Osteriluomet

Tähän meikkiin sain idean Myyn ostostilityksestä. Liimasin katseeni vedenväriseen Sex & The Oyster -luomiväriin ja keksin, että sellainen lojuu myös omassa laatikossa. Tuplajee! Levitin luomelle ensin mustaa ja sen päälle pölistin kevyesti seksiosteria. Väristä tuli hyvällä tavalla tosi jännä ja se keräsi huomiota myös töissä. Huulet jätin vesiteemaan nojaten pelkän kiillon varaan ja tälläkin kertaa kunnian sai Rihannan uusi hyväntekeväisyyskiilto. Valtavan nätti ja kostean näköinen, vaikka itse sanonkin. Vietin hetken kuvahaussa tuumailemassa täyttäisikö tämä kokonaisuus nyt sen kauan sitten lupaamani sammakonkututeeman, mutta en oikein saanut selvyyttä. Sanokaa te? Sammakonkutua vai ei?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Black Tied + Sex & The Oyster
MAC Mineralize Multi-Effect Lash

Huulet/Lips:
MAC Viva Glam Rihanna 2 Lipglass

* * * * *

Layering black and an aqua colour turned out pretty good. Sex & The Oyster is a bit tricky colour for my liking, but this way – quite charming! Lips were aqua themed also, love love love the new Rihanna 2 lipglass. Does this makeup look like frogspawn or is it just me?

7 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Hyvältä näyttää! Ja jee, mullakin taitaa nyt olla nuo luomivärit :D

  1. Jeee! Odotan versiotasi! :)

 2. Myy sanoo:

  Seksiosteri <3

  1. <3<3
   Erikoinen, mutta ihana väri.

 3. Hah, tulihan se sammakonkutu sielta! Ja kylla, mulle tuli se mieleen (silleen hyvalla tavalla) jo ennen kuin luin tekstin, joten mission accomplished! :D

  1. Haha, JES! Sammakonkutumeikki, check! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.