Kauneusblogin hakusanat 2.0

Tarkastelin blogianalytiikan hakusanaihmeitä reilu kuukausi sitten ja nyt olisi luvassa uusintakierros. Viimeisen kuukauden aikana blogiini on eksytty muun muassa seuraavien hakujen kautta:

17. ”silmätulehdus tarttuminen”
Okei. Tämä nähtiin jo viime kierroksella, joten ehkä se ansaitsee vakavan vastauksen. Silmätulehdus tarttuu ensin molempiin silmiin, sitten kaukosäätimestä sukulaisiin ja lääkärireissulla bussin pysäytysnappulasta loppukylään. Yksi neuvo elämään: Älä kaivele, vaikka kutittaa.

20. ”tyynyliinan vaihto iho”
Olet teostasi rikosoikeudellisessa vastuussa. Don’t do it, man.

22. ”viilankantolupa lapsi”
Kyllä näin voi sanoa. Olen henkisesti aivan lapsen tasolla.

25. ”tarttuuko silmätulehdus”
KYLLÄ TARTTUU! Näpit irti siitä stopnappulasta ja kävele!

39. ”mikrokuituliina sopii myös iholle”
Haluaisin saada tästä jonkin muun mielikuvan, kuin että jossain käytetään par’aikaa lattiamoppia meikinpuhdistukseen.

43. ”silmätulehdus ripsiväri”
44. ”silmätulehdus tarttuu”
Huokaus. Kyllä tarttuu. Ripsiväristä, kajalista, ripsentaivuttimista ja siveltimistä. Heitä käytetyt meikit pois, pese siveltimet ja pidä taukoa meikkaamisesta lääkekuurin loppuun.

113. ”huulia stimuloivat huulipunat”
Vetää hiljaiseksi.

128. ”jos silmätulehdus terveeseen silmään”
No eikun se iskee vaan sairaaseen silmään. Aasi.

139. ”kestävät nudehuulet”
No mitäpä jos kokeilisit jättää huulet ihan vaan nudeksi, eli nakusilleen eli alasti? Takaan että kestää.

160. ”lila violetti ero”
NONI! Mä oon sanonut että tää on vaikee!

175. ”lyhyt polkka linda”
Kuulostaa surulliselta lavatanssikokemukselta. Tämän takia tapaan vieraita ihmisiä vain silloin kun siitä maksetaan palkkaa. Liian lyhyt polkka musertaisi henkisen selkärankani.

214. ”miten silmätulehdus tarttuu”
Voodoolla. Olen pahoillani.

 221. ”märät kasvot”
Tua. On se ilmoja pidelly?

255. ”ripsiväri vastaväite”
Voi sentään, sanoiko se sulle pahasti? Argumentoit vaan jämäkästi takaisin niin kyllä se sitten ymmärtää jättää sut rauhaan. Pysy tiukkana!

284. ”viilankantolupa koirat”
Aina välillä kysyn itseltäni, miten kauneusblogin laatua mitataan. Tämä on yksi niistä hetkistä, kun tunnen todella onnistuneeni sisällöntuottajana.

287. ”vinyylikäsine blogi”
Hei mä oon kuullut susta! Laita sähköpostia niin keskustellaan hinnasta.

* * * * *

You wouldn’t believe the words people type on Google. It’s just. Wow. Faith in humanity, lost.

23 vastausta artikkeliin “Kauneusblogin hakusanat 2.0

 1. Note to myself: ÄLÄ lue näitä töissä, koska nenästä saakka tulevan hirnuntaäänen joutui kuitenkin selittämään. Mikä niin hauskaa nyt on?
  Lue näitä ääneen, hirnuen kahta kauheammin ja ihmettele vähän punastellen, miksi kukaan muu ei naura isoon ääneen…

 2. :DDD

  (En keksi parempaakaan kommentoitavaa, kun nauran täällä ihan vääränä!)

 3. ”Ripsiväri vastaväite” en kestä, repesin sun kommentista hallitsemattomaan ääneen nauramiseen! Oon seuraillu sun blogia ehkä kuukauden päivät ja löysin tänne hiusten kautta hakusanoilla ”punainen polkka” :D jäin välittömästi koukkuun paitsi sun hiuksiin niin myös kirjoitustyyliin. Miten voitkaan saada jutun joka ei itseä mukamas kiinnosta kuulostamaan niin mielenkiintoiselta! Ihana blogi, ihana sinä!

 4. Voi itku, nauru ja totaalinen repeäminen….. Tytär toi näytille saksilla leikkelemänsä collegehousut, eikä vastuullisena äitinä toimiminen oikein onnistunut, kun samalla tyrskähtelin tälle päivitykselle…… Voi jessus, mitä kasvatusammattilaiset nyt sanoisivatkaan…..

 5. Täys bussi ei ehkä ollut paras paikka lukea tätä postausta :D

 6. Olenko ainut jolle kohta 20. aiheutti mielleyhtymiä Uhrilampaat elokuvaan…? Kohtaan 39. kyllä se repäsee kaiken rasvan ihosta, en käyttäisi, mutta kaiketi sillä tarkoitettiin niitä iholle tarkoitettuja mikrokuitu ”räsyjä” mitä mainosteltiin ostoskanavia myöten vuosia sitten jo, eikös tämä punapäinen Dallas tähtönenkin lanseerannut (vai mainostiko vain) erästä tälläistä. 113. kohtaan ei sitten ollut kummassa päässä ;) 117. Ilmiselvästi kyykkyviulun soitto aiheuttaa jälkioireita Linda ei voi tanssia enää polkkaa suorassa :D Epäilen muutaman vuoden päästä slaavikyykän aiheuttavan samankaltaisia hakuja… Ihmeellisen paljon noita silmätulehduksia ihmisillä? Ja ripsarin kanssa vastaväittämiseen sanoisin, että ihminen on hullumpi kuin minä! Minä väittelen vain itseni kanssa ;)

 7. Remunaurua yksin sohvalla, pyyhe päässä, rumana. Hah hah hah muahhahahahaha! ”Aasi”.

  Parasta nollausta tämmönen hassutus ennen viikonloppua!

 8. Elamaa kurjemman viikonlopun jalkeen hallitsemattomat nauruntyrskahdykset saa tuntumaan silta, etta kylla tastakin suosta viela noustaan. Kiitos. <3

 9. :D Voi ei :D Apua, toi ”viilankantolupa + lapsi” on varmaan mun :D Siis mä muistan joskus miettineeni, että oletkohan sä joskus maininnut että sulla olisi lapsi tai lapsia, ja sitten olen hyvinkin saattanut sitä noin jopa googlata, utelias kun olen! Anteeksi… :) Hei muuten, mun on pitänyt myös tulla mainitsemaan että mä olen yhtäkkiä jäänyt ihan koukkuun tähän sulta saamaani Benefitin varjostuspuuteriin, vaikka aluksi tuntui että se on niin tumma etten osaa sitä käyttää. Liekö sitten tämä mistä juuri puhuit eli että syksyllä tulee tarve tummentaa meikkiä. Mulla on ihan eri fiilis koko naamastani tämän ansiosta :D En tiedä onko se objektiivisesti ottaen hyvä vai paha, mutta itse olen niin liekeissä etten edes välitä, miltä tämä mahtaa näyttää muiden silmissä. Yritän kyllä pitää annostelun aisoissa, mutta on kyllä tosi kumma juttu, että nyt sävy ei tunnu liian voimakkaalta, kun aikaisemmin tuntui että hipaisukin saattoi olla liikaa. Niin että kiitos, superkiitos!

  1. Haha! Ei tarvitse pyydellä anteeksi. :) Pieniä varpaita ja karvaisia tassuja vilahtelee välillä instassa, mutta blogista olen pitänyt kaikki jälkipolveen liittyvät asiat poissa.

   Hei mahtavaa, tosi kiva kuulla että siitä on tullut sulle kaveri! :) Siinä on aika passeli sävy ja koostumuskin on sen verran pumpulinen ettei ihan pienellä sipaisulla saa vielä aikaan mitään kummallista vahinkoa. :) Niin kuin nyt meikeillä yleisesti ottaen muutenkaan. ;)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.