Toisen roska on toisen aarre

Iltaa! Olen tänään ihastellut paitsi aiemmin päivällä vilauttamaani kehnossa keinovalossa kuvattua purkitettua juustoa, myös elävältä yksisarvaalta saamiani ”turhakkeita”. On aina jännittävää laittaa kaksi eri mittakaavaa vierekkäin ja katsoa, millä akselilla ne kohtaavat. Tämä kohtaaminen päättyi tuplaonneen, sillä kun universumi nyrjähti, minä sain hikiseen kämmeneeni kolme selektiivistä herkkupalaa ja huoleton yksisarvanen kevennystä poistokassiinsa.

Kotona pistin hyvän kiertämään ja jaoin kuvausrekvisiitan uskollisen assarini kanssa. Maailmassa on tasapaino.


* * * * *

Everyone in favour of recycling superfluous goods, tongues out!

4 vastausta artikkeliin “Toisen roska on toisen aarre

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.