Monitoimisieni

Sain Bellapuodissa majaa pitävältä Cosmeryalta testiin uuden lateksittoman meikkisienen. Lupailin kertoilla kuulumisia jahka käyttökokemusta on kertynyt riittävästi ja se sauma kurkistaa nyt.

Make-Up Blender -meikkisieni on kovasti esikuvansa kaltainen. Jämäkkä munanmallinen erikoissieni toimii monessa meikkausvaiheessa ja sitä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Vedellä kostutettu sieni turpoaa ja pehmenee, jolloin se on oiva väline esilevitetyn meikkivoiteen tasoittamiseen. Meikkivoide siliää ohueksi ja liki näkymättömäksi kerrokseksi iholle. Omaa laiskuuttani olen käytellyt sientä enimmäkseen kuivana ja julistan, että meikkivoiteen viimeistelytasoittelut onnistuvat myös kovemmalla sienellä. Kuivana munasieni toimii erityisen näppärästi meikkipuuterin levitykseen ja jättää kertapainalluksella superpeittävää jälkeä.

Pysähdyitkö sanaan ’esilevitys’? Tykkään sutia meikkivoiteen kasvoille napakalla siveltimellä, mutta jos pensseliparan edellisestä kylvystä on kulunut liian pitkään, meikkipohjaan jää helposti raitoja. Pyöreällä sienellä töpöttely kadottaa raidat hetkessä, eikä tällaisessa hienosäädössä ole väliä käyttääkö sientä kuivana vai kosteana.

Sienen kostuttaminen vedellä tekee käytöstä verraten pehmustetumpaa ja estää samalla meikkivoiteen imeytymisen sieneen. Kertaalleen kostutetulla sienellä ei kuitenkaan kannata enää koskea puuteriin, ettei sen pintaan jää ikävää kalvoa. (Kyllä, testaan kaikkia mahdollisia hölmöyksiä ihan teitä varten.) Paketissa tulee kaksi sientä, joten toisen voi mainiosti jättää kuivakäyttöön puuterille ja toisen kasteltavaksi meikkivoideapuriksi.

Erilaisilla tekniikoilla kannattaa leikitellä. Työstöjälkeä voi muunnella muun muassa painelemalla, rullaamalla, töpöttelemällä ja ruuvaamalla. Sienen paras ominaisuus onkin ehdottomasti sen monimuotoisuus – erilaisia käyttötapoja on loputtomiin. En ole vielä katkonut napanuoraani poskipunasiveltimeen, mutta huhu kertoo että jopa niin hienosäätöinen toiminta kuin kasvojen varjostus onnistuisi tällä pyöreällä stressilelulla. Oletteko kokeilleet?

Jakakaa kernaasti kaikki mielen päällä kytevät kysymykset ja käyttövinkit!

* * * * *

I have been testing this Make-up Blender for a few weeks now and I think It’s a good assistant in perfecting foundation. I like to do most of my base makeup with a brush, but if there are any streaks or spots that I’m not happy with, the sponge will hide them in no time. Also a powder foundation becomes full coverage very easily with a dry Make-up Blender. Have you tried this?

4 Comments Lisää omasi

  1. Laura sanoo:

    Hei tää vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Mulla on jonkin saksalaisen halppisketjun vastaava ja oon tykännyt todella paljon siitä. Valitettavasti käytön jäljet vaan alkaa näkymään ja sieni on vähä ”revennyt” kyljestä. Ehkä tämä olisi seuraava hankinta? :)

    1. Kuulostaa siltä, että vanha olisi tosiaankin jo syytä vaihtaa uuteen! :)

  2. elina sanoo:

    Kuinka usein pesisit sienen, olettaen että käytät sitä päivittäin kostutettuna meikkivoiteen levitykseen? :)

    1. Ihan vähintään kerran viikossa, mutta mielummin ehkä parin kolmen päivän välein. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.