Pallokartta ruskaan

Töissä on tänään melkoinen härdelli ja heräsin pelkästä vapaapäiväläisen empatiasta jo ennen kukonlaulua. Uutis- ja blogirintamalla on tähän aikaan aamusta vielä hiljaista, joten tässä aamukahvia hörppiessä pykäsin suuntaa-antavan pallokartan eilisestä ruskameikistä. Alan selkeästi saada kiinni pallotustekniikasta, sillä mitään ylimääräistä ei kertaakaan tippunut lattialle.

Työjärjestys on vapaavalintainen, mutta itse aloitin pakkaamalla keskiluomelle keltaista. Keltaisen jälkeen asettelin paikoilleen oranssin ja pehmustin näiden kahden rajapinnat kimaltavalla kuparilla. Häivyttelin luomivaon oranssit vihreällä (kuulostaapa pahalta näin, huh) ja lisäsin sitten ulkonurkkaan samaa ruskeaa, jolla tein silmän yli ulottuvan hännän. Ulkonurkassa tummanruskeaa on käytetty pehmeästi ja hännässä vahvemmin. Jos kokisin voivani urputtaa ilmaisen kuvankäsittelyohjelmani puutteista, huomauttaisin tässä että tekstivärikarttaan voisi lisätä myös ruskean sävyt.

Vaikuttaa siltä että yhden naisen ruskaretkeni kilpistyy yön aikana saapuneeseen vedenpaisumukseen, joten ehkä hipsin penkomaan kynsilakkalaatikkoa ja kokeilemaan toimiiko mikään maailman väri näiden keltaisten irvinaamojen kanssa. Rattoisaa keskiviikkoa!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eyeshadow Blanc Type
MAC Eyeshadow Three Ring Yellow + Orange + Bitter + Brun
MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Amberluxe
MAC Eye Pencil Coffee
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Sheertone Shimmer Blush Flirt&Tease
MAC Extra Dimension Skinfinish Whisper of Gilt (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lipstick By Design (LE)

* * * * *

Here’s a colour map to yesterday’s autumn look. Or an interpretation of it. Feel free to change the colours to what ever tickles your fancy.

2 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Jee pallokartoille! Parhaita :)

    1. Kivaa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.