Huulipunaa poskilla

Lauantaita! Tänään vuorossa pikavinkki vanhan huulipunan hyödyntämiseen. Kun sulattelin huulipunia palettiin, jäljelle jäi rumia jämiä joista on mahdotonta punata huulia ilman sivellintä. Sivellin ylittää monasti sen viitsimiskynnyksen ratkaisevasti ja punajämät hautautuvat laatikkoon. Tuumin tämänpäiväiseen meikkiin sopivaa poskipunaa ja keksin, etten ole muistanut käyttää tätä niksiä aikoihin – saatika vinkata siitä teille!

Otetaan yksi kappale vanhaa huulipunaa, tiraus hohtovoidetta sekä sivellin. Levitetään hohtovoide kämmenselälle, pyöritellään sitä siveltimeen ja sitten hipaistaan siveltimen kärkikarvoihin huulipunaa suoraan hylsystä. Pari pyyhkäisyä kämmenselällä pehmentää värin sopivaksi ja hehkuva lopputulos pyöritellään kasvoille. Viimeistelin tämänpäiväisen poskivärin sormeilemalla poskipään korkeimpaan kohtaan hohtoväriä myös sellaisenaan.

Valtavan helppo, nätti ja hyödyllinen juttu, vaikka itse sanonkin. Samaa voi toki kokeilla myös ilman hohtovoidetta, mutta itse tykkään että huulipunaa on helpompi käsitellä vähän laimennettuna.

Hehkuvaa syysviikonloppua!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Mineralize Eyeshadow Harvest of Greens
MAC Fluidline Eye Pencil Atomic Ore
MAC Technakohl Liner Brownborder
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Strobe Cream
MAC Lipstick Ravishing

Huulet/Lips:
MAC Ravishing

Välineet/Tools:
MAC Duo Fibre Brush #159

* * * * *

Today was a good day to mix lipstick with some liquid glow for the perfect easy going cheek look. Never throw away makeup.

6 Comments Lisää omasi

  1. katiska sanoo:

    ja edelleen noi marget repsottamatta? uskomatonta!!!

    1. Haha, kyllä! Maanantaina tulee täyteen kolme viikkoa. Ihan älytöntä. Tänään löysin jo muutaman poikittaisen halkeaman kalvojen pinnasta,kun liian pitkäksi venahtanyt kynsi on taipuillut, mutta kaikki nurkat ovat kuuliaisesti kiinni – edelleen. :D

  2. Mousse sanoo:

    Itse käytän välillä Rimmelin Apocalips huulilakkaa sävyssä Nova poskille, toimii hyvin ja sävy on sopiva :)

    1. Jännä! Luulisi, että se on niin tahmaista tavaraa, ettei levity nätisti. Mielenkiintoinen vinkki, kokeilen joskus! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.