Keltaista hulluutta

AAAAAAAA! Kirjoitan tätä täydellisen sekoamispisteen rajalla, iiiii! Mulla on keltaiset Simpsons-kynnet! Tarrat! Maaaaaarge!

Huh. Nyt kun sain tulpan irti, voin keskittyä ulosantiin. Täällä vilautin mahdollisuutta arvata, minkä tuotteen saalistin itselleni MACin ja Simpsonien yhteistyökokoelmasta ja muutama teistä veikkasi niin sanotusti sinkkipiikin kantaan. Kynsitarrat, pakko saada. Odotin omaisuuttani hyvän tovin ja tänään sain viimein tilaisuuden askarrella kynsilleni nuo ihanat kalvot. Niiden kiinnittäminen oli niin naurettavan helppoa, että varasin itselleni samantien uuden satsin tarroja ihan vaan varastoon.

Paketissa on 16 liuskaa kalvoja mielestäni kiitettävällä kokohaitarilla. Sain vasemman käden viisi keskipitkää kynttä tehtyä neljästä liuskasta, joten kaiken järjen mukaan paketissa on materiaalia useampaan käyttökertaan. Oikeaan käteen saatan tarvita asennusapua, mutta onneksi on siippa. Yhtä puolikasta tarranjämää muotoilin ihan snadisti kynsisaksilla kapeammaksi, mutta muuten nämä istuivat näppeihini sellaisinaan. Ainoastaan pikkurillin lilliputtitarra jäi vähän vajaaksi reunoista, mutta näinköhän sitä kukaan sieltä huomaa.

Liuskan koko valitaan testaamalla sitä kynnelle taivuttamalla valittua kalvoa suojamuovit paikallaan kynsivallien reunasta reunaan. Kun koko on päätetty, liuskan päältä kuoritaan pois läpinäkyvä suojamuovi ja sitten valkoinen tarrantausta. Sen jälkeen etusormen ja peukalon pihtiote hopeisesta raidasta, liuskan asettelu mahdollisimman lähelle kynsinauhan keskiosaa ja painetaan tarran tyviosa kiinni kynnelle. Kun tyvi on ankkuroitu kynnelle, venytetään loppuosa kohti kärkeä peukalolla painellen ja/tai silittäen. Tarra kestää kevyttä venyttämistä, joten ilmakuplat ja rypyt saa helposti liiskattua pois.

Kun tarra on paikoillaan, viilataan ylimääräinen osa pois pystysuorin vdeoin lasiviilalla tai pehmeällä hiekkapaperiviilalla. Itse leikkasin ylimääräisen osan talteen ennen viilausta, jolloin saan hyödynnettyä jämäpätkät oikeaan käteen, jossa on lyhyemmät kynnet. Yhden ylipalan käytin sellaisenaan nimettömään.

Viilauksen jälkeen kynnet ovat valmiit ihasteltavaksi! En laittanut päälle kirkasta lakkaa, sillä kalvot ovat paikoillaan tukevan tuntuisesti jopa kärjistä.

Ai että! Kyllä mä näistä niin tykkään! Aikuisuuden kanssa tällä manikyyrillä ei ole mitään tekemistä, mutta jos mieli muuttuu animaatioteemaisista höpökynsistä aurinkoiseksi, suon itselleni luvan nauttia näistä täysin tissein! Thee Simpsooooons, tiii ti ti ti tii ti ti ti tititititi…

Kuis sulla tää maanantai? Jakaisitko kanssamme oman syysi hymyyn?

* * * * *

FINALLY! Got me some of The Simpsons love and I am head over heels for these stickers! I actually bought myself another set just for the sake of excitement. These are so easy to use, you just won’t believe it. If you have the heart for some magic Marge, go get a set of these. Trust me!

17 Comments Lisää omasi

 1. camilla sanoo:

  Oijoi! Nyt on komiat! Oliko niitä montaakin vaihtoehtoa?

  Oman maanantain kruunasi tieto siitä, että saan yhdet täydelliset uudet maiharit, jotka oli jo aiemmin melkein loppuunmyydyt.. Jebajee!

  1. Yhdet vain. :)

   Uusilla popoilla kelpaa tallailla! Mä löysin kerran yhden liikkeen loppuunmyynnistä bootsit, jotka olin jättänyt rakastumisesta huolimatta aikaisemmin hyllyyn liian korkean hinnan vuoksi ja lopulta sitten sain ne puoleen hintaan ja oma koko oli ainoa, jota oli enää tarjolla. Siitä saakka ne on ollut mun luottojalkineet! <3

 2. Joanna sanoo:

  EN KESTÄ NOI ON NIIN SÖPÖT! Katselin itse kyllä noita myös kokoelmasta silmät kiiluen. Itselläni on kokeilujonossa Margen vihertävä luomiväripaletti :3

  1. Nää on kyllä NIIN söpöt, etten hetkeen pääse yli! Peukut ja varpaat ristiin, että vastaavia tehdään joskus johonkin toiseenkin kokoelmaan! <3

 3. Kissis sanoo:

  Möh, miks näitä ei vois olla muun värisinä. Tiedän, tiedän, keltainen on Simpsons mutta ääääää. En hyväksy keltaisia kynsiä. :D

  1. Pöh, Kissis the Jäykkis! :D

 4. Marianne sanoo:

  Noi on niin mahtavat!

  1. Niin on! :)

 5. Liisa sanoo:

  Voe miten hauskat! Vaikka en olekaan Simpsoneiden fani, niin sai kyllä huokaamaan ihastuksesta! :)

  1. No niinpä! Vaikka mä olen kyllä kunnon fani, rakastan sitä maailmaa ja huumoria ihan täysillä. :)

 6. Kirsi sanoo:

  Siis ehkä joutuu noita tilaamaan! Mies on ihan yberfani, joten ihan hänen takia.. ;)
  Eihän noilla ehkä toimistokynsiä saa, mutta…

  1. Kyllä vaan! Ripin rapin, ennen kuin loppuvat! MACin kanssa saa aina olla mielummin liian nopea kuin yhtään liian hidas. :)

 7. JonnaH. sanoo:

  Aivan ihanat! <3

  1. No oooooonn! Millä näistä muka raaskii luopua sitten kun sen aika on? :D

 8. Anna sanoo:

  Apua miten ihanat!!!! Ei voi hymyilemättä katsoa :D :D :D

  1. No äläpä! Ja edelleen ihan täydessä terässä yhden saunomisen, parin suihkun ja yhden sivellinpesuoperaation jälkeen. Olen niin onnellinen että toinen setti odottaa vielä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.