Pehmeä kuin mohair

Tämä kulma vuodesta tuo tullessaan niin paljon uutta ja jännittävää, että olen taipunut jo ottamaan s-sanan käyttöön. Se on syys nyt!  Syssy! Syk-sy. Oppisikohan vielä aikuisena kirjoittamaan kauniilla käsialalla, jos ahkerasti tavaisi kaunokirjoitusvihkoon? Keneltä sellaisen saisi lipastaa? Tai siis ostaa, mistä sellaisen voisi ostaa? Eihän kukaan sellaista menisi lipastamaan, herrantähden, miten se ajatus noin lipesi. (Tai ehkä Nemi, se lipastaisi. Idolini.)

Niin, siis asiaan! Syksy on saapunut ja ensimmäinen kaulahuivi kietaistu kurkkuputken ympärille. On se vaan pehmoinen, vaikka onkin puoliksi muovia. Ja väriltään herttainen, niin uhkeaa purppuraa. Vaikka vaatetuksen ja meikin yhteensovittaminen ei ole mielestäni välttämättömyys, imuroin kyllä mieluusti kunnian näistä kerroista kun se vahingossa onnistuu.

Syksylle leimallisen tummuuden ja dramaattisuuden vastapainona toimii ihan salonkikelpoisesti tällainen vähän vaatimattomampikin värilajitelma. Vai ollaanko tässä taas allekirjoittaneelle tyypillisen vastarannankiiskiyden äärellä? Kun koko vuoden pelleilee ja vetää kaiken överiksi, niin tokihan silloin kun yleinen melankolia ja kulttuuriset vaikutteet puoltaisivat sitä dramatiikkaa, käännetään koneistosta virta pois ja ruvetaan himmailemaan? Jännän äärellä.

Suositko sinä syysilmeessäsi neutraaleja maaäitisävyjä vai kontrastia ja RuPaulia?

Kulmat/Brows:
Clarins Perfect Eyes&Brows Palette*

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
Clarins Ombre Matte #03 Taupe*
Lumene Blueberry Wild Volume Mascara*

Kasvot/Face:
Clarins Blush Prodige #07 Tawny Pink*

Huulet/Lips:
Clarins Rouge Eclat #17 Pink Magnolia*

*saatu/gifted*

* * * * *

First curl inside this purple dreamy soft half-mohair half-plastic tube. Is it just me or did this turn out quite good? Is your go-to autumn look neutral or dramatic?

8 Comments Lisää omasi

 1. Nina sanoo:

  Kaunis meikki, mutta tällä kertaa tuo huivi kiinnitti huomioni ekana ! Niin kaunis väri. Käytän mielelläni huiveja piristämään muuten tummaa vaatetustani. Tuo väri oli suorastaan herkullinen. Aloitin käsityöharrastuksen vähän kypsemmällä iällä n. kuukausi sitten. Kaulureita olen tehnyt galgoille Espanjaan koiratarhoille ja nyt itselleni väriävaihtavasta langasta isoa tuubikauluria. Harmi vaan, että tenniskyynärpää kiukuttelee välillä. Nytkin lähdemme koirapuistoon ja otan kutimeni mukaan. Niin ja ne koirat.
  Oho. Tulipas avauduttua :) En ole puhunut vielä tänään muille kuin koirille, joten asiaa tuntuu riittävän …

  1. Ihana puheripuli, voi että! :D

   Väriä vaihtava lanka? Kuulostaa siltä, että jossain joku on keksinyt yhdistää käsityöharrastamisen ja nörttiyden. Tahdon ehdottomasti kuulla lisää!

   Iso ja pehmoinen kauluri toimii mulla helposti sellaisena turvavaatteena. Kylmää, ihmispaljoutta tai muuten vaan särkyvää oloa vastaan. Sen sisällä on turvassa vaikka vieressä tapahtuisi mitä. :)

   1. Nina sanoo:

    heh, mun aivot ei näemmä toimineet kunnolla aamulla. Siis moniväristä lankaa. Siinä samassa langassa on mm. vihreän eri sävyjä, petrolia, murrettua oranssia. Kauluriin muodostuu kivasti eri värillä raitoja sikin sokin sinne tänne. Miten nyt sattuu se väri langassa vaihtumaan.

    1. Haha, okei! Nyt se kuulostaa hahmotettavalta. En edes epäillyt ajatuslapsusta, koska väriä vaihtavia kynsilakkojakin on. :)

 2. Liina sanoo:

  Hieno huivi! Ootko ite tehnyt? Ja tykkään kyllä tuosta meikistäkin, etenkin silmäosasto on jotenkin oikein kuulas.

  1. Mitä, minäkö? En! Voi miten ihanasti kysytty, tuli ihan hymy! :) Minä ja kutimet – e-ei. Äiti on aikoinaan ollut kova puikkosoturi, mutta siitä keskittymiskyvystä ja tarkkuudesta ei ole kyllä pennin jeniä siirtynyt jälkipolvelle. :D

 3. Ihanan raikas ja juurikin kuulas meikki, ja valokuvakin on aivan erityisen sykähdyttävä :)

  1. Voi kiitos, olipas siinä. Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.