LivBox-aarrejahti

Pinkin lokakuun kunniaksi punoimme LivBoxin kanssa niin huikean yhteistyökampanjan, etten meinaa pysyä lahkeissani. Tämä projekti sisältää hyppysellisen askartelua, ripauksen kosmetiikkatuotteita, annoksen alekoodia, mittayksikön I Love Me -messuja sekä kunnon wanhan aian aarrejahdin! Iiik!

Olen kaikessa hiljaisuudessa tutustunut LivBoxin saloihin muutaman kuukauden. Konsepti on viehättävä: Kiinteällä kuukausimaksulla saat kotiinkannettuna laatikollisen yllätyskosmetiikkaa. Boksit noudattelevat kuukausittain vaihtuvia teemoja ja mukana on tuotteita kaikista hintaluokista, tuotekategorioista ja kaikille ihotyypeille. Olen saanut boksin mukana värikosmetiikkaa, tukkajuttuja, ihonhoitotuotteita, meikkausvälineitä – eikä ollenkaan väheksytä sitä yhtä tikun nokassa keikkunutta suklaata. Parasta on, että sisältöä et saa utsittua tietoosi etukäteen, vaan se pysyy jännityksenä siihen saakka, että ovikello soi. (Paitsi jos postissa edessäsi asioi superinnokas ja vahvoilla äänihuulilla varustettu kanssatilaaja, joka riipii laatikon auki postin sivupöydällä ja kailottaa koko sisällön ääneen tuote kerrallaan muulle salille – terkkuja vaan Markulantielle!)

Viime aikoina LivBox on selkeästi panostanut uutuuksiin. Monasti olen kuorinut mustan laatikon sisuksista esiin tuotteita, jotka ovat vasta rantautumassa kauppoihin. Kyllä siinä paatuneenkin purkkiharrastajan sydän lämpenee. Toisaalta arvostan suuresti myös niitä klassikoita, joihin olen päässyt boksin kautta tutustumaan – tuskin olisin tullut niitä itse kaupasta poimineeksi.

Pureskellaan tähän esimerkiksi tämän kuun Roosa Nauha -teemainen boksi, joka piti sisällään seuraavaa:

Osis+ Glamination kiiltokiinne – hyväntuoksuinen pitoa ja kiiltoa tuova viimeistelyspray
ACO Face Young mattapintainen päivävoide – apteekkisarjan kevyt tehokosteuttaja
Lumene Arctic Sand kynsilakka – karhean ja superkestävän kimallepinnan jättävä pinkki Roosa Nauha -kynsilakka
Bonacure Oil Miracle sampoo – ruusuntuoksuinen, kosteuttava hoitosampoo
Bonacure Oil Miracle öljy – monikäyttöinen tehokosteuttaja hiuksille ja hiuspohjalle
Me Naiset näytetilaus – kuukauden digilehdet veloituksetta
Roosa Nauha -lahjoitus – jokaisesta boksista lahjoitettiin yksi euro syöpäkeräykseen

Melkoinen setti!

Pääset osaksi tätä testailujuhlaa kiinteällä kuukausihinnalla, josta viilataan yhteistyön kunniaksi 20% hinnasta pois. Alennuksen saat joko yhdestä boksista tai kolmen kuukauden jatkuvan tilauksen loppusummasta koodilla Viilankantolupa. Tämä tarjous on voimassa vain 12.-13.10.2014 (kaksi päivää!), joten jos hemmotteluhammasta kolottaa, tee tilaus heti. Näin muhkuja alennuksia ei jaella ihan joka käänteessä. Tilauksen voit tehdä paitsi itselle, myös lahjaksi. (Joulu, vink vink, joulu!)

Alekoodin lisäksi lupailin askartelua ja aarrejahtia, haluatteko kuulla niistä?

Ensi viikolla piilotetaan neljä bloggaajien tuunaamaa LivBoxia jonnekin päin Helsinkiä ja tittititititiii…Turkua! Kotiseutuylpeys – läsnä! Pohjana on yllä esitelty lokakuun boksi, jonka jokainen maustaa haluamallaan tavalla. Kaikkiin bokseihin ujutetaan myös kaksi kappaletta I Love Me -messulippuja, joilla pääsee sukeltamaan yhtä syvemmälle kauneuden maailmaan. LivBox messuilee osastolla 6h118.

Haluan pitää yllä pientä jännitystä, enkä paljasta kaikkea boksiin sullomaani ekstratavaraa, mutta yläkuvan pullistelusta saatte osviittaa määrästä. Näytän teille sisällöstä pienen vilauksen ja suon jokaiselle mahdollisuuden päätellä/tunnistaa/arvata minkä tuotemerkin pinkkiä sanomaa lisäsin näiden kääreiden sisälle.

Käyn korkeimman omakätisesti piilottamassa boksin ja ohjeet sen löytämiseksi julkaistaan huomenna Instagramissa. Koppaa siis puhelin siihen jännityksestä hikistyneeseen lapaan ja naputtele seurantaan käyttäjät @viilankantolupa @bellablogit @refashionblogs ja @livboxfi, niin pysyt ajan tasalla tämän trillerin käänteistä.

Boksin löytänyttä hannuhanhea tai basilhiirtä pyydetään tiedottamaan löydöksestä kuvan kera omalla Instagram-tilillä tai Facebookissa. Mikäli käyttäjätunnusta kumpaankaan ei löydy, voit myös kilauttaa allekirjoittaneelle sähköpostia. Jotta kaikki boksia hikipäissään jahtaavat kilpasisarukset saavat tiedon löydöstä, merkkaa hehkutuskuvaan tunniste #roosanauhalivbox sekä kaikki yllämainitut käyttäjät.

Aarrejahti, vitsi miten siistiä!

Jahti alkaa siis huomenna maanantaina ja toivotan jo näin etukäteen onnea ja oivalluksen iloa vihjeiden ratkomiseen. Vinkkejä on turha udella ja jos näen epämääräistä sakkia liepeilemässä kotini ympärillä, soitan poliisit.

Nyt mars Instagramiin, huomenna tärähtää!

18 Comments Lisää omasi

 1. Belegwen sanoo:

  Nyt oli kyllä pakko jo laittaa tilaukseen uudestaan tuo boksi, harmitti niin vietävästi tuo lokakuun boksin sisältö kun tilaus oli katkolla. :)

  1. Joo, eipä jää pahasti hintaa! :)

 2. Salla sanoo:

  Ketkä helsinkiläiset piilottavat bokseja?? Että tiedän olla kytiksellä Instassa :D

  1. En muista muiden postauspäiviä, mutta kytistä Bellan instaa, sinne tulee tieto ensimmäisenä! :)

 3. Emma sanoo:

  Oi mahtava mikä yhteistyö! :D

  1. No eipä! :D

 4. Päivi sanoo:

  Kääk. KÄÄK. Että Turussakin joskus tapahtuu. Huhhuh, mä haluan olla löytäjä :O

  Yksi ekstrapakkaus boksista tunnistettu o/

  Olisin muuten hyödyntänyt alekoodisi, mutta olen jo tilaaja. Yksi kuukausi taitaa olla tilausta jäljellä.

  1. Haha, niinpä! Meinasin kirjoittaa postaukseenkin jonkun ”In your face Helsinki!”-tyyppisen jutun, mut aattelin sit kasvaa sen verran henkistä pituutta että sain sen jätettyä pois. :)

   Meinaatko, ettei seuraavan tilausjakson alkamiskuukautta pääsisi itse valkkaamaan? En tiedä, mutta muistelen että niin on ainakin joskus voinut tehdä.

   1. Päivi sanoo:

    Täytyy tarkistaa asia!

    Tämä jahti aiheuttaa mulle nyt harmaita hiuksia. Soitin jo miehellekin ja käskin alkaa miettiä vinkkejä. Huijausta? :D

    1. Ei ollenkaan huijausta, mutta joku muu ehti silti ensin. :) Oli huisin kivaa!

 5. Taru sanoo:

  Damn, ja tietty mä kykin synnärillä kun jotain jännää tapahtuu O.o

  1. No ehkä se sieltä saapuva aarre on vielä vähän spesiaalimpi kuin tämä..! :) Tsempppiä!

 6. MissPiggy sanoo:

  Keksin kyllä kaksi ekaa vihjettä ja kolmannenkin luulen veikanneeni oikein, mutta en mä niitä silti osaa kartalle oikein kohdistaa :/ Ei osunut päiväkävelyn kohdille boksia…

  1. Boksi meni parivaljakolle, joka ahersi pusikossa huikeat kaksi ja puoli tuntia – ansaittu juttu siis! Kiva kuitenkin kuulla, että vihjeistä herui edes jotain. :)

   1. Lissu sanoo:

    Kaksi ja puoli tuntia? Wou, mitä asiaan vihkiytymistä! Mä haluan kuulla lisää tästä etsinnästä!! :)

    1. Mäkin haluaisin! Toivotaan, että tyypit jalkautuvat tänne ja kertovat retken kohokohdat. :)

 7. Daniela sanoo:

  Hellou!!!

  Kiitos vielä kerran Petra ihanasta aarrejahdista! Kirjoitin pitkät sepustukset minun ja siskoni päivästä blogiini… Eli Lissu ja Petra sekä muut halukkaat voitte käydä lukemassa huikean seikkailutarinan täälä: http://www.lily.fi/blogit/kaiken-mita-teen-teen-rakkaudella/maanantain-aarrejahti-roosa-nauha-liv-box

  1. Kiitos linkistä, hurja tarina! Loppu antoisasti, kaikki antoisasti. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.