna SE punainen joka mainoskuvissa silmiin osui? In action, pliiiis!

  Haha, tai sit mä voin itekin mennä niitä hypistelemään:D Se lookin mainoskuva oli muuten kerrassaan ihana, kiinnitti mun huomion ihan totaalisesti. Ai että mä iloitsen syksystä!

  1. Apua, hurja litania kysymyksiä! :D Luomiväripaletti pääsee ehdottomasti työstöön, mulla taasen on vajausta nimenomaan näistä mattaisemmista silmäväreistä. Purkit on luomivärejä kans, mutta vielä en osaa sanoa tarkemmin, mikä erikoistaika niissä on – paitsi että olivat tosi pigmenttisiä. Äläkä vaan kysy mitään mistään uudistamisesta, nää on mun ekat Clarinsit! :D Mainoskuvaa en löytänyt, eos. Hypistelemään suosittelen! :)

 2. OutiS sanoo:

  Kuolasin näitä jo toisen blogin facebook-sivulla, aivan ihania sävyjä kaikki. Mutta tuo kulmakarvapaletti kiinnostaa ehkä eniten, oikea namujen namu!

  Ps. Se Lumenen eyeliner on napakymppi mun käytössä. Ja rohkaistuin tilamaan kaksi luomiväripalettia, joissa on muutakin väriä kuin ruskean eri sävyjä… :)

  1. Ääni kulmapaletille, selevä! :)

   Hyvä että rajausväri tuli käyttöön ja pieni ’hip hip huraa!’ tuolle luomiväriasialle – veikkaan että mistään ylilyönneistä ei varmaan siltikään ole kysymys! :)

 3. Nina sanoo:

  suoraan vaan kulmakarvoihin :)

  1. Roger that! :)

 4. Ilona sanoo:

  Ooo, nää on IHANIA! Mulle tuli jostain syystä kokoelman nimestä mieleen PikkuBritannian eräs tietty sketsi, ja mielessä pyörii nyt vain”I’m a lady you know”. Ehkä pääsen tästä yli sillä että hypistelen aarteitani.

  1. Oh, onneksi ei soi mitään kelloja. Clarins ja Pikku-Britannia eivät mun mielikuvissa oikein natsaa.. :D

   1. Ilona sanoo:

    Onnekas! Mun mieli yhdistelee mitä ihmeellisimpiä asioita…

    1. Juille sanoo:

     Ahahahhaa. :’D Voi ei, tää kokoelma on nyt tavallaan pilalla mun osalta ikuisiksi ajoiksi..

     1. No hitto, pitää munkin nyt sit käydä googlettamassa että mistä on kyse!

 5. Eiko sanoo:

  Kulmat, huulet ja posket. Luomivärit näyttää vähän sellaisilta, että niitä on jo muutama…

  1. Toiveesi on kirjattu! :)

 6. Henni sanoo:

  Huulipunia kiitos. Tosin myös tuo poskipuna ja luomivärit kiinnostaa. En ole kulmakarvanaisia kun en oikein osaa niille mitään järkevää tehdä vaikka yritän. Tiedän, se on meikkimaailmassa lähes syntiä:).

  1. Toinen huulipuna, yksi luomiväri ja poskipuna tulossa näytille huomenna! :)

   Eikä ole yhtään syntiä, jos se on sinulle itsellesi ok. Jos taas haluat oppia tekemään niille jotain, maailmassa on vielä iso siivu tutkimatta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.