Punakultainen parannus

Pikamoi täältä iltahämäristä kynsilakkatarpeiden ääreltä. Olin hetki sitten vaihtamassa pois punaista rakkauslakkaa, kunnes kesken vanulappusamban keksin, että enpäs otakaan pois vaan parantelen. Hinkutin punaisen pois vain kynsinauha-alueelta ja jätin lakan epämääräisen mallisiksi laikuiksi kärkiin. Kipaisin lakkakaapilta kultaisen metallilakan ja töpöttelin vapaalla kädellä punaiset rajat läpi kultaiseksi röpelöksi.

Vallan tyylikäs, vaikka itse tuomitsenkin! Muistuttaa vähän vanhaa kunnon lehtikultaa, jonka parissa joskus menneellä kynsiuralla askartelin hikikarpalot otsalla. Sama fiilis, mutta puolet vähemmällä kyynelehtimisellä – en valita.

Sanokaa mun sanoneen, mutta tästä kuivalakkaamisesta muuten tulee mun uus pilkkuobsessio. Ja heeeei, näähän menis kuulkaa pikkujoulukynsistäkin? Kyllä ei mikään ole niin viisas kuin laiska! Nyt nukkumaan, heippa!

PS. Vahingossa keksin myös missä täällä voi sysipimeällä kuvata kynsiä! Ähäkutti, senkin kaamosmasennus!

Kynnet/Nails:
MAC Richly Endowed (LE)
MAC Soiree
Glisten&Glow HK Girl Top Coat

* * * * *

Dry brushing, is that what this is called? Doing vague patterns with almost nothing inside the bristles? I like it! I want more! What a groovy gravy to be too tired to rub off all the red I painted a few days ago. After this, I can proudly call it a day. Sleep tight!

8 Comments Lisää omasi

 1. Nämäpä vallan hauskat! Onnistuisiko jos yrittämällä yrittää vai pitääkö vaan hassutella? Tosi kivat kyllä :)

  1. Haha, en tiedä! Kokeillahan se täytyy! :) Vanha lakkaus tässä tarvii olla pohjalla, sillä tuore vastakuivanut lakka saattaa lähteä liian jyrkkärajaisesti. Mutta joo, olisi ehdottomasti kiva nähdä muidenkin versioita! :)

 2. Marianne sanoo:

  Tyylikkäällä näyttää! Tykkään.

  1. Kiitti, Marianne! :)

 3. Liisa sanoo:

  Noniin! Vampyyrimeininki. Ees vähäsen?

  1. Mmm..ei. :D

 4. Niina sanoo:

  Hyvä idea, laiskuus aiheuttaa tosiaan joskus luovuutta.. :) Tuo HK Girl Top Coat, onko hyvä?

  1. On hyvä. On kiilannut ohi Seche Viten. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.