Viva Glam Rihanna 2

Muistatteko maaliskuussa esittelemäni hyväntekeväisyyspunan? Jatkoa seuraa! Uudet Viva Glam -sävyt ovat saaneet vaikutteita valloillaan olevasta ysäri-ihannoinnista (nyt on turha enää väittää, ettette olisi huomanneet!), mutta kuten esikuvansa, ne tarjoillaan pienellä twistillä.

Viva Glam Rihanna 2 -huulipuna on yksi erikoisimpia näkemiäni. Sävy on moniulotteinen ja vaatii kantajaltaan ryhtiä. Tämän punan kanssa ei ole tarkoitus kainostella, sillä punan ainutlaatuisuus tuo uljaasti esille sen taustasta kumpuavan rosoisuuden ja siihen maailmaan apua tuovan hyväntekeväisyyden. Jokainen sentti jokaisesta Viva Glam -tuotteesta lahjoitetaan MAC AIDS Fund -järjestölle, josta se ohjataan helpottamaan HIV:n ja AIDS:n kanssa eläviä perheitä. Puhutaan siis bussilipuista, lääkärikuluista, terveellisestä ruuasta ja vaikkapa ehkäisyvälineistä. Lue lisää täältä.

Viva Glam Rihanna 2 -huulikiilto on sävyltään huomattavasti pehmeämpi, jopa hempeä. Hylsyssä vahvan laventelinen kiilto pehmenee huulilla lähes läpikuultavaksi heijasteeksi ja sopii taatusti aremmallekin huulienvärjääjälle. Jos haluat edistää hyväntekeväisyyttä hienovaraisen huomaamattomasti, tämä tuote on tehty sinulle.

Yhdessä nämä kaksi sävyä luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden, josta pidän todella. Onhan se kaukana helposta arkiväristä, mutta niitä ei näillä huulilla muutenkaan kummemmin viljellä. En malta odottaa että pääsen kertomaan uteliaille värin tarinan!

Nyt, mielipiteitä. Kumpi on sinun tapasi tehdä hyvää, metallipuna vai hempeilykiilto?

* * * * *

The new Viva Glam Rihanna 2 colours are just plain gorgeous. Mixed together they make a match that has to be one of my all time lip favourites. Every cent of the price of either one of these two wonders goes straight to MAC AIDS Fund and that my friend is quite a good reason to buy yourself a treat.

12 Comments Lisää omasi

 1. Kati sanoo:

  Itse valitsisin huulikiillon, kun olen muutenkin hieman huono huulipunaihminen – saati sitten noin tumman punan ollessa kyseessä. Mutta että tuo yhdistelmä näyttää hyvältä sulla!

  1. Kiitos! Huulikiiltokin on kerrassaan valloittava, sen koko kauneus ei ihan tule esiin kameran kautta. Ehkä siitä olisi sinulle kaveriksi? :)

 2. LiisaK sanoo:

  Noiden yhteisväri näyttää kyllä tosi hyvältä. Valitsen sen!

  1. Jes! Good choice!

 3. Tee sanoo:

  Metalliviolettia! <3_<3 eli molempi parempi. Nyt kiireellä omalle huulipunakätkölle tutkimaan, miten saman sävyn vois toteuttaa :)

  1. Kerro heti, mitä keksit!

 4. Myy sanoo:

  Hempeily o/ Puna yksinään on mulle liian outo.

  1. Onko muka? Erikoinenhan se on, mutta kun sen yhdistää esimerkiksi tumman punaisen tai tumman luumuisen rajauskynän kanssa, se saa aika vinkeitä syvyyksiä! :)

   1. Myy sanoo:

    Oon nössö!

    1. Selevä! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.