Helpot juhlakynnet

 

Perusvärien käytössä kaikkein parasta on se, että niistä voi pienellä fiksailulla tehdä vaikka mitä. Havainnollistavana tapaustutkimuksena kuvasarja tältä päivältä.

Lähtötilanteena kynsillä sinänsä nätti Lumenen uutuuslakka #33 Utuharso* (joka muuten sivumennen sanoen toimi erittäin paljon paremmin kuin pienet moitteet saanut sisaruksensa). Väri oli nätti ja sopi kynsien huomaamatta venahtaneeseen mittaan, mutta joku mölhö oli levittänyt pikakuivattajan hiukan liian kauas alkuperäisestä lakkarajasta, minkä vuoksi mitään aloituskuvaa ei nyt lirise.

Jotta illalla juhlittaville viiskymppisille saataisiin näytille vähän edustavammat viinilasin koristeet kiikutin pöydälle kaksi glitterlakkaa, vanhan cd-levyn, pienen siveltimen sekä lakanpoistopurkin.

Töpötin muovialustalle ensin isompaa glitteriä (OPI) ja asettelin sen siveltimellä summittaiseen kolmioon. Keskitin enimmän kerrostuksen kynsinauhan läheisyyteen, jolloin sain samalla paikattua sen amatöörimäisen päällyslakkavirheen. Isot sirpaleet vaativat tilkkeeksi pienempää hippulaa (Orly), joten toistin saman kuvion kakkoslakalla. Kerros paksua päällyslakkaa suojaksi ja valmista on.

Kulahtanut nössöilylakkaus muuttui viidessä vaivattomassa minuutissa viimeisen päälle glamöröösiksi hienostomanikyyriksi. Kynnet kuosissa, meikki tuloillaan ja nyt kun vielä keksisi mitä niihin kinkereihin laitetaan päälle. Menisiköhän vanha kunnon jätesäkki sen valloillaan riekkuvan lateksitrendin piikkiin?

* * * * *

Converted a plain nude manicure into a full party glamour. Five effortless minutes and we’re done. Now please someone teach me how to do this with my outdated wardrobe!

14 Comments Lisää omasi

 1. satu sanoo:

  No kun kynnet on noin upeat, ei kukaan tajua sitä jätesäkkiä :D
  Monesti yksinkertaiset ideat on parhaita kun vaan joku keksii ne.. aion niiiin kokeilla tän!

  1. Jes, juuri näin! :)

 2. Liisa sanoo:

  Tosi suloiset ja arvokkaat yhtäaikaisesti. I like!

  1. Kiitos! Tykkään itsekin lopputuloksesta hirmuisesti! :)

 3. Salla sanoo:

  Oi! Pelkkä nude olis ollut mun makuun ihan liian tylsä, mutta kappas miten ihanalta se näyttääkään glitterikuorrutuksella <3

  1. Kyyyllä, ripaus glitteriä tekee ihmeitä! :)

 4. 1) kaada suurehkolle muovialustalle (esim uimapatjalle) vanhoja glitterkynsilakkoja, jotka ovat paksuuntuneet tai joita et muuten enää käytä
  2) pukeudu valitsemaasi jätesäkkiin
  3) kieri uimapatjalla
  4) odota tuulessa puvun kuivumista
  5) glamöröösi lateksiglittergradient -asu on valmis. Valmistaudu vastaanottamaan kehuja.

  1. Ah, briljanttia! Näin mun olisi ihan ehdottomasti pitänyt tehdä! :D

 5. Elli sanoo:

  Saako kysyä hölmön kysymyksen? (Kysyn varuiksi tässä siltä varalta, että saa) Minkälaisia siveltimiä kynsipiirtelyihin ja vaikka nyt näihin glittereihin kannattaa käyttää? Luulin, että niiden pitää olla jotenkin erikoisia, mutta toihan näyttää ihan perussiveltimeltä. Tähän asti oon käyttänyt lakkojen omia aiveltimiä, mutta se vaatii välillä melkoista tuuria, tai sitten vaan kynsien kauempaa katsomista.

  1. Saa tottakai! Eri asia on, löytyykö tästä osoitteesta vastaus..! :)

   Kynsipiirtelyihin käyvät käytetystä aineesta riippuen melkein mitkä tahansa siveltimet. Kynsilakan kanssa käytän aina synteettistä karvaa olevia siveltimiä, sillä luonnonkarva menee kynsilakasta pilalle. Jos taas satut maalaamaan koristeita vaikkapa vesiliukoisella akryylimaalilla, saat nätimpää jälkeä luonnonkarvaisella siveltimellä. Valkkaa sivellin sen mukaan kumpaa enimmäkseen käytät. :) Edullisia siveltimiä kannattaa katsella esimerkiksi taide- tai askartelukaupoista. :)

   1. Elli sanoo:

    Vesiliukoinen akryylimaali meni ihan yli hilseen, mutta synteettinen sivellin oli vielä ymmärryksen rajoissa, tänks :) Joskus kattelin meikkiosastolla siveltimiä kynsilakat mielessä, mutta en löytänyt mielestäni sopivia. Toi askartelukauppa oli hyvä vinkki, sinne seuraavaks!

    1. Juu meikkiosastolta ei välttämättä kannata ostaa kynsisiveltimiä, halvemmalla saat askartelukaupasta. :)

     Ja akryylimaali on kelpo vaihtoehto kynsien maalaamiselle, silloin kun haluaa tehdä tarkkaa jälkeä tai piipertää jotain erityisen pieniä juttuja. Kysäise sitä sieltä askartelukaupasta kans. Jos saat halvalla niin kokeile vaikka yhden tuubin verran valkoista tai mustaa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.