Miksi puuteri kiiltää?

Koska sen pinnalla on suojamuovi. Kivipuuterin mukana tullut suojamuovi kannattaa pitää visusti paikoillaan, sillä iholla käyneen vipan hautominen kiinni puuterin pinnassa tietää ikävyyksiä. Kun vipan ja tuotteen välissä on ohut muovilätyskä, puuterin pinta pysyy puhtaana eikä muhittele epäpuhtauksia.

Vanhaa huttua vai uusi vinkki? Miten usein muistat kylvettää puuterivipan?

* * * * *

When you keep this plastic lid between your powder and your puff, it keeps the product’s surface clean. Small things that matter!

8 Comments Lisää omasi

 1. Tee sanoo:

  Opittu kantapään kautta! :( Onneksi jo silloin varhaisteininä kolmen euron anytimepuutereilla, rahallinen menetys ei ollut suuri mutta surettihan se, kun puuteri on kovettunutta mähmää :(

  1. Höhhis! Onneksi se on pienellä korjausliikkeellä fiksattu! :)

 2. Ipo sanoo:

  Mä säilytän sitä vippaa toisinpäin puuterirasiassa. Eli se likainen puoli jää kohti rasian kantta eikä itse puuteria kohti. Näin säilyy omat puuterit möhnävapaana. :)

  1. Jooo-o, sattaisi toimia. Mun vipoissa vaan ei ole sormihihnaa, joten se ”puhtaampi” puolikin on ollut käsissä. :/ Mitä vikkelämmin yhden puuterin käyttää pois, sitä todennäköisemmin siihen pintaan ei ehdi kerrostua mitään mokkoa. Mulla kun on niitä useampi auki kerralla, on pakko ottaa ylivarovaisen kautta. :)

 3. Myy sanoo:

  Mua ärsyttää, etten voinut jättää bareMineralsin puuteriin muovia paikoilleen. Se oli niin ohut liimautuva rimpula, että meni aina 2min saada se irti puuterin pinnasta.

  1. No pöh. Ja jos on kyse irtopuuterista, sitä lätyskää ei tietysti voi myöskään kallistaa siitä pinnasta irti, kuten teen tälle. Käännän ylösalaisin, luttaan peukalolla muovin kasaan ja kopautan kämmenelle.

   1. Myy sanoo:

    Se on ihan kiinteä, mutta muovi pysyi puuterin pinnassa kiinni, vaikka miten päin heilutteli ja ravisteli :D

    1. Viheliäs pirulainen!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.