Sinisenä kimaltava ruskea

Maanantaiaamu kohtasi voittajansa. Ehdin syödä aamupalan, kiertää koirien kanssa tavallista pidemmän lenkin, pyöräyttää pölyhuiskaa ja meikata silmät värillä, jolle ei ole määritelmää. Modern Majesty on nappiin puristettu pigmentti, jonka punaruskea pohjaväri saa veikeää syvyyttä sinisestä kimalteesta. Sopivan erikoinen väri nopeisiin aamuihin ja pigmentiksi kiitettävän helppokäyttöinen kaveri. Pitkästä aikaa häivytyksen tueksi ei kaivattu mitään toista tuotetta – en edes muista koska viimeksi olen yltänyt moiseen!

Tämän kanssa voi jättää rajausharjoitteet ja vaativat huulipunakokeilut toiseen kertaan ja keskittyä kallistelemaan sielunpeilejä jokaisen heijastavan pinnan edessä. Va-vauuu!

Putoaako siniruskea? Kaipaatteko käyttövinkkejä puristepigmenteille?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pressed Pigment Modern Majesty (LE)
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Peachykeen
MAC Mineralize Skinfinish Soft&Gentle

Huulet/Lips:
MAC Lip Pencil Stripdown
MAC Sheen Supreme Lipstick Bare Again
MAC Lipglass Impossibly Sweet (LE)

* * * * *

Look at this colour. Isn’t it gorgeous? Pure awesomeness from MAC’s Heirloom Mix collection, a pressed pigment called Modern Majesty. Brown and blue, who would’ve known they make such a wonderful team? Even the texture is great! The pressed pigments can be a little tricky sometimes, but this one basically blended itself out.

15 Comments Lisää omasi

 1. Eiko sanoo:

  Siis puristepigmentti? Onko se niinku jauhemaista atshi!-kamaa vai nätisti pannuun puristettua kimaltavaa oi-ku-sievä-väri-systeemiä?

  1. Se on niinkuin ohuenohutta glitterhippua, joka on puristettu kiinteäksi nappiin. Se ei mene aivastamalla pisin pöytiä, mutta on kuitenkin eri asia kuin tavallinen talkkipohjainen luomiväri. Sievä se on. :)

 2. OutiS sanoo:

  Hih, onneksi Eiko jo kysyikin sen mitä minäkään en tiennyt! :D

  Todella kaunis väri tuo ruskea ja siihen tuo sininen kimalle, uuh. Pretty, pretty, pretty. Kun yksinkertainen on kaunista niin se on kaunista.

  1. Kyllä, juur’ näin! :)

 3. Marianne sanoo:

  Voi vitsit kun on ihana silmämeikki! Tuollaiset sävyt ovat tosi kivoja, kun ei tarvitse tehdä juuri mitään, sen kun vaan levittää ja voilá!

  1. Kiitos! Kaikki kunnia tuotteelle, käyttäjä toimi tässä vain välineenä. :)

 4. Nananna sanoo:

  Tykkään, tykkään, tykkään!
  Mun silmiin tuo tosin kimaltelee ehkä enemmän vihreänä kuin sinisenä, mutta ihanan näköinen se silti on! Täytyykin käydä tiirailemassa tätä luonnossa, nyt tuntuu vähän siltä että tää on pakko saada!

  1. Ai, niinkö? No voipi olla että mun kuvaussäädöt ovat taas tavallisella tolallaan, eli vailla tolaa. Käy hipelöimässä sitä luonnossa niin näet paremmin. :)

   1. Nananna sanoo:

    Niinhän siinä kävi, että tästä puristepigmentistä tuli ihka ensimmäinen omistamani MACin tuote. Saattoi samalla reissulla muutakin ihanaa tarttua mukaan, joten en tiedä pitäisikö nyt kiittää sinua ihaniin tuotteisiin tutustuttamisesta vai kitistä opiskelijan taloudelliseen perikatoon ohjaamisesta. Päädyn kuitenkin kiittämiseen, sillä oon ihan in lööv kaikkeen mitä mukaani lähti! <3

    1. Ihanaa kuulla! Tämä on tie, jolle saattaa ihan huomaamatta jäädä niiksi hyvikseen.. <3

 5. AS sanoo:

  Tykkään! Ja oli pakko käydä vertaamassa sun vanhaan Kameleonttisilmät-postaukseen. :)

  1. Heh joo, se on muuten aika lähellä! :)

 6. Tiahaar sanoo:

  Ihana. :) Minä vaan toivon, että tulisi tällainen duochrome, jonka pohja olisi viileänruskea ja siinä turkoosia/sinistä kimallusta. Nuo punaruskeat ovat vähän huonoja omalle väritykselle.

  1. Toivominen kannattaa aina! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.