Murtunut mustelma ja farkku

Torstai, se se on luovien otsikoiden luvattu maa. Piti muuten tarkistaa puhelimesta, että onko tänään torstai vai kenties sittenkin keskiviikko. No torstai on, jos vaikka joku muukin sitä tykönänsä pohtii. Olin eilen järkkymättömän varma että kun kallistan pään tyynyyn puoli yhdeksältä illalla, saan aamulla taas elämäni reunasta aivan uudella tapaa kiinni. Empiirisen pettymyksen ääreltä on todettava, että koe toistettakoon tänään uudelleen. Voi synkkä pimeys, mitä hauraalle mielelle teetkään.

No pimeyden ja nuupotuksen paras vastalääkehän on kuriton värileikki. Tuuma ja toimi kohtasivat ja syntyi mustelmankaltainen, kimaltavalla farkkusinellä väritetty silmämeikki ja peilikiiltävät kimallehuulet. Tästä kun kiskaisen työunivormun niskaan ja pyyhkäisen kaupungille keskelle matalalle vajonnutta elämän sykettä, kukaan ei arvaa että askel painaa. Tai vaikka arvaakin, luulevat sen johtuvan siitä että allekirjoittanen resepti on katkolla. Elämä on tunne.

Jos sinäkin, Britaseni, podet orastavaa syysänkyrää, suosittelen valepukeutumista epätavallisiin värikosmetiikkayhdistelmiin. Saatat ohjata lähimmäisesi alakulon hetkeksi pois oman napanöyhdän ääreltä.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Fluidline Gentrified (LE)
MAC Eyeshadow Hidden Motive (LE)
MAC Pearlglide Intense Eyeliner Industrial
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Refined Golden
MAC Mineralize Blush Petal Power
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
MAC Dazzleglass Rags to Riches

* * * * *

I need more sleep. Sleep I don’t get, so give me unusual makeup instead – bruised plum meets denim blue.

8 Comments Lisää omasi

 1. PlusMimmi sanoo:

  Oi ku nättinä, niinku aina. :)

  1. Voi kiitos, Mimmi! :)

 2. Elisa sanoo:

  Pidän sekä meikistä että päivän filosofiasta.

 3. JonnaH. sanoo:

  Kaunis meikki jälleen. Tähän pimeyteen todellakin niitä värileikkejä tarvitaan. :)

  1. No juu, kyllä tarvitaan! :)

 4. Meinasin eka alkaa vaittaa vastaan etta eeei kylla nyt on keskiviikko, mutta onneks sa kerroit mulle mita paivaa eletaan, koska muuten ma olisin viikon vapaiden jalkeen valunu toyhyn vuorokauden myohassa.. :D Ja kun kerran oot niin hyva kertomaan, niin voitko antaa vinkin mihin sita uskaltais yhdistaa sellasen tosi pinkin silmanrajauskynan niin ettei nayttais silta etta on tosi arhakka silmatuhellus? :o Voit mielellaan vaikkaa ihan piirtaa malliksi.

  1. Hahaa! :D Ihanaa, että muuallakin takkuaa. :) Tosi pinkin silmänrajauksen yhdistäisin ensiyrittämällä vaikkapa kokoluomen harmaaseen. Jos tykkäät tummemmasta, niin mustakin voisi sopia. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.