Poskipunaa luomilla

Helei! Yritän parhaani mukaan vieroittautua ihanasta ruusukultaisesta kimpaleesta, joten tässä näkemykseni korvaushoidosta. Punertava, reilulla kultahohteella silattu poskipuna, jonka kostutin ja taputtelin luomelle. Nerokasta, vaikka itse sanonkin! Kolmiulotteisuuden nimissä lisäsin sisä- ja ulkonurkkiin vähän lilaviolettia (En edelleenkään tiedä! – Voinko vaan nimittää väriä näin loppuelämäni?), mutta edes rajaukselle ei ollut tässä yhtälössä tarvetta. Reilu ripsiväri kehystää silmät ja sama silmissä käytetty hohteleva poskipuna värittää kasvot. Huulille sipaisin kimallekiiltoa, joka peesaa meikin päävärejä kivasti. Simppeli kesälook sopivan vähällä vaivalla.

Mitäs tykkäätte? Meneekö korvaushoidosta?

Silmät:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Mineralize Blush Petal Power
MAC Hidden Motive
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Huulet:
Chanel Aragonite

22 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Hieno on. Otan tämän myös siunauksena sille, että jo vuosia käyttämäni tapa sutia poskipunaa luomiväriksi silloin tällöin on aivan tosi ok. (Itse en sitä kyllä kostuttele, kuulostaa jo turhan vaativalta :D)

  1. No on todellakin ok! Millaista väriä käytät?

 2. Liisa sanoo:

  Tosi raikas, tykkään! Ihana lisä tuo pieni keltakultainen kimmellys tuolla mukana :)

  1. Kiitos! Kimmellys on se just se poskipuna, love it! :)

 3. Mohn sanoo:

  Muy bueno!!

  Minulla on ollut tapana jo parikymmentä vuotta sutia poskipunaa luomivakoon. Ihan siis poskipunasiveltimellä silleen kevyesti. Ainakin minulla tekee ihmeitä. Enimmäkseen. ;-)

  Olen myös pidempään tehnyt töihin nopeita ja vaivattomia meikkejä käyttäen poskipunaa luomivärinä. Toimii helkkarin hyvin ja on helppoa, nopeaa ja whatnot. Näyttääkin tosi nätiltä, niin kuin tää sunkin meikkisi. Minä tosin käytän ihan vaan kuivana, normaalisti vetelen siveltimellä menemään. Toki minullakin on apuvärinä yksi tai kaksi muuta tuotetta (joku vaalea luomiväri ja ehkä varjostusväri, jonka virkaa kylläkin voi ajaa ihan kasvojen varjostukseen käyttämäni tuote – tosin varjostusväri ei useinkaan ole tarpeen poskipunaluomivärin kanssa).

  1. Nonni, mä olen luullut keksineeni jotain uutta ja veikeää mutta täällähän on vanhat konkarit tehneet samaa jo iän ja kaiken. Hohhah! :)

 4. Päivi sanoo:

  Ooh, tykkään! Tykkään paljon!

  Kiitos kun muistutit Petal Powerista! Häpeän myöntää unohdukseni, mutta nimi oli niin tuttu, että oli pakko mennä tutkimaan omat punat läpi. Ja olihan se siellä rivissä, köh.

  1. Äkkiä esiin, se on hurjan suloinen! :)

 5. Meeri sanoo:

  Itse ostin muutama kuukausi takaperin Lancomen poskipunan ihan siihen tarkoitukseen, kun ei sokkarkn valinoimasta löytynyt oikeaa sävyä luomivärinä ja toimii!) Ja onhan se ihan mainio siinäkin tehtävässä mihin on oikeasti tarkoitettu :)

  1. Kyllä vaan, tuplahyöty! Kun kerroit, ettei löytynyt luomivärihyllystä, kiinnostuin. Millainen väri on kyseessä? :)

   1. Meeri sanoo:

    Ostin sävyn peche intense. Haussa oli siis korallinen pinkki :) Paleteista olisi ehkä löytynyt, mutta mulla oli päähänpinttymä vain siitä yhdestä sävystä enkä VOINUT ostaa palettia :D

    1. Okei, jännä! Hyvä että löysit etsimäsi! :)

 6. OutiS sanoo:

  Itselläkin on yksi poskipuna siirtynyt luomiväriksi kun en tästä tuppukylästä sopivaa väriä muuten löytänyt. Kuivana olen vedellyt poskipunia luomille ja hyvin ovat toimineet, sopiva ratkaisu tämmöiselle laiskalle meikkaajalle. :)

  1. Kuulostaa passelilta! Mäkin kostutin tuon poskipunan vain siksi, että sain siitä intensiivisemmän sävyn esiin. Jos väriä tarttuu kuivaan siveltimeen riittävästi, ei kostuttelua tarvita. Ja sivuhuomiona: Tavallisia talkkipohjaisia puuterituotteita ei muutenkaan ole hyvä kastella, tää Petal Power on ns. paistettu, joten se kestää kosteankin siveltimen. :)

 7. JonnaH. sanoo:

  Kaunis ja raikas meikki!

  1. Kiitos! :)

 8. Henni sanoo:

  Tuo poskipuna on kyllä todella kaunis ja sopii todella hyvin myös luomiväriksi. Aivoni alkoi kehittelemään samaa ideaa, Mac:in springsheen poskipunasta. Kohtaa taitaakin sataa, ja sehän tarkoittaa meikkileikkejä sisällä. Kiitos inspiraatiosta, saapi kohta nähdä mikä on lopputulos:)

  1. Noniin, jes! Joko sait valmiiksi? :)

   1. Henni sanoo:

    Juu, tuli todella nätti. Mulla oli jo luomilla aamusta Chanelin illusion d’Ombre sävyssä emerveille(se on semmoinen nätti kullanväri). Lisäsin siihen vaan varjostuksen lailla springsheeniä. Tuli kyllä nätti, semmonen kuuman kesäyön meikki. Aion käyttää yhdistelmää jatkossakin. Mietin jo uusia yhdistelmiä ja springsheeniä koko luomella.

    1. Joo! Kuulostaa hyvältä! :)

 9. Mima sanoo:

  Tosi hieno meikki-lookki :)

  1. Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.