Ruskaretkellä etelässä

Vaahteranlehdet aiheuttivat viboja jo viime viikolla, mutta kyllä tänään on Lounais-Suomeen saapunut ruska. Ihmislasta ympäröi niin järjettömän kaunis lehtimeri, että en tiedä miten päin ilakoisin. Meikkaamisesta innostunut ihmislapsi yrittää tietenkin parhain keinoin siirtää näkemänsä kauneuden iholle, mutta pitäkää toki tätä meikkiä taiteellisena tulkintana siitä, millainen väriloisto ulkona hehkuu. Komennan harvoin, mutta nyt: Menkää ulos ja imekää talteen tämä luontoäidin taika. Tallettakaa muistikortille ja kaivakaa esille sitten, kun loska kylmettää varpaanvälit. Tämä keskinkertainen räpsy on napattu viitekuvaksi ikkunan läpi keskeltä kaupunkia, mutta huomenna käytän kyllä vapaapäivän hyödyksi ja harpon tallettamaan värejä suoraan luontoon.

Sain mahtumaan luomille keltaista, oranssia, vihreää, ruskeaa ja kuparia – mutta taivaansinen maltoin sentään jättää pois. Luonnossa se hehkuu keltaisen ja oranssin värjäämistä silmistä, mutta kuten tavallista, emme olleet kameran kanssa yksimielisiä siitä, mitä kuvaan kuuluisi tallettaa.

Haluatteko että yritän piiperöidä tästä värimerestä pallokartan?

* * * * *

The present colours of autumn are just plain magical. Tried my best to capture them in the makeup, but I still suggest you go outside and see this wonder yourself.

12 Comments Lisää omasi

 1. Henriikka sanoo:

  ihan mieletön! uuuuu!

  1. Kiitti! Ois tarvinnut kuvata se kakkosversio myös, kun löin huulille sen metallisen Rihannan, teki nannaa! :)

 2. AS sanoo:

  Tykkään! Mulle tulee tästä mieleen eräs Hayley Williams -meikkitutoriaalin, jonka löysin YouTubesta vuosia sitten.

  Mitä tuotteita käytit tässä meikissä? Onko tässä Amberluxea?

  1. Oi Hayley <3

   Tässä on sekalainen valikoima keltaista, oranssia, vihreää ja ruskeaa. Voin yrittää selvittää sävynimet jostain, jos haluat. Myös Amberluxe on ollut läsnä, kyllä vaan Nti Tarkkasilmä. :) Käytin siitä siis sitä kuparista raitaa. :)

 3. OutiS sanoo:

  Oi mitkä silmät!

  1. Hi, kiitos! :)

 4. Emma sanoo:

  Vauuu, nyt ollaan syksyn taian ytimessä! :)

  1. Kiitos, mahtavaa kuulla! :)

 5. Ilona sanoo:

  Tämä on kaunis. Ihan vaan kaunis. Sekä meikki että kantajansa. Ruskan sävyt on mulle aina varma valinta- ne on ihan ehdottomia lemppareita. Kirkkaimmasta oranssista likaisimpaan ruskeaan, tykkään niistä kaikista. Pallokarttaa kehiin!

  1. Kiitos, Ilona. Katsotaan saanko pallot asettumaan. :)

 6. Tuijotan vaan haavi auki. Ihana!

  1. Kiitos! :) Joskus tähdet osuvat oikeaan asentoon. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.