Synkkää on

Meikkimaailmassa siis. Värivalinta. Tummantummaa. Mutta ilman mustaa, sentään. Joooop! Tummanharmaat silmät saivat kaverikseen uudet Rihannat ja näillä mentiin läpi tavallisen arkipäivän. En tuntenut oloani edes mitenkään erityisen vahvasti meikatuksi, vaikka tässä kuvia pyöritellessä ymmärrän, ettei puhuta enää tavallisen ihmisen päivämeikistä.

Jostain syystä oikean kuvakulman ja -ilmeen löytäminen otti tänään erityisen koville ja purin äsken muistikortiltani hämmentävät 53 kuvaa. Vertailukohdaksi mainittakoon, että parhaina päivinä blogitasoiset osumat löytyvät kolmen ensimmäisen kuvan joukosta. Olin rakentamassa teille kollaasia kameran kanssa käymästäni naamajumpasta, mutta kun siippa saapui olan taa naputtamaan hyväksyvästi sormella tätä mökötyskuvaa, niin mennään nyt sitten sillä. Synkkä meikki ansaitsee synkän ilmeen?

Vai rummutetaanko siellä hutigallerian puolesta? Haluaako joku nähdä veronpalautusilmeen? Tai ’Mmmm, suklaata’ -hymyn? Tai ’Nukahdan ihan just jollei se dia nyt vaihdu’ -lamaannuksen? Kyllä vaan, kaikki saman meikin tallennustalkoiden satoa. Kannustushuudot voitte elämöidä kommenttiboksiin valitsemallanne tavalla. Nyt öitä!

* * * * *

I feel awfully tired, but gladly this look and the picture suits my mood. Today I took a whopping 53 pictures of my face and this is the best of them, according to my hubby. Yikes. Want to see the rest?

31 vastausta artikkeliin “Synkkää on

 1. Oh oh oh, ihana yhdistelmä! Ihan mahtava idea yhdistää uudet Ririt ja harmaat silmät- saatan apinoida tämän neronleimauksen. Synkkäilme on hyvä!

 2. Vain 53? Itselläni niinä harvoina kertoina menee jopa lähemmäs kolmeasataa.. Silti se 1/300 on aika kökkölaatuinen :D

  1. Mä oon tätä niin paljon treenannut, etten siedä sellaista ylimääräistä veivaamista yhtään. Paikka, asento ja ilme ovat suunnilleen tiedossa, mutta tänään ei mikään mennyt niin kuin olisi pitänyt. Yleensä terminoin jo kameran näytöltä ne epätarkat, mutta nyt sain jonkun kummallisen elohiiren ylähuuleen enkä oikein ollut veetutuksesta tolkuissani. Yli kymmenen kuvaa on ehdottomasti liikaa, en jaksa keskittyä niiden arvottamiseen. :)

   1. Saisinpa joskus itsekin sopivalla hetkellä elohiiren. Lupaan ja vannon, että julkaisen kaikki kuvat jotka satun napsimaan sillä hetkellä.

 3. Mä haluan nähdä nuo kaikki ilmeet! :D

  Aivan mahtava meikki ja koko look. Pakko saada RiRit, vaikka en niitä ikinä kuitenkaan käytäkään. Tai sitten yritän pysyä kilttinä ja kierrän kaukaa..

 4. Kyllä, kaikki tiskiin vaan! :D

  Mun keskimääräinen päivän meikki-kuvien määrä on varmaan joka kerta joku 25 :)

  1. Cheek feat. Spekti – Pyrkiny vähentää!

   (Tuijotin biisin nimeä liian pitkään, enkä enää saa muotoiltua tähän sitä kantavaa ajatusta tuon sloganin takaa, mutta so not. Vähemmälläkin kuvamäärällä pärjäisi, mutta hirmu tasalaatuisisa otoksia sulla aina on. Ja ”Petra-53” ei vissiin kuulu siihen kastiin, kellä olis lupa huudella vieraisiin pöytiin.)

 5. Hurrrrrmaavan synkkä ilme & meikki. Ja todellakin haluan nähdä edellä mainitusti otsikoidut ”epäonnistuneet” kuvat.

 6. Tummaan meikkiin sopii justiinsa synkistely. ;)
  Hieno väri muuten huulissa, sellaista metallinhohtoa.
  Kävin keskiviikkona Tallinnassa, kuinka paljon sitä muka ihminen tarvitse kosmetiikkaa, että pitää ihan ulkomailtakin tuoda…?

  1. No sen verran, että vieraat valikoimat houkuttavat! :) Ja onhan reissulla mukavampi tehdä ostoksia, ihan eri tavalla vapaampi fiilis. Mulla se kulminoituu aina junapatonkiin. Se ei ole eväistä edullisin eikä ravitsevin, mutta mulle se symboloi matkustamista. Ihan samalla tavalla joku pieni kosmetiikkaostos voi symboloida reissua. :)

 7. Jaahas, todellakin tiskiin niitä onnistuneen epäonnistuneita kuviakin ;)
  Mä en käsitä, miten te aina onnistutte olemaan niin upeita kuvissa. Mun miekkikuvien joukosta löytyy ”Leijonaa mä metsästän”-, ”Näin jotain kamalaa, silmät pullistuu päästä”-, ”Otin muutaman liikaa”-, ”Luppasilmä”-ilmeet. Kikatan aina omalle pärställe minkä ehdin. Kuvia täytyy siis ottaa reippaasti, että löytyy muutama hyvä.

 8. Upee meikki, kumpa itelläkin riittäis vaan aika ja ennenkaikkea kärsivällisyys tämmöisen loihtimiseen!

  1. Mitä vähemmän värejä, sen vikkelämmin se syntyy. Tässäkin on vain kahta tai kolmea harmaata ja niiden häivytys yhteen – ei rasti eikä mikään. Jos huvittaa opetella, kaiva meikit esiin ennen iltapesua. Silloin kun niskassa ei ole aika- tai onnistumispaineita, syntyy monesti vaikka ja mitä oivalluksia. :)

 9. TÄmä tirkistelynhaluinen haluaisi kyllä nähdä ne 52 muuta kuvaa myös ;)

 10. On se kumma, miten joinain päivinä se asennon löytyminen ottaa oman aikansa. Yleensä selviän kymmenellä kuvalla, sattumalta myös tänä aamuna ammuin varmaan 30 kuvaa enkä tiedä vielä onko niistä mikään käyttökelpoinen. Harmittaa, koska meikki oli (ja onhan se vieläkin) upea.

  Eli naamagallerialle täältäkin peukku, vertaistukea nääs!

 11. Oijoi, tuo meikki on niin nappiin tällaiselle päivälle kun huomaa syksyn olevan jo ilmassa! Joudun ehkä itsekin sutimaan tummaa huulille tänään.:)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.