Testinaama 5

Hop! Raukean sunnuntain kunniaksi leikittelyä uusilla testituotteilla, jotka ovat tuttuun tapaan käytössä ensimmäistä kertaa. Testivuorossa oli tällä kertaa meikkiuutuuksia The Body Shopilta sekä Yves Rocherilta.

testisatsi_dolly_pastels_

Luomille käytin The Body Shopilta saamaani neljän värin Dolly Pastels* -palettia. Paletin neljästä sävystä kaksi toimi vallan moitteetta, mutta napeista kaksi hileisempää kaipasivat kaverikseen kosteaa sivellintä. Vasemmanpuoleiset napit olivat kermaisia ja pehmeitä, oikeanpuoleiset kimaltavia ja rouheita. Oikean alakulman kimallepersikka tuotti hiukan ylimääräistä vaivaa varisemalla jopa sormityöstöllä poskille, mutta ennakoiva meikkaaja olisi toki tehnyt silmämeikin ensin. Pigmenttiä napeissa on kevyesti, jolloin paletti sopinee parhaiten kevyen meikin ystävälle tai aloittelevalle meikkaajalle.

Rajauksena käytin tapojeni vastaisesti kynää, jotta pääsin testaamaan Yves Rocherilta tilaamaani mandariiniharmaata. Väri levittyi suhtkoht pehmeästi, mutta koska olen henkeen ja vereen vedenkestävän geelirajauksen fani, en lähde maalaamaan tästä uutta henkilökohtaista suosikkia. Kelpo kynä kevyeeseen arkikäyttöön.

Ripsiin sudin vekkulilla tiimalasiharjalla monta kerrosta Yves Rocherin Ultra Volume Mascaraa. Tuuhean ripsirivin ystävänä yllätyin hieman massan ohuudesta, mutta se oli onneksi kivasti kerrostettavissa. Tällä massalla saa yhdellä kerroksella luonnolliset ja erotellut ja neljällä kerroksella jo mukavasti tuuheat räpsyttimet.

Kasvomeikkipuolella ei ollut uutuuksia koeajettavana, joten möyhin varastoistani esiin pari väehmmälle käytölle jäänyttä tuotetta. MACin Mineralize -sarjan poskipuna Lured To Love jäi alkurakastumisen jälkeen muun meikkimassan jalkoihin, mutta on se vaan nätti. Jestas. Persikkaposkien kaveriksi siveltelin MACin voidemaista Cream Colour Base -korostusväriä sävyssä Shell. Jännästi hiukan kuivemmanpuoleinen koostumus pysyy kasvoilla todella kivasti ja antaa puuteripohjaiselle meikille kivaa eloisuutta.

Huulille pyöräytin summamutikassa MACin Sheen Supreme -huulipunaa Bare Again, joka näyttää hylsyssä varsin tylsältä mutta huulilla kerrassaan herkulliselta. Pitäisi useammin sulkea silmät ja tuikata käsi huulipunalaatikkoon, sillä tämä jos mikä oli ihastuttava löytö.

Leppoisaa sunnuntaita!

*saatu/gifted*

* * * *

Today I tested a few items for the first time. The Body Shop’s Eye Shadow Palette ’Dolly Pastels’ was half good and half troublesome. The colours on the left were creamy and pigmented but the ones on the right were a bit powdery and I ended up having quite a lot of fall out even though I worked them with my fingers. When working with this, do the eyes first. This would be a good palette for those who want to keep their looks soft and blendable and to those who are just getting started with eye makeup.

The kohl is from Yves Rocher and it was decent, but I’m too hooked on gel liners to even think replacing them with a pencil, so this one is a pass for me.

On my lashes I used Yves Rocher’s Ultra Volume Mascara, which was surprisingly non-volumising. I mean, I did get the volume I wanted, but it took four layers. That’s a bit too much for my mornings. No clumps though, which is good.

On my cheeks I have MAC’s Mineralize Blush Lured To Love, an old favourite that I just don’t use enough. It’s gorgeous. Also the Cream Colour Base in Shell is quite lovely but somehow quite neglected in comparison to my go-to highlighter, the Soft&Gentle. Wonder why?

My lips got a sweet polish of MAC’s Sheen Supreme in Bare Again. It looks dull in the tube, but on the lips it looks really cute and the creaminess makes it a wonderful winter lipstick.

Have a great Sunday!

12 Comments Lisää omasi

 1. Lääh. Mulla on joku ihmeellinen ihastus persikka- ja korallisävyihin, joten tämä meikki iskee ku tuhat volttia!

  1. No avot! Persikka on hyvä väri lakanaiholle. :)

 2. Olivia sanoo:

  Hmm, mulla varisee AINA poskille ihan jäätävästi luomiväriä levittäessäni, varsinkin kun teen tumman smokey eyen niin johan on mustat värit poskilla. Onko se vika omassa meikkaamisessani vai onko luomivärien laadusta kiinni, paljonko ne varisevat kun niitä levittää? :D Tungen kyllä melkosen paljon sitä luomiväriä että saan mahdollisimman intensiivisen tuloksen.
  Oon kyllä keksiny loistokeinon tuohon sotkemiseen, valkoista irtopuuteria valtava läjä alaluomille, silmämeikin teko ja lopuksi kostealla vessapaperilla irtopuuteriluomivärisotkut parilla vedolla pois. Niin kätevää!

  1. Ei mulla yleensä luomivärit karise. Siveltimet, tuotteet ja käyttötapa vaikuttavat kaikki. Liian pörröisellä siveltimellä, jauhoisella luomivärillä tai taputtelevalla tekniikalla varisee mikä tahansa. Kunnon tekniikalla ja hyvällä siveltimellä varisee vain huonolaatuinen luomiväri. :)

   Mun iholla puuterijarru ei toimi ollenkaan. Mä pyyhin mielummin pohjameikin tarvittavilta alueilta kokonaan pois ja levitän sen uudelleen. Tänään kokeilin teipillä napsia nuita irtohippuja, mutta eipä ne sieltä mihkään nousseet.

 3. Henni sanoo:

  Todella kiva meikki. Sellainen jokaiseen arki päivään sopiva ja helposti kopioitava. Ihastelin tuota body shopin palettia itsekin mutta jäi kauppaan kun en ollut tyytyväinen juuri noiden kahden vaaleanvärin koostumukseen. Kun on paljon meikkejä vaatimukset kasvaa:) . Tuo huulipuna hipoo täydellisyyttä, ostoslistalle siis. Kysyisin vielä vinkkiä joululahjoihin, eli mikä olisi täydellinen poskipuna vitivalkoiselle blondille siskolleni Macilta? Ei ole mikään räväkkä persoona ja meikissä panostaa smokey eyehin jos ulos lähtee.

  1. Toi on muuten erittäin totta, mitä enemmän meikkejä omistaa, sitä kriittisemmin niihin suhtautuu. :)

   Vitivalkoiselle blodille lähtisin kokeilemaan esimerkiksi vakikokokoelman Daintya ja Melbaa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös nyt myytävän Heirloom Mix -kausikokoelman mineraaliposkipunaa sävyssä Modest. Ne ovat kaikki tosi iisejä ja freesejä. Helppoja käyttää ja sopivan raikkaita lakanaiholle. :)

 4. Laura sanoo:

  Tuo mascara näyttää hyvältä! Ja paletissa on söpöt värit :D

  1. Kylläkyllä! :)

 5. OutiS sanoo:

  Sä näytät hyvin kiltiltä ja vihreäsilmäiseltä tässä meikissä. Huulet on kauniit. Ja kiitos varoituksesta, luomiväripaletti jää ruumiskaupan hyllylle.

  1. Haha, ei se mikään erityinen varoitus ollut, huomio vain. Toiset tulevat ihan hyvin juttuun kaikenlaisen varisevaisenkin kanssa, kunhan siihen vaan tietää varautua. :)

 6. Elisa sanoo:

  Inspiroiduin susta ja testasin itsekin tuon paletin. Tajusin vinkistäsi ottaa tuon persikan kanssa heti kostean siveltimen käyttöön, jolloin se oli ihan sellanen seiskamiinus. Kuitenkin siedettävä. Vaaleanvioletista en saanut MITÄÄN pigmenttiä irti. Harmitti, kun nuo kaksi muuta sitten taas ovat oikein hyviä.

  1. BING! Kommentti nro 8000! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.