Hammaslääkärimeikki

 

Sininen väri kuulemma rauhoittaa. Siksi odotushuoneetkin ovat aina sinisiä. Parempi annostella reilusti, jos se vaikka oikeasti toimisi. Pannaanko vähän unihiekkaa samaan satsiin – tuplaturrutus? Kahden tunnin päästä tätä samaa meikkiä halkovat kyynelvanat ja punaiseksi niiskutettu nenä. Tsemppiä mulle, kyllä se siitä.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eyeshadow Carbon + Freshwater + Gesso
MAC Glitter Reflects Gold (LE)
MAC Kohl Power Eye Pencil Feline
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Magenta (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Adored (LE)

Huulet/Lips:
MAC Dazzleglass Dressed To Dazzle (LE)

* * * * *

Taustalla soi / Now playing : Deorro

* * * * *

I’m on my way to see a dentist and added a hint of blue to my makeup. They say it’s a colour that helps you keep calm. We’ll see about that.

28 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Yksinkertaisesti: upea! Luulisi nyt hammaslääkärinkin sinisestä sen verran rauhoittuvan, ettei kehtaa potilasta kiusata. :)

  1. Haha, no toivotaan! :)

 2. Elisa sanoo:

  Supertsempit!!! <3

  Mulla on ihanin hammaslääkäri ikinä, vaikka joka kerta sinne silti pelottaa mennä ja tärisyttää tuolissa maatessa. Ymmärrän siis itkun ja pelon.

  Meikki on i-ha-na! Tarvitsen lisää tuollaista sinistä elämääni. Ja hei, ton glitterin kanssa sun kyyneleistäkin tulee glitterikyyneliä! Lohduttaa kai ees vähäsen?

  1. No vähän. Mutta silti, yyyyyyyngh.. :(

 3. Neeuli sanoo:

  Jotenkin todella inspiroiva meikki. Inhoan sinistä vaatteissa ja sisustuksessa ja vierastan sitä todella paljon meikeissä. Ehkä nyt uskaltautuisin pois mukavuusalueelta ja vähän irrottelisin… ;) Kyllähän sininen ihan eri lailla kohtelee meidän lakanaihoisten vaaleaa hipiää ja sinertäviä silmiä kuin paljon käyttämäni lämpimät sävyt!

  1. Joo pois vaan ja kaikki mahdollinen irralleen! Lyödäänkö vetoa, että tää on päivän teema myös siellä kidutuskammiossa, johon kohta joudun.. :/

 4. JonnaH. sanoo:

  Ihan loistava, pitäisköhän munkin huomenna kokeilla. Mä tosin luulen, että mun hammaslääkäri tippuisi penkiltään, jos menisin sinne tämän näköisenä, kun sen makuun jopa rap-musiikki on liian raffia. :D Tsemppiä. Terv. Hammaslääkärikammoinen, jolle on tarjottu nukutushoitoa julkiselta puolelta pelon takia.

  1. Kiitti. Nyt ollaan jo sen verta lähellä piikkipaikkaa, että hiki vaihtui paleluksi. Joka kerta yhtä jäätävääää..!

 5. Crituk sanoo:

  Hahaa, haluan kyllä kuulla hammaslääkärin reaktion! :D

  1. Heh, no eipä siinä paljon ollut kuulemista. Pari kertaa se kurkkasi ovenraosta, ennen kuin päästi sisään muttei sanonut mitään. :)

 6. Päivi sanoo:

  Olet aivan järisyttävän upea ilmestys! Silmämeikki on mielestäni yksi hienoimpia blogissa julkaisemistasi ikinä! Ja paljon poskipunaa – I like.

  1. Voi kiitos, olipa voimakkaasti sanottu. :) En edes tajunnut että poskipunaa oli jotenkin tavallista enemmän, mutta nyt kun mainitsit niin joo, ehkä. :)

 7. Laura sanoo:

  Ihan älyttömän hieno meikki! :)

  1. Kiitos! :)

 8. Mousse sanoo:

  Kaunis meikki! Hammaslääkäristä ja meikkaamisesta tulee mieleen kerta, kun olin laittanut reippaasti huulirasvaa ja hammaslääkärin ote lipsui sen takia. Onneksi kyse oli vain hammaskiven poistosta ja lopulta pyyhin huulirasvan pois huulilta. Sen jälkeen olen jättänyt huulet luonnolliseen tilaan hammaslääkäriin mentäessä :D

  1. Apua, eikä! Mun hammastohtorilla on sen verran kovat otteet, että siinä ei kyllä yksi huulirasva paljoa hidasta. :D

 9. OutiS sanoo:

  Selvisitkö hengissä?
  Keskittyikö hammaslääkäri suunsisäiseen kalustoon vai häikäisikö meikki hänet ihan kokonaan?
  Kuulun myös hammaslääkärikammoisiin. Lapsuudesssa yksi käynti oli kuin kauhukirjasta kun hammaslääkäri repi Nortilta haisevilla sormillaan poskihammastani irti ja huusi jumalaa apuun. Hiki valuu päältä nykyään jo aikaa varatessa ja tärinä alkaa käyntiä edellisenä iltana. Onneksi on ymmärtäviä hammaslääkäreitä, jotka selittävät mitä tekevät. Helpottaa ainakin mulla oloa. Saisiko siitä ihanasta nude-meikistä sellaisen pallokartan? Ja tästä meikistä kans, tuo alarajaus on tosi upea!

  1. Ennen on kyllä käytetty niin kyseenalaisia otteita noissa touhuissa että huhhuh. Kaverin äiti joutuu ottamaan pienen humalan päälle ennen käyntiä kun se oli joskus lapsena sidottu remmeillä kiinni penkkiin. Mun suussa ei ilman puudutusta ropelleta, siinä jos missä pidän itsemääräämisoikeudestani kiinni. :D

   Siitä meikittömästä nudemeikistä? Katson, onko mulla siitä palloteltavaksi kelpaavaa kuvaa. :)

 10. Saana sanoo:

  Yksi sana, upea! :o

  1. Kiitos. :)

 11. Myy sanoo:

  Tykkäskö tohtori?

  Mä just heinäkuussa kapusin hammaslääkärin penkkiin ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen. Kaikki kunnossa, paitsi viisureiden määrä. Nyt voin hyvillä mielin pitää samanlaisen tauon. Eiku..

  1. Vilkuili epäluuloisesti, mutta säilytti ammattietäisyyden. :)

   Mä saan kutsun kahdesti vuodessa. Jos yritän pakoilla ja peruutella aikoja itse, mutsi menee ja varaa mun selän takana. Meillä ne joululahjakirjekuoret ei sisällä rahaa vaan hammaslääkärin ajanvarauskortteja. -_-

 12. Mohn sanoo:

  Kewl! Aivan mahtava! Mä en ikinä uskaltaisi ihmisten ilmoille tällaisissa meikeissä lähteä, huolehdin ihan liikaa siitä miltä meikki tunnin tai kahden päästä mun nassussani näyttäisi. Perfektionismi tällaisissa jutuissa on pirullinen vaiva!

  Ah, on se vaan upea!

  1. No mut hei, vaan yhden kerran oli leuassa sinistä luomiväriä, eikä silmämeikissä siltikään yhtään reikää! :D (Mistä se sininen sitten tuli, ei mitään hajua..)

 13. AS sanoo:

  En ymmärrä miten tämä meikki oli mennyt multa ihan ohi! Poseerauksesta tulee mieleen Nina Persson, tosin blondeilla eikä tummilla hiuksillaan.

  1. Oi, vau! Kiitos, olipa imarteleva vertaus! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.