Pallokartta nudeen

Helppo hehkumeikki kirvoitti mieltymyksiä laidasta laitaan. Toiset tykkäsivät liki meikittömästä lopputuloksesta kovasti ja osa piti näin valjua kokonaisuutta tylsänä. Pykäsin pyynnöstä silmämeikkiin pallokartan, vaikka värejä onkin hankala erottaa kuvasta. Luonnossa silmät pääsivät oikealla tavalla oikeuksiinsa, joten kannustan kokeilemaan miltä miltei meikittömät nakusilmät omilla kasvoilla näyttävät. Luomivaon varjostamiseen kannattaa käyttää mahdollisimman pöyheää sivellintä ja kevyttä kosketusta, kun taas luomen keskiosan valopilkku napakoituu näppärimmin ihan vaan sormella hieroen.

Kokeilkaa ja tilittäkää.

* * * * *

A simple map to a no-makeup makeup I did a few days ago. I defined the crease with a matte brown using a fluffy brush and created the highlight into the lash line by pressing a metallic eyeshadow onto the lid with a finger. Opposites attract.

14 Comments Lisää omasi

 1. Laura sanoo:

  Ihanan raikas ja kuulas meikki! :)

  1. Kiitos! :)

 2. Mohn sanoo:

  Nätti on! Tämmösiä ne tuppaa mun arkimeikkini kaikki olemaan. Tylsiä ehkä, mutta toisaalta just sopivan siistejä ja neutraaleja joka paikan höyliä joilla ei varmasti onnistu ketään naamallaan (tai ainakaan siis meikillään) vahingossakaan loukkaamaan.

  1. Haha, no näinpä. :)

 3. OutiS sanoo:

  VAU, miten nopeaa toimintaa! Iso kiitos ja polvet paukkuen niiaan myös. Tästä olikin todella apua, kummasti piristää katsetta tuo luomen keskiosan valopilkku! Tässä saakin mennä pidemmän aikaa nyt näillä meikeillä. Maanantaina sain”käsidiagnoosin” ja enää ei vapinakädellä heilutella rajausvärejä silmämunan lähellä, voipi näkö mennä eikä ne rajauksetkaan kyllä kestä päivävaloa. :)

  1. No eipä mitään, sattui sopivaan saumaan. :)

   Toivotan nopeaa elpymistä, mikä ikinä kädessäsi vikana onkaan. Toivottavasti se kuntoutuu pian!

   1. OutiS sanoo:

    Oi, kiitos huomioimisesta. :)
    Eipä ole sen vakavampaa kuin rannekanavaoireyhtymä kummassakin ranteessa ja tietenkin oikeassa kädessä pahempi. Aamuisin sormet koukussa ja kädet turrana ja tärisevänä, ei oikein hienomotoriikka enää sitten pelaa normisti. Kuulen lääkärin mielipiteen ensi maanantaina meneekö leikkausjonoon vai mitä. Mutta rajausväreihin ei nyt ole uskaltanut pariin viikkoon koskea!

    1. Oijoi! Toivotan tsemppiä tilanteen kanssa. Mulla oli muutama vuosi sitten monen kuukauden vaivaksi pitkittynyt jännetupintulehdus ranteessa, joka istui kovin huonosti lapsi- ja eläinperheellisen käsityöläisen arkeen. Meni ohi sitten ajallaan, mutta muistan kyllä ”kädettömän” ihimisen epätoivon.

 4. Tipi sanoo:

  Jos jotain meikkiä pitäisi kutsua sanalla harmoninen, se olisi tämä.
  Uhkuu sellaista raikkautta ja puhtautta. Nicely done! :)

  1. Kiitti! Kiva kuulla! :)

   1. Tipi sanoo:

    Ai niin, ihan asiasta kukkaruukkuun. Kävin äitini kanssa eilen Tallinnassa. Kaubamajaan oli tullut suuri MAC-osasto (tai sitten en ollut sitä aiemmin huomannut). Make Up Storen iso osasto siellä on jo ollutkin pitkään.
    Eli jos satut pistäytymään siellä suunnalla, kannattanee silmäillä. :)

    1. On se siellä jo jokusen vuoden ollut. :)
     Pyrin tekemään MAC-vaelluksia aina kun tilaisuus siunaantuu. :)

     1. Tipi sanoo:

      Miten ihmeessä se sattui silmään vasta nyt? :O Noh, itselleni se oli ainakin uusi. Nolotus sentään.

    2. Sä olet kiinnittänyt huomiota siihen vasta nyt, koska olet myöhäisherännyt. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.