Kepeämpää

Synkkämeikille vastapainoksi hattaraa. Silmissä väliaikaiseen kadotukseen joutunut MACin pigmentti Old Gold ja huulilla mattapuna Candy Yum Yum. Hiukan likainen kulta toi kivaa vastusta ällösöpölle huulipunalle ja kokonaisuus säilyi mielestäni ihan katu-uskottavassa lokerossa. Rakkauteni mattapuniin otti ja leimahti eilisen jälkeen kunnon liekkiin ja luulen että viritän tänään ylle jotain vastaavaa.

Leppoisaa lauantaita!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pigment Old Gold
MAC Eye Pencil Coffee
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush The Perfect Cheek

Huulet/Lips:
MAC Candy Yum Yum

* * * * *

After a dramatic look it was time to try something a bit more colourful and lively. Gold and pink did a good job. Candy Yum Yum lit my love for matte to a decent flame. Once again.

16 Comments Lisää omasi

 1. Elina sanoo:

  Ihanan raikasta ja pirteää! Näytti hyvin tutulta, ja sille löytyikin syy: http://nude.costume.fi/2014/05/25/suosikki-varikombo/ :)

  1. No kas vaan! Onneksi värit eivät ole vuodenaikaan sidottuja. Meikki pukee Erikaa tosi hyvin! :)

 2. Ilona sanoo:

  Ihastuttava, kerrassaan ihastuttava! Hitsit, kylläpä Candy Yum Yum näyttää kivalta. Uskottelin itselleni että jos ostan Kelly Yum Yumin en tarvii tätä, mutta nehän on ihan eri värisiä- ja Kelly ei oo matta! Kyllä mä nyt selvästi tarviin tämänkin. Onneksi tää ei oo LE-versio. :D

  1. Juu on niissä vissi ero. Multa meni Kellyn punat ihan ohi suun, mutta on tässäkin aika kivaa potkua. :)

 3. Salla sanoo:

  Ooh miten kaunis meikki! <3 Osaatko antaa vinkkejä, miten mattapunan saa kuiville huulille nätisti? Huulet on kuorittu, kostutettu ja pohjustettu…mitä unohdin?

  1. Hmmm, kuulostaa siltä, että pohjatyöt on jo kunnossa. Ehkä levitystekniikassa jokin? Kiristätkö huulet hymyyn vai levitätkö punan ns. rennoille huulille? Vetäen vai painellen?

   1. Salla sanoo:

    Hmm, kyllä mä taidan huulia vähän kiristää, ei ilmeisesti saisi? :D Levitän punan lyhyillä vedoilla, mutta vaihdanko paineluun?

    1. Kokeile yhdellä yksittäisellä vedolla, toimisiko se? Tai siis neljällä yksittäisellä, niin että aloitat aina ulkonurkasta keskelle päin ja kääntelet hylsyä tarpeen mukaan. Mutta kuitenkin niin, että käyt yhdessä kohdassa vain kerran ja pidät punaa huulen pinnassa kiinni mahdollisimman paljon. :) Itse en yleensä kiristä huulia, vaan ikäänkuin tursotan niitä sellaiseen puolitekohymyyn/ankkanaamaan. Kauhean vaikea selittää täältä etänä! :D Kerro heti, jos tästä oli mitään apua.

 4. nina sanoo:

  onpas kaunis luomiväri. Täytyy penkoa omia varastoja, josko löytyis joku vastaava . Illalla menossa kylään ja jotain vähän tavallisuudesta poikkeavaa haluaisin laittaa :)

  1. Juu vallan fantsu yhdistelmä! Löysitkö jotain? :)

 5. Martina sanoo:

  Todella ihana meikki! Kulta ja kunnon pinkki sopii ihanasti yhteen :)

  1. Kyllä! :) Kiitos!

 6. Myy sanoo:

  AAAAAA toi puna sun huulilla! <3 Mun ensitesti Kelly-version kanssa ei tuottanut ihan toivottua lopputulosta, kun mun punaisilla huulilla siitä tuli semmoinen perusfuksia. Pitääkö mun nyt opetella pohjustamaan huulet jollain meikki- tai peitevoiteella, että saan sähäkän huulipunan sävyn esiin? Yhyy.

  1. Kellyn Y-Y on laadultaan satin, eli se ei ole ihan niin peittävä kuin tämä perusmatta. Kävitkö pohjan läpi kynällä? Myös vaalea Paint Pot voisi toimia pohjustuksena, jos haluat kokeilla. Mä en siihen meikkivoiteeseen huulilla niin luota. :)

   1. Myy sanoo:

    Vetäisin paljaana tietty! Kynä siis seuraavaksi mukaan :D

    1. Juu, se vahvistaa väriä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.